Kroniky Kostkoviště (23.7. - 5.8.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/7/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. jana563

jana563 Dozorce fóra

kde seženu semínka raystoney.Myslím obyčejné na výrobu krmiva pro obyčejné medvidátory.Ne falešné

Kristepane...to je blázinec.Nikde jsem to nenašla.Děkuji

Naposledy upraveno: 26/7/26
    babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  2. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jana563
    Seženeš je ze stromu Palma roystonea a ten seženeš plněním akce jako odměnu za falešné medvidátory ;)

3. GreenShadows

GreenShadows Pisálek fóra

Ahoj, nevíte kam se dá umístit chlév? Stromy i rostliny mám na plantáži, ale chlév tam není o_O

babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  4. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj GreenShadows
    Chlévy se umísťují do Měsíčního světa, jak je uvedeno ve FAQ

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Žádný spěch: 31/80
    Stokrát nic umořilo osla, natož mě některými dotazy, omílanými neustále dokola v několika vláknech :p.

6. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Tak to já jsem ještě pořádně ani nezačala pořádně se do toho pustím až zítra nějak se mi nedostávalo bažinový kačer, dám si nějaké bonusy na KŠ nespoléhám ani moc točit nebudu, tak snad to sfouknu naráz.

7. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Pro všechny s malým počtem semínek (např. Y_n_O)
    Optimální je při házení kostek se soustředit na kostky s čísly 3 a 4...;)

8. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

9. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Chvíli mi trvalo, než jsem se zorientovala, fakt je, že mi zbývá splnit posledních 9 úkolů se stromky a budu mít hotovo komplet. Krmila jsem jen SK. Měla jsem kliku a padlo mi 2x 100% a jednou 200%. To jsem využila na maximum a vstala i v noci. Skláním se před modíkama, s jakou trpělivostí odpovídají na VŠECHNY dotazy. Musí to být vyčerpávající. Tak všem přeji, ať se v kostkách daří, moc mne tato akce pobavila. Jen více takových.

10. kája53

kája53 Expert fóra

Ahojky vespolek,
    tak mám také hotovo.
    Bonus +300% v diamanovém slotu + Jack, Pěstitel, Ledový jelen + SH, ZSH, SK.
    Pole 2x2.

Všem přeji mnoho pracovních úspěchů.

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Kytka2001, já vím, vykulených od trojek už mám skoro pětistovku, ještě to dorovnám a pak budu lovit kačery se čtverkama, těch mám zatím jen něco přes dvě stě. :)

EDIT: medvědy mám splněné, takže na děsivce začíná chov a výroba děsivých komodit :)

Naposledy upraveno: 26/7/26
  12. barca279

barca279 Expert fóra

pozerala som ci sa niekto na to pytal,ale nic take nevidim,nemala jedna dekoracia davat 250% a druha +1 dielne?

babina51, modro.ocko22 a maribeja tohle ocenili.
  13. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj barca279,

všetky dekorácie dávajú tak ako vidíš v hre.

14. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Mám hotovo, komplet, jsem ráda. Kostky budu hrát dál, baví mne. A za odměny budou body a krejcárky.

15. wallik68

wallik68 Baron fóra

tak já mám stáje a stromy hotové ted už jenom nasbírat semínka mám úkoly 63/80

16. ašada01

ašada01 Titán fóra

Taky už dva dny jedu jen trojky a čtyřky a pak postupky na bonusy. Semínek mám od každého 680ks a na kačera 11x bonus +2 a na keř 16x bonus +1. Dnes začínám sázet, večer nebo zítra ráno by mělo být hotovo..

17. 14087

14087 Titán fóra

Ech, došel mi bonus, tak to nevyšlo :p ale teď už to nehoří a za 3:16 bude hotovo :) a vracím farmu do původního stavu :)

18. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Zdravím.
    Také tak.
    Za 2 hodinky bude finito.
    Ještě jedna sklizeň 5 arboret s falešnými palmami a bude hotovo.
    Skvělá akce, nevýhodou je, že jsem potřebovala palmy - tzn. na kostce 2 a padalo vše možné i flash ale jiná čísla, 2 ani omylem

https://prnt.sc/k7i8FVEBxPbA

19. KatDeLuna21

KatDeLuna21 Pisálek fóra

Ahojte,
    za mňa fantastická akcia. Pre mňa sú tieto prekombinované akcie, kde treba zapojiť počty, čo s čím, kedy aktivovať proste top.
    Čomu sa nevenujem vôbec je Údolie plesnivcov. To sú pre mňa hluché akcie.
    Takže sa idem tešiť na ďalšiu akciu.
    Pekný začiatok týždňa a veľa slniečka.

20. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Jupííííí, hotovo.. Od zítřka už hraji "pouze" kostky. Chybí mi, myslím, jen flush dvojek