Kroniky Kostkoviště (17.7. - 30.7.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/7/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hansicek

hansicek Mistr fóra

janaj to v das v pohode, pri kockach vyberaj iba 3 alebo 4, podla toho ktora akcna ti chyba. Z 20 pokusov by nemal byt problem ziskat 100 semien {a este mas dalsich 20 pokusov v rezerve na stredu) y ktorych na velkych polickach s MJS + RH mas 10 z jedneho policka

2. janaj

janaj Velvyslanec fóra

hansicek uvidím, začínám mít z toho divný pocit :p Jinak hody 2x, dnešek mám za sebou

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

To není možné janaj, že to nezvládáš, jak už jsem tu psala, dělala jsem akci i na farmě v nižším levelu ;) a akci mám dávno hotovou a to jsem sázela na polích 2x2 s vodou a vrtulkama, jednou jsem použila bonus na rostliny na 24 hodin a klasicky MJS a vypěstovala jsem obě rostliny po 6 a víc tisíci, tři sklizně denně mi stačily, spíš si myslím, že jsi na akční nechodila pravidelně a teď ti to schází. 14 dní na 12 tis rostlin je opravdu dlouhá doba, to se dá vypěstovat i za půl dne, když jsou semínka

4. janaj

janaj Velvyslanec fóra

evoku57 chodím pravidelně,mám upomínku na mobilu.
    Někde asi dělám chybu, jen Vykulený keř mi chybí

hansicek
    Když tak nad tím přemýšlím, tak 100 semen jsem z 20 pokusů snad ani neměla. Naplnila jsem semeny s bídou polovinu deštného
    (1x1 políčka) A to je kombinace obou akčních

Naposledy upraveno: 28/7/25
    Sheron11, lacrima a babina51 tohle ocenili.
  5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj janaj

Chyba je sázet na políčka 1x1, nejlepší je používat 2x2, proto ti to chybí.

6. janaj

janaj Velvyslanec fóra

pezt Dík, já na to asi taky přišla :D když mi to teď nevychází.
    No nic, stonek asi nebude. Teda dekorka na něm.

7. pezt

janaj

A bedny máš otevřené ? (Bedna s bažinovými věcičkami)
    Třeba to ještě stihneš, neházej flintu do žita.

8. janaj

janaj Velvyslanec fóra

pezt jooo otvírám postupně.
    Vycházela jsem z toho, že malých polí je daleko víc a tudíž celkový výtěžek by měl být větší než z velkých polí. o_O
    A dík, uvidím jak to dopadne

9. pezt

Jenže je málo relativně málo semínek a vypěstovanou rostlinu již nejde pro další setí použít, to je jako když rozpěstováváš na akci. Velké pole a velké pole stále, já tak sadil.

10. janaj

janaj Velvyslanec fóra

pezt asi jooo, špatná taktika

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

když jsem konečně pochopila že musím házet hlavně4 a3 abych měla semínka tak jsem zdárně dokončila celou hru. Hurá.xD;):) hrála jsem na malých polích s bonusy a SH z jednoho políčka bylo 9 rostlinek

12. kocieva

kocieva Veterán fóra

Janaj, jsou ještě dva dny, jestliže máš dostatek SH, na noc dlouhodobku, ráno odehrát kostky, hlavně trojky a čtyřky (tři, čtveřice, plný dům, flash) a potom postupky, krátké a dlouhé - navyšují +1 nebo +2 danou rostlinku, ale jenom na 30 minut a dát si pozor, která rostlinka je ke sklizni, tak správně aktivovat bonus k dané rostlině. Zatočit kolem nejlépe pozdě večer, při 250 PL padne 100% (možná i vícekrát) a občas 200%. A do slotů všechny dostupné bonusy zvyšující počet při sklizmi.

13. janaj

janaj Velvyslanec fóra

kutilka70 - hansicek - pezt a do háje!!!! Záhada asi vyřešená. Já si až teď všimla, že existuje i bonus na ty keře co mi chybí. Používala jsem jen bonus na Bažinného kačera, ten druhý bonus jsem totálně zazdila :cry:

kutilka70 ono se řekne házet trojky a čtyřky. To já vím, ale to by muselo něco padat. Prostě zrovna tohle mi nepadá. Jooo a o Kole štěstí ani nemluvím, to u mě téměř nefunguje o_O

14. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

janaj
    To dáš. Já ti věřím :)

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Janaj už na začátku jsem tu také psala, že máme pěstovat vykulený keř;), na kačera se zatím vyprdnout, tam není v odměnách nic, co bychom tak nutně potřebovali, ale pokud vím, tak dekorky jsou ve hře vždy 2, tu druhou snad máš, nebo to máš tak málo té rostliny vypěstováno?

16. 14087

14087 Hvězda fóra

Bré ráno,
    tak už i mne se podařil šestkový flush po x dnech zkoušení.. je pravda že by se člověk neměl vzdávat i přes to že zahodí spoustu hodů ;) at se podaří všem akci dohrát do konce ;)

17. kocieva

kocieva Veterán fóra

Tak jsem obhlédla stav zásob gravioly a cucy.
    A zjistila jsem, že ten nový úkol, který bude spuštěn zítra ve 22.00 hodin (Kroniky Kostkoviště), mám do 4. stupně již splněný a pak budu čekat na další děsivku, abych mohla dodělat časové úkoly.

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hmmm,to sem nějak přehlédl,že poslední dva úkoly jsou časový! Aspoň maj jistotu,že celej měsíc budou mít všichni hráči,alespoň jeden nesplněný stálý ůkol!8)

19. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Já to sázela na pole všechno, co jsem dostala v bednách a při hodech kostkou. Bez rozdílu.
    A dekorku na kterou je potřeba Vykulený keř nemám zatím ani jednu.
    EDIT -mááááám!!!! Nakonec se nějakým zázrakem podařilo

Naposledy upraveno: 29/7/25
  20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

No nevím,akci mám splněnou od soboty.Věnoval jsem se i soutěži,některej den i neházel a přesto mám osiva na další dvě-tři akce!
    Jak již jsem psal,pěstoval sem poze na polích 2x2 se všemi bonusy i z akce a ještě osivo i zbylo! Tentokrát,kdo jel halabala na polích 1x1 pouze s MJS,tak snad ani nemoh dojít do zdárného konce.Myslím si,že úplně stačilo průběžně sázezt na 2x2 polích se 100% ve zlatě i diamantu se zuzanou a v pohodě dojít do cíle. Nebo nasyslit bonusy ke sklizni akčních plodin a dát to na 1x1 a všechny najednou aktivovat.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.