Krystalová stezka (16.10. - 22.10.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Krystalová stezka ::..

Minimální level: 3
    Další požadavky: Bahamarama, Měsíční svět
    Obtížnost akce:
    • střední / těžká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    Pro zobrazení FAQ lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

Tak pojďme na to.........

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jo, do akce asi jdu, bude to složité postupně na 3 plochách, ale to půjde ;)

3. 14087

14087 Hvězda fóra

Ahoj,
    řádek je moc pěkný :), do akce jdu :) ;)
    Tak zítra paa :D

4. L-i-l-l-i-e-n

L-i-l-l-i-e-n Pisálek fóra

No já akci tentokrát zkusím ale myslím si že jsou v popisu akce chyby v názvech .Stejně se jmenují akční rostliny i mlýnské produkty. Podle mě to teda vůbec nedává smysl. Kde posím budu brát tu kartonovou roli a k čemu mi bude to padátko třaskavý stroj?

5. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

L-i-l-l-i-e-n
    Ty názvy nejsou stejné, jen podobné.
    Srovnej např. Zahradní hrách s prachem vs. Zahradní prach / Záhradný prášok .

6. evinana

evinana Komisař fóra

Ahoj všem,
    do akce samozřejmě jdu také, to půjde. Pokud jsem dobře počítala tak je potřeba.
    zelený hrách 3556
    ostrovní hrách 3343
    děsivý hrách 3511
    třaskací stroj 660
    zdá se mi toho nějak málo, tak snad to tak je, to jen tak pro první nástřel co bude potřeba, dinoalesi až bude mít čas určitě zpracuje lépe a krásně přehledně, za to předem dík

7. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Nazdárek vespolek, tak jsem pěkně dlouhý návod na akci jen prolítla, až vyjde čas, zkusím z něj udělat výcuc ;)

Omlouvám se, ale dřív jsem se k tomu nedostala....
    Takže máme tady opět opakující se akci, kde procházíme třemi stezkami v kruhu.
    Cílem každé stezky je dojít plněním úkolů až do středu kruhu, kde nás čeká (po projití všech stezek) Grande finále alias řada do magického stonku ;)
    Každá stezka je přiřazena k jedné pěstební ploše a má svá specifika v podobě barev a druhů rostliny
    a každou z nich otevřeme za pomocí
    [​IMG]mapy jeskyně - za kterou dostaneme prach (dle stezky)
    První mapu dostaneme na začátku, další plněním akce.
    Kterou stezkou začneme, je na našem libovolném zvolení...
    Na začátku akce dostaneme namísto semínek
    [​IMG]Kartonovou roli
    (5 ks a
    hráči s prémiem 10 ks, po 5 hodinách přibydou další vždy do počtu 5ks)
    Ty pak použijeme vždy společně s prachem (pro každou stezku jiný prach) ve mlýně na výrobu semínek!

Zelená stezka
    Pěstujeme na Hlavní louce

[​IMG]Zahradní hrách s prachem - 3.556 ks

zraje 5:30
    na výrobu těchto semínek ve mlýně potřebujeme
    [​IMG]Zahradní prach + [​IMG]Kartonovou roli

Žlutá stezka
    Pěstujeme na Plantáži
    [​IMG]Ostrovní hrách s prachem - 3.343 ks

[​IMG]Ostrovní prach + [​IMG]Kartonovou roli

Purpurová stezka
    Pěstujeme na Úplňkovém poli
    [​IMG]Děsivý hrách s prachem - 3.556 ks

[​IMG]Děsivý prach + [​IMG]Kartonovou roli

Po celou dobu akce nám bude vypadávat
    padátko:
    [​IMG]Třaskací stroj - 660 ks
    na Hlavní louce, Plantáži, Úplňkovém poli
    z rostlin a stromů
    +
    [​IMG][​IMG]

Při procházení stezkami se nám zpřístupní 6 speciálních bonusových políček, které nám co 10 hod. poskytnou Hvězdičkové mince.
    Nakupovat za ně můžeme v Krystalovém obchodě

[​IMG][​IMG][​IMG]
    Na krystaly se těším, ty já můžu :D Tak ve 14:00....

Naposledy upraveno: 16/10/25
  8. L-i-l-l-i-e-n

Já teda nevím ale jako akční rostlina je psáno Zahradní hrách s prachem a jako mlýnský produkt Zahradní hrách s prachem

INČUČUNA1959 a babina51 tohle ocenili.
  9. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

L-i-l-l-i-e-n
    Vtip je v tom, že abys zasela, musíš nejprve umlít semínka ve mlýně...

10. L-i-l-l-i-e-n

Dobře díky to už chápu ale stejně si pořád myslím že ty názvy jsou tam špatně .Například na umletí 10ks zahradního prachu potrebuju zahradní prach .Navíc malá dávka mlýnského produktu je pojmenovaná zahradní hrách s prachem a velká dávka zahradní prach.

11. papulice

papulice Hrabě fóra

zase pěkná motanice,ale je to asi jako se semínky jiné akce,já dělám vše a tak nevynechám...

12. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, již napraveno. Chybička se vloudila.;)

13. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Úprimne som čakal oveľa lepšie odmeny. Len 1 piccolo, riadok okej môže byť silný na %BZ ale ostatne odmeny viacmenej o ničom. Z obchodu vyberiem oranžové upgrady a tie predám na oad za vzácne desivé stromy. Na viac tato akcia fakt nemá.

14. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

dinoalesi předem díky za výpočty :inlove:
    Do akce jdu :)

15. ašada01

ašada01 Titán fóra

Nějak mi tam chybí v odměnách ty +1 a více ke sklizni. S 10 rolema toho moc nenapěstujeme a čekat stále, až nám systém vydá další, bude na nervy. Nebo mohu tentokrát sklizenou rostlinu znovu zasít?

Naposledy upraveno: 15/10/25
  16. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ašada01, ano stačí jen rozpěstovat a pak rostlinu můžeš pěstovat jako každou jinou.

Ať vás síla provází na všech cestách

17. evinana

evinana Komisař fóra

ašada01 taková akce už tu byla a množství kvítí není mnoho. Pokud se dají nějaké bonusy co přidávají plusy na pole, tak není nutné umlít na první rostlinu hned všechny role. Já nemám premium, tak asi nebudu mít 10 (teď si nejsem jistá, ale asi 5), ale určitě mletí rozdělím a nebudu muset čekat až systém přidělí další role. Dělala jsem to tak i minule a první den bylo napěstěno vše. Nevím už kdo to tady minule poradil, myslím že kaolín tak jsem to vyzkoušela a fakt to šlo jak po másle.

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

No nazdar to jsem zvědavá jestli to zvládnu. No uvidím:(:)

19. kocieva

kocieva Veterán fóra

Pěkné odpoledne.
    Akce se mi zdá fajn, odměny slušné, půjdu si hlavně pro body sezónních odměn a žetony, bedýnky a 3 dekorky, když mi nenapadají padátka na řadu na magickém stonku, nic se nestane. Dobré je i to vybírání hvězdičných mincí po 10 hodinách, to se mi líbí.
    Tentokráte si akci rozdělím podle harmonogramu až do příští středy, žádný spěch a také nebudu mít přes den toliko času na FARMERAMu (budu se věnovat novým přírůstkům z útulku - dvě, asi půlroční, kočičky, sestřičky, polodivošky z "ulice").
    Všem přeji pohodovou akci a zdárné zakončení.

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Akci vynechávám. Nic mě na ní nezaujalo a s pamatováním
    si, že mám vybírat něco co 10 hod. mám problém.
    :(