Kroniky Kostkoviště (17.7. - 30.7.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/7/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Hezký večer farmářky a fármáři.
    Můj pokrok v akci [​IMG] [​IMG]

Docela pěkně jsem s tím pohla. Dnes dokončím akční rostliny a už se budu soustředit jen na stromy a chýše.
    Času je stále mnoho,ale už nemám vůbec obavy z toho, že bych akci nedokčila.
    Dnes jsem teprve použila nasbírané bonusy na rostliny. Do slotů jsem si dala diamant: +2 z úplňkových stájí a do zlata: 100% na sklizeň stromů.Těsně před koncem vypršení k tomu přidám i nasbírané bonusy z akce na chýši a stromy. Do té doby se mi jistě povedou ještě nějaké bobusy vyházet na kostkách. KŠ mi na této akci nedalo nic moc asi 2x na 6 hod +1 z pole. Hodně mi asi pomohlo i to,že poslední 3 dny nemůžu vůbec spát a tak jsem sklízela i během noci.
    Všem kteří již do finále došli patří velká gratulace a ostním přeji štěstí v kostkách a úšpěšný vstup do cíle.

2. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak přesně řečeno nevím jak, ale mám i druhý řádek, ale s graviolou a cucou to moc nevidím na brzké dodělání řádku

Jakoby mám
    1548 graviola
    451 cuca
    4353 kačer
    4350 keřík

s tím, že kačera řešit nemusím, keřík bych chtěl dohnat ještě na tu druhou deko, ale nevím no
    Hlavní věci, co jsem chtěl je - řádek 1 (splněno), Muntžak (splněno), Kvesal (splněno)

Ostatní věci už jsou jen doplněk

Akorát na zítra přemýšlím, že bych aktivoval těch 7 boosterů co mám v liště, aby se mi nahromadila cuca, sice jako je 217 hodin do konce, ale mě příjde, že strašně nestíhám nebo, že to nedokončím (možná to je i tím, že čas sklizní celkem flákám :p)

Každopádně s jedním oranžovým to snad půjde - mám jeden zvěřinec (oranžovou ve zvěřinci) a tam mám 6 míst, protože nemám nářadí na rozšíření, ale to je jedno a potom mám ještě asi 4 nebo 5 chlívů v houbovým lese.

Troufám si říct, že bych ty řádky mohl dokončit, ale nevím no :eek:

3. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Honzulka05 nezoufej,to dáš. Pokulháváš jen s Cucou,tady jsou ideální stavy s farmsčotu
    Vykulený keř: Mám 6125. Ideální stav 1944. Plním na 315,1% Hotovo 102,1%
    Bažinný kačer: Mám 5351. Ideální stav 1944. Plním na 275,3% Hotovo 89,2%
    Chýše falešné Cucy: Mám 882. Ideální stav 423. Plním na 208,5% Hotovo 67,6%
    Falešný strom Graviola: Mám 4580. Ideální stav 2010. Plním na 227,9% Hotovo 73,8%

4. aamperzg

aamperzg Pilný autor

Stále mi nejde klient.

babina51 a albína1927 tohle ocenili.
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

6. aamperzg

aamperzg Pilný autor

Skusil jsem Revo uninstaller. Vymazal jsem obsah klienta, ale stále mi to hlásí An error occurred. Jinak dík za pomoc.
    Po druhé odinstalaci klienta a opětovné instalaci hra funguje spávně.

Naposledy upraveno: 22/7/25
    babina51, Skali a albína1927 tohle ocenili.
  7. lumat85

lumat85 Stará škola

Dobré ráno. Stále se v tom příliš neorientuji. Jak zjišťujete kolik rostlinek a ostatního máte na stavu? Z té malé tabulky Skladem co hned vyskočí? Ale když vypěstuji rostliny a dám mlít krmivo, tak se počet v ní zase sníží.

Jak nezačnu hned na začátku akce, tak v tom mám pak maglajs, jak se snažím honem všechno dohnat. Nepřemýšlím nad kostkami, beru co mi padne, pak nemám dostatek semen, nemám na krmivo pro cucu, nemám stromky a cucu.. atd,atd. Teprve včera večer mi to v mozku seploo_Ože musím i kostky kombinovat podle odměn.

Takže mi to moc nejde. Jsem na katastrofálním stavu 14/80. Mám sice hafo bonusů, ale nemám je zatím na co použít. Pořád si říkám, až toho budu mít víc,až toho budu mít víc......pustím bonusy, pustím postřikovače, začnu cucu krmit superkem......a zatím nemám pořád nic:pxD Teď mám momentálně půlku deštného prázdné, nemám co vysadit...ach jo. Tuhle akci jsem těžce nedomyslela. Tentokrát asi nevyhrajuxDxD

Ať se Vám všem daří lépe...i když Vy už to asi většinou máte;)

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

lumat85, nezoufej. Já mám her 17/80, chybí mi 656x ta příšera ze hřbitova, 3.129x graviola, semínek na zasetí mám 428x kačera a 444x vykulený keř.
    Mno, vzhledem k tomu, že je teprve dvaadvacátého a akce končí až třicátého, nepropadám panice. Dál vhodnými hody trojic, čtveřic a plného domu v kombinacích kostek 3 a 4 množím semínka, s dvojkami stromy a občas se zadaří něco, co dá bonus.
    Ono to půjde, pomaličku, zlehounka, ale do konce se propěstuju, prochovám, proházím, o tom žádná :)
    Krmivo nemelu. Falešnou příšeru krmím SK, surovinami do akce bych neplýtvala, i kdybych už získala tu opravdovou. Navíc akční plevel ani nepěstuju, takže není z čeho :)

Naposledy upraveno: 22/7/25
  9. lumat85

lumat85 Stará škola

Y_n_O děkuji za morální podporu, snad to dotáhnu alespoň někam ...o víkendu bohužel nebudu na síti, tak to mi taky hodně zatne. Musím nad tím víc přemýšlet a ne zbrkle jako doteď.
    Už jsem si sepsala kombinace kostek které potřebuji, snad to půjde rychleji. ;)

10. -_marketa_-

-_marketa_- Zelenáč fóra

Dobrý den.Chci se zeptat na co je ta druhá cuca,ne falešná a jestli nám zůstane ve hře.Děkuji

11. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

12. WildJets

WildJets Stálice fóra

Tak mam akci hotovou, dneska jsem vytahala bonusy a napestovala kytky, umlela krmivo a aktivovala okamzitou sklizen chlevu. Stromu jsem mela dost i bez bonusu, hezky rostou na Kristalovych Vodopadech samy :D Hrat kostky budu dal, zkusim se zucastnit vedlejsi akce na foru :)

13. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Dostala jsem bažinný semínka a co s něma? Píšou že se mají zasadit v baž.lese,ale v nabídce rostlin nejsou.nechápu. Děkuji

babina51, albína1927 a Sheron11 tohle ocenili.
  14. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

jana151049 - semínka z akce se sázejí v pralese.

Přeji hezký den

15. milteska

milteska Magnát fóra

nezoufejte,já jsem byla včera taky z toho špatná,že mi chybí 900 těch cuca příšer. Přátelé poradili a už mi chybí jen 50. Sklidím poslední várku a chlívky půjdou do lišty. Stromy hotovo,kačer zasetý,to by mělo stačit a pak už jen zbytek toho vykulence-s bonusem asi jedna várka

16. L-i-l-l-i-e-n

L-i-l-l-i-e-n Pisálek fóra

Tak to jsme na tom stejně ,oba druhy semen mám v inventáři a nikde mi nejdou zasadit ani v pralese

17. Farmářka_X

L-i-l-l-i-e-n - a máš na baha potřebný level pro pěstování rostlinek?

upload_2025-7-22_12-38-59.png

Přeji hezký den

18. L-i-l-l-i-e-n

L-i-l-l-i-e-n Pisálek fóra

Farmářka_X

Jooo tak v tom bude zakopaný pes ,nemám. Neuvědomila jsem si že je na baha jiný level než na farmě. Díky

**Odstraněná citace**

19. Farmářka_X

20. -Farmarka777-

-Farmarka777- Pisálek fóra

Dobrý deň, dostala som Cucinu chalúpku žltú a oranžovú, no tie sa dajú umiestniť na základný chliev. Kde sa dá kúpiť základný chliev?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.