Krystalová stezka (16.10. - 22.10.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

panda1183674 - ahoj, ano, necháme si nějakou tu roli, abychom měli na semletí do mlýna pro další akční a nemuseli čekat 5 hodin, až nám systém nějaké role nasype :)

2. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj panda1183674,
    ano přesně tak, případně po 5 hodinách dostaneš 5 rolí. Další cesta je koupení koše

3. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Dobré ránko, ja som to tiež v noci zmákla, teraz už len klikať ;) bosorka bude mať hotovo dnes. Akcia na pohodu :music:

14087 to je tak keď večer pozeráš telku so zatvorenými očami potom strašíš v noci xDxDxD No nie vždy je to tak a ja keby som sa zobudila v noci tak ani náhodou nezabludim na farmu. To len keď nemôžem spať, tak sa idem unaviť na farmu ;)xD

Naposledy upraveno: 17/10/25
  4. lacrima

lacrima Titán fóra

Dobré ráno všem na Krystalové stezce , [​IMG]
    dnes je pátek , blázni mají svátek . Tím pádem , já také , protože blázen opravdu jsem.
    Jen blázni v noci ponocují, aby mohli ráno sklidit poslední hrách. [​IMG]

Sklizeno, dodáno, hotovo .

Přeji všem vespolek pěkný den , rychlíkům gratuluji
    a ostatním hodně štěstí, dostatek padátek a zdárné dokončení celé akce.

5. 14087

14087 Hvězda fóra

Dobré ráno,
    já teda na rozdíl od sovičky a lacrimy vytuhla xDasi o půl noci :p a tím pádem vypršel 200%/12h :oops: a tak už jen MJS a ten rostlinný ve zlatém slotu, ani nebudu otvírat bonusové bedny, je to akce jednoduchá :D a není kam spěchat :)
    Já nejsem noční tentononc :D já ráda spím, ale zase dost se budím v noci na wc a ráno se taky brzy vzbudím :)
    Baha a Bubu hotovo a na hlavní se rozpěstovává ;)
    Tak ať se nám všem daří, je to opravdu jednoduchá a známá akcička ;)
    Pěkný pátek a nadcházející víkend a nezapomente že dnes se jde do školy duchů :D tak neulejvat :D

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Opět nechápu jak může mít někdo hotovo. Mám jenom dva úkoly na Baha žádného Jacka a kolo štěstí zase nic. Nechce se mi bourat, tak mám jenom 70 políček.:(

7. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Také už je hotovo, ráno umlela potřebnou akční na Baha a bylo po 1 otočce hotovo. :)
    Nyní si počkám na 10 a abych splnila druhou část Školy duchů a bude až do čtvrtka pohodička. Škoda, že počasí nepřeje, potřebovala bych trochu zvelebit reálnou zahradu, snad se dočkám a nezapadne dřív sněhem. :wuerg:

8. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Na Baha jsem zbourala celou plochu dekorací jen proto, aby bylo brzo hotovo ;)

9. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Krásný patulínek všem, přidávám se k těm, co vytuhli u telky xD vzbudila jsem se až o půlnoci a když ještě připočítám zaseknutí na veterině a to, že má sklerotická a přetížená hlava zapomněla uchovat jeden řádek na SK na akci (takže k dispozici byly jen dva), tak z toho jasně vychází dokončení krystalové stezky až dnes :wuerg: xD Snad si ta moje hlavinka alespoň vzpomene na pravidelné sklízení hvězdomincí :p
    Tady důkaz, že nekecám ;)[​IMG]

Tak ať se všem daří a pohodový víkendík přeji :)

10. benesova.sindy

benesova.sindy Zelenáč fóra

jen nevím, kde vzít tu roli :(

INČUČUNA1959, evainfo a -Jara05- tohle ocenili.
  11. evinana

evinana Komisař fóra

benesova.sindy roli jsi dostala na začátku akce v množství 5 kusů, pokud máš premium tak 10 ks. Jestli jsi je všechny již umlela po 5 hod ti systém připíše automaticky další. Klikni na mlýn, dej akce a podívej se

dinoalesi hlásím že mám také sklerotickou hlavu, hlásím se do klubuxD až po přečtení tvého příspěvku mě došlo, že jsem ráno nevybrala mince. Ach jo, snad to tak nebude každý den:mad:

12. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Zdravím,taky hotovo a pohodově bez ponocování ;)

13. janar53

janar53 Perspektivní autor

Hotovo mám, ale díky KŠ, že mi dalo 200%, tím pádem jsem spala jak na "psí plachtě", abych ještě do 03.00 sklidila. Uff, raději 100 na 24, ale vybírat si nemůžem, což je dobře, díky vůbec za KŠ. Přeji všem rychlé dokončení a všem zase nějakou super minihru, toto je nuda, díky.

14. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..jaskyňu som prelozila, včera na desivke a dnes rýchlovka, za hodinku hlavná aj bahamka:p

Nech sa vám darí;)

15. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Jelikož nejsem takovej blázen jako polovina lidí tady, dokončuji měsíční svět a dnes večer by možná i mohlo být hotovo a rozpěstoval bych na baha

Kolo nic nedává a jakoby snažím se šetřit lístky, protože jich moc není a nekupuji je
    Takže tím chci říct, že jedu na vlastní pohon jako vždy :)

Edit: tak prej ne, chybí mi asi 100 na odemčení pěstování na další ploše, ale jakoby chyběl by mi potom ještě jeden kámen tak to dám na noc prostě a nebudu se tím už zabývat

Naposledy upraveno: 17/10/25
  16. 14087

14087 Hvězda fóra

Taky hotovo a řádek aktivuju až ráno tak dobrou ;)

EDIT: včera nefungovalo vkládání obr. tak aspon dnes :)

Naposledy upraveno: 18/10/25
  17. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkný večer.
    Tak já jsem začala s akcí až dnes a taky dnes jsem jí splnila. KŠ bylo štědré, tak jsem to musela využít. S padátky problém nebyl. Stonek zaplněn. Nyní nezapomínat vyzvedávat mince.;)
    Dobou :)

18. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Dostat ve 248LV z taj.stájí červenou králíkárnu,oranž.želvu a bobra je skutečně motivující.O stromech ani nemluvě.

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem šla sklidit akční plevel na děsivce a pjud - sklizeno, ale nezaseto xD Už v procesu farmu nezapnu xD
    Snad výpadek doženu, mám výjimečně celé dva dny volno a Vehikl vydal 100%, tak jsem do diamantu dala 200%. Pokud neusnu (a to bych neměla, pořád sleduji 12 opic), požadované počty nejsou vysoké a mohlo by to klapnout. Pajdátka už mám hodně navíc...
    Gratuluji všem hotovsonům :)

20. kocieva

kocieva Veterán fóra

Pěkné sobotní odpoledne.
    Hlásím, už včera večer bylo hotovo, ale nejde mi uložit obrázek. A padátek zůstalo tentokráte na 2 sady dekorek, to je pěkný rozdíl od minulé akce. V Sezóně strašidelných panenek jsem díky bodům poskočila na 30. level.
    Samozřejmě jsem dnes ráno také zapomněla na vybrání hvězdičkových mincí, vzpomněla jsem si až před poledním, takže na další sběr v deset večer jsem si nařídila budíka.