Královská zahradní párty (20.8. - 2.9.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/8/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Y_n_O
    Dyť je to škoda, nechat propadnout tu úmornou práci na poli. Někdy stačí si pomoct vyhledáním karty z neodkrytých, nebo si stáhnout uklizenou kartu z kupky zpátky, nebo přeložit třeba srdcovou kartu z pikové na křížovou a tu pikovou uklidit nahoru do balíčku a tím se nám hra pohne a už se může třeba uvolnit místo na novou kartu nebo na přesunutí postupky, variant je mnoho, chce to zkoušet. Dá se to i natrénovat na hrách na internetu ;)

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Y_n_O

Máš to hotové ;)

3. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

taky marně dělám stonek asi 10x,2x resetoval,potřebuji královnu,ale balíček nekoupím

4. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dedek1947CSA
    Tak zkus získat odvary z jiné lehčí hry, jak tady kuk radil kolega ;) Pak se vrátíš zpátky k rozehrané hře a za odvary vyhledáš kartu královny ;)
    Stačí kliknout na zelenou šipku >> Vybrat kartu<<, rozbalí se ti ukryté karty a ty si vybereš tu kterou potřebuješ, ve tvém případě tedy královnu, jak píšeš.

lacrima a evinana tohle ocenili.
  5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dedek1947CSA
    Máš to dohrané, bylo to rozehrané a dokončit šlo dobře ;)

-Jara05-, lacrima a evinana tohle ocenili.
  6. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

moc děkuji

7. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Tato akce nepřišla vhod. Hned po začátku jsem frčela na turistickou dovolenou. Pěstovala jsem dle svých možností. KŠ bonus nepustilo. Po návratu jsem vytáhla bonus ze stodoly a pustila tři/čtyři Jacky. Do hraní se mi nechtělo. A to karty mám ráda. Nakonec jsem se dnes hecla a mám řádek. Původní plán byl opakovací políčko na mince a koupit co potřebuji (= to co nemám). I to jsem zvládla. Nedojela jsem až na konec. Bedna mně až tolik neláká neb jich mám hromadu v liště a nestíhám otevírat.
    U hry o řádek jsem dvakrát vytáhla kartu, jinak to byla pohoda. Až na občasné záseky hry, které zpravidla stačilo hru vypnout a zapnout. Dvojklik jsem nepoužívala neboť je mou noční můrou.

kocieva a lacrima tohle ocenili.