Kroniky Kostkoviště (23.7. - 5.8.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/7/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ašada01

ašada01 Titán fóra

Hotovo mám už od úterý, ještě jsem vysadila všechna zbylá semínka, přece jen je za rostlinky více BZ.
    V kostkách mi chybí trojkový flush a už druhý den se ho pokouším pokořit. Jako by to hra věděla, trojky téměř nepadají, dnes 1x trojice a 1x čtveřice, jinak samé ceny útěchy. Ještě na to mám 6 dnů, tak třeba to klapne.

[​IMG] [​IMG]

2. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, také mi ty dvojky nepadnou a nepadnou... Ale času dost..

3. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

zdravím, tak konečně se povedly všechny kostky. Příjemný den všem farmářům

4. kulička

kulička Perspektivní autor

Neuvažuje se pro nás, kteří jsme tvrdě zdolali a vyplnili celou tabulku, s nějakou (aspoň malinkatou) odměnou? ;)

5. bennjie

bennjie Pisálek fóra

Ahojky, chtěla bych se zeptat, dosáhla jsem 2x palma a na skladě se mě neobjevila, objeví se až po skončení hry? Medvinátora už na skladě mám 2x

INČUČUNA1959 a babina51 tohle ocenili.
  6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

7. bennjie

bennjie Pisálek fóra

• Nepiš více příspěvků pod sebe. Pokud chceš něco doplnit použij tlačítko upravit. Farmářka_X
    No hledala jsem ji v Děsivé noci i na baha, asi budu plakat

Jejda, tak jsem ji našla na baha, asi jsem ji poprvé přehlídla. Takže ji zasadím na baha ? A mlet budu na Děsivé noci? jsem z toho Janek:))

Naposledy upraveno moderátorem: 30/7/26
    INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

bennjie - tak hlavně, že se palmy našly.

Hezký den

INČUČUNA1959, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  9. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Zdravím, prozradí mi prosím někdo co se skrývá za názvem "Velkolepá odměna" a kdy se ukáže. Jinak kostky splněny, teď ještě 3+4 na semínka ( 66/80 ). Děkuji a hezkou hru.

Skali, děkuji moc

Naposledy upraveno: 31/7/26
  10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

y.z.y - ahoj,

velkolepá odměna.png ;)

11. Štika

Štika Velmistr fóra

Krásné ráno
    Začala jsem v úterý a dnes hotovo, stálo to nějaké bonusy ale moc času jsem neměla v neděli budu zase balit.
    Kdo ještě nezačal určitě se dá ještě stihnout.;)

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ráno mi nevypadla ani jedna kostka a to mi vždycky vypadne 30-40. Nechápu.
    Čekala jsem do 10 dvakrát restartovala a nic
    Jinak jsem 29\80
    Nechápu

INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  13. Diké

Diké Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dasa1143,

ale kostky ti padat nemají, vypadává Kostkařův odvar z rostlin a stromů na Plantáži.

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jenom jsem to blbě napsala, samozřejmě Kostkařův odvar.
    Jinak díky

15. Diké

Diké Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143 nevím, co máš na plantáži zasazeno, ale nejlépe a nejvíce padá ze Saguaro.
    Hodně štěstí ;)

-Jara05-, lacrima a dasa1143 tohle ocenili.
  16. elen45

elen45 Magnát fóra

hurá, hurá - hotovo

17. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Hotovo. Mohlo být i dříve, ale nějak jsem se neodhodlala na pěstování. Bylo to rychlé. Pomohlo KŠ, které vydalo 100 %. Vyhrané bonusy také pomohly. Padátka jsem lovila pomocí lablabu. Sklízela dvakrát denně. Zítra ráno dám plochy do původního stavu a budu vyčkávat na akci u křišťálových vodopádů. RT nás opravdu nenechá v klidu odpočinout.

18. vrtulnice

vrtulnice Rádoby autor

Nejdřív jsem byla proti, protože se mi nedařilo udělat flush 6. Ale teď hlasuji za mimořádnou odměnu, protože se zadařilo. xD

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Vrátila jsem se z dovolené a akci jsem trošku víc flákala, byly dlouhé túry a vraceli jsme se až večer;) takže jsem se ráno snažila vše sklidit a zahrát kostky, ale večer už nebyla síla, snad jen jednou jsem to udělala i večer. Ale dovolená byla supr, tak toho moc nelituji. Dnes jsem nasadila turbovrtuli a jedu jak fretka a snažím se to dohnat, tak snad za dva tři dny bude na všech farmách hotovo a můžu se věnovat i nové akci. Sousedům jsem se snažila posílat dárky, pokud jsem někdy nezvládla, tak mi to snad odpustí, vždyť posílám denně a dostávám jen malounko dárků, takže pro jednou se snad tolik neděje. Jsem ráda, že jsem zase mezi Vámi, snažím se trochu toho tady přečíst, ale je toho spousta, tak to asi teď nezvládnu, potřebovala bych trošku od akcí pohov a ona nová s perfekt. dekorkama a řádkem také dobrým, tak mi nic jiného nezbývá než makat

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hotovo někdy dopoledne. Tedy 80/80. Kostky nepadají, z flushů mám pořád jen dvojky, asi jsem je sebrala ostatním a to mám za trest. xD
    Ještě je krapítek času, třeba se něco zadaří.
    V pralese měním zbylá semínka na rostlinky, bude za ně víc bodů.