Láska visí ve vzduchu I - III (10.2. - 26.2.2023) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/2/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. findy22

findy22 Stálice fóra

Šlechtící akce jsou super, zvířátek dost, tak se těším :)
    Doufám, že jsem dobře počítala, přeci jen je pokročilá hodina :p
    Odznak ptáků : 60x
    Odznak členovců : 30x
    Odznak obojživelníků : 30x

Přeji fajn hru ;)

2. bačkora85

bačkora85 Velmistr fóra

Ahoj, tak první úkol splněn ;). Teď ještě naplním tulidomek na příští víkendovku, když je akce za 1SK ;). Všem, kdo šlechtí, přeji mnoho úspěchů a pěkný páteční den :). Ahoj

3. sovicka64

sovicka64 Hrabě fóra

Aj ja hlasim HOTOVO ;) islo to ako po masle xD Teraz idem este kuk k bosorke,nech mam klud na vikend ;)

4. Richards76

Richards76 Vážený autor

Ahojte, tiež hotovo. Z preskokov asi len z modrého vidlochvosta virtuálny motýľ.

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Půlka hotová, za chvilku bude celá akce a konečně jsem si mohla na vedl. farmě otevřít alpy ;)

6. ašada01

ašada01 Hvězda fóra

Zapomněla jsem, že se začíná už v 10, ale také mám hotovo.
    Na příště nachystáno v tulidomku 60x členovci, 30x obojživelníci a 30x ptáci

7. raddre

raddre Vévoda fóra

zdravím, zázraky se nekonaly(jako obvykle), tak alespoň připraveno na příště a za týden zkusíme štěstí znovu

8. Janiine

Janiine Rádoby autor

Zdravím. Dají se odznaky připravit předem do úkolu na další víkendovou akci? Myslím tím, když je vyberu z tulidomku večer. Jestli bych nejela pak od nuly. Děkuji za odpověd :)

9. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Janiine - dle podkladů se přebytečné odznaky nepřevádí do dalšího týdne a budou proměněny za Kr

Přeji fajn hru

10. kocieva

kocieva Perspektivní autor

A já zaspala, tak se do šlechtění pustím teď (tulidomek naplněn, ale všemi druhy zvířátek). Udělala jsem si statistiku: 1. týden bude potřeba 60 odznaků ptáků, 30 členovců a 30 obojživelníků, 2. týden 30 ptáků, 60 členovců a 30 obojživelníků, 3. týden 30 ptáků, 30 členovců a 60 obojživelníků. Přeji všem zdárné šlechtění.

11. Peto121

Peto121 Ikona fóra

No,aby to nebolo opačne. ;)

12. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Taky hotovo, no akce na chvilku, jen škoda že nefunguje řádek , neřád...
    8):(

13. Janiine

Janiine Rádoby autor

14. Ciri13

Ciri13 Baron fóra

Hotovo. Rychlovka. Tyto akce mám docela ráda, zvlášť když jsou spojené s BB a se šlechtěním za 1 SK. Teď jen udělat přípravu na pokračování...

15. modro.ocko22

modro.ocko22 Dozorce fóra

Ahoj
    taky hotovo,připraveno na další víkend.Tyto akce mám moc ráda
    :)

16. tjuklova86

tjuklova86 Perspektivní autor

Tak tohle byla krásná rychlovka. Taková hromádka hvězdiček se hodí.

17. smoulinek123

smoulinek123 Veterán fóra

Zdravím,aj já mám hotovo i když jsem do teho nechtěl jít tak ale fláknul jsem do tého a fíha je to.

18. PampusikLenusik

PampusikLenusik Vážený autor

dnes mam hotovo :) :) konecne akcia, ktoru viem skoncit do hodiny :D :D

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Taky hotovo. 21.38 jsem posklízela farmu a honem vlítla na fórum, jestli někdo spočítal odznaky. Na kolegy farmáře je spoleh, tak jsem vyměnila cukeťák ve slotu za růžové želé, nahnala patřičnou zvěř do tulipaneláku a je to, i mince napadaly na útratu v Ramakrámku. Akorát jsem už nestihla za 1 SK naplnit na příště. Neva, superka je dost na všechny víkendovky i za normálního provozu, kotel toho zbyde a další zase dopadá...

20. -Jara05-

-Jara05- Velvyslanec fóra

Má oblíbená akce, včera splněná za pár minut a můžeme se těšit na příští týden.