Krystalová stezka (16.10. - 22.10.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Tak pojďme zítra do toho a možná v 18 hod. hotovo :p
    Dělat akce je téměř povinnost, co bych jiného na farmě dělal, že ;)

2. PampusikLenusik

PampusikLenusik Expert fóra

Do akcie jednoznacne idem, cas na nu mam. Sice v piatok nebudem doma, ale to nejak dobehnem. V najhorsom pripade zauraduje jack :)
    Este poriadne nastudujem co a ako (na mobile nevidim celu tabulku).
    Tesim sa a drzim palce :) :)

3. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Do akce jdu. Uvidíme, jak se bude dařit. Musím si udělat tabulku na postup, ať vím, jak jsem na tom. Jsem zvědavá na pravidelné sbírání. To zase budou prostoje.

4. rosnička007

rosnička007 Expert fóra

Hezký večer, do akce jdu, žádnou nevynechávám. Vypadá to, že se dá zvládnout.A řádek dobrý. :)

5. kuchynak

kuchynak Pilný autor

Tak vám nevím, jestli mám ty akce plnit, když si 3 minuty po konci jdu vybrat odměny.... tak nevím, jestli je to k smíchu, pláči nebo jsem fakt už taková .... :oops:;)
    Tak to tentokráte zkusím zase, třeba se povede líp.

6. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Naposledy upraveno: 15/10/25
  7. lacrima

lacrima Titán fóra

"Když jsem já ty koně pásal, přišla na mě dřímota, dřímo, dřímo, dřímotinka," ...[​IMG]
    .... jo joo, už je to tak .

Koně jsem sice nepásla , ale dřímota na mě přišla. Jsem nějaká unavená, moje oči tady na to žmourají
    a hlásím, že nic nevidím .Tak jsem si dala do očí sirky , aby jsem vůbec něco viděla ,
    ale to co vidím, zase můj mozek nepobere. Myslím si, že už spí. [​IMG]
    Takže , co teď ... až to zítra v reálu uvidím, tak uvidím , co s tím a kam s tím .

To máš tak Jaruno, kdyby jsi každý den neponocovala, hlava by ti to teď pobrala.
    V každém případě , kuře už mám upečné , takže zítra po obědě , čekám na startu Krystalové stezky, děj se co děj.
    Pro jistotu jsem si tady odložila kartónové role od kuchyňských utěrek a toaleťáku ,[​IMG]
    kdyby mi náhodou nějaké scházely ve hře .

Všem přátelům, které znám, noční pozdrav posílám .
    Dobrou noc a sladké sny

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Slzičko, jsme na tom podobně :) Já ponocuju po odpoledních směnách, abych vydržela vzhůru a mohla odespát ty svoje čtyři hodiny až před odchodem do procesu, jinak bych byla nepoužitelná xD
    Nicméně jsem chopopila, že mám na všechny akční pěstovací plochy (hlavní louka, plantáž a úplňková pole) dát to nejdelší kvůlivá pajdadlům. No a zítra po jedenácté večer se rozhodne, kde to vlastně celé začne, víc se tím už zabývat nebudu, čeká na mne 12 opic :)

9. vrbovka

vrbovka Pilný autor

Uvidíme, jak to půjde..... Skončit můžu vždycky...

10. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ja ako vždy nevynechávam ;) Stretneme sa na štarte, ak sa niekde nezabudnem xD
    Pekný deň Vám prajem :)

11. 14087

14087 Hvězda fóra

dinoalesi opět děkuji za moc pěkný přehled
    Já si myslím, že to bude brnkačka, když je potřeba tak málo akčního plevele, jsme přeci zvyklí na větší množství :D tohle nás nemůže porazit přeci :)

12. velik52

velik52 Pilný autor

Do nové akce se pustím ráda ,uvidím kolik toho udělám, mockrát děkuji dinoalesi a všem tady na za výpočty,ráda si tady přečtu příspěvky přeji všem hezké podzimní dny at se vám daří :):):)

13. libakos

libakos Titán fóra

Hlava děravá,na novou akci jsem nevzpoměla a tak budu muset začít na děsivce,tam jsem ještě od včera nesklidilaxDtuhle akci s čekáním moc nemusím ale jak napsal pezt ,co jiného dělat že?;)

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Já zrovínka přemýšlím, že akci odpískám:), zas takové terno ty odměny nejsou a nechce se mi vybírat HM co 10 hod

15. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Domnívám se, že tak, jak akci tentokráte "postavili" ,je škoda se do ní nepustit. Vždy nás brzdil nedostatek padátek, abychom mohli pokračovat dál. Tentokráte budou potřeba až ve finále, tak není co řešit, "pouze" napěstovat trochu akčního kvítí a bude hotovo.
    Odměny neřeším a HM vyberu, když si vzpomenu = ráno a večer.
    Tak ať se Vám všem daří a mějte se fajn.

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

A to já akci dělat budu, jako každou jinou. A vybrat si mince ráno a večer zvládnu. Desetihodinový interval je fajn, dvanáct by bylo horší, musela bych to hlídat, aby se ty výběry neposouvaly.
    Začnu na hřbitově :)

17. 14087

14087 Hvězda fóra

Po sklizni všech třech ploch s nejdelší rostlinou
    Začínám na baha, abych mohla co nejdřív vrátit stromy atd

EDIT: protočeno 48 PL a padaly všechny možný +1 bonusy a na konec ten nej
    tak zatím stačí, budu se snažit toho napěstovat co nejvíc a nejrychleji :)

Naposledy upraveno: 16/10/25
  18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dneska se pokusím zvládnout děsivku a hlavní.A až zejtra ráno ,po hlavní sklizni, se vrhnu na bahamku se všemi řádky na SH.Chci to zvládnout tak,aby mi to nenarušilo sklizeň dekorek další den!8)

19. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

14087 taky se mi kolo pochlapilo a dalo 12h/200% ;)
    Tak jedu jak fretka, neboť pezt říkal, že do 18h musí být hotovo :music:xD
    P.S. Jediné co nebudu hrotit jsou padátka, stejně napadají sama :p

20. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Pozerám že Kš je dáke štedré, aj mne dalo 200% ;) baha mám hotovu a teraz makám na desivke :music: