Královská zahradní párty (20.8. - 2.9.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/8/26 v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Královská zahradní párty ::..

Minimální level: 40
    Obtížnost akce:
    • střední
    • těžká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    Pro zobrazení FAQ lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

Tak hurá do toho ...

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Do akce se pustím, ale jen na hlavní farmě, ostatní asi nechám odpočívat :p
    Edit: I na hlavní farmě si jdu jen vyzvednout chlívky a stromy co nemám a na ostatní kašlu, když bude i nějaká dekorka, dobrá, ale honit se nebudu

Naposledy upraveno: 19/8/26 v(e) 7:09 PM
  3. goldedawn

goldedawn Mistr fóra

Ahoj,do akce jdu jen na své farmě,pasiáns mám ráda,kvůli této akci jsem se ho tehdy naučila.;)

4. rosnička007

rosnička007 Mistr fóra

Ahoj,no to se nedá vynechat :) karty super;)

5. 14087

14087 Titán fóra

Ahoj vespolek,

do akce jdu, karty mi jdou dobře a těším se.. posledně to bylo fajn ;)

6. KatDeLuna21

KatDeLuna21 Pisálek fóra

Ahojte,
    tak ja som happy jak dva grepy :D Konečne získam nový chlievik a stromy, ktoré nemám. Nejako sa mi tajomno poslednú dobu vyhýba, ani kúpa za florény nebola úspešná. Oranžových korytnačiek a bobrov mám kvantum.
    Vopred ďakujem za výpočty Dinoalesi <3
    A prajem peknú hru a rovnaké nadšenie ako mám ja :)

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dneska se do počítání nikomu nechce ?!?:cry:
    JInak dekorace dobrý,řádek kapku slabší, takže zejtra na značkách!8)

8. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Váhám, odměny fajn, konkrétní výběhy i stromečky (ne tajemno = +), dekorky, . . ..
    Ale divokou louku? Tu mám pro všechno, jen néé pro padátka.
    A času také minimum, přivezla jsem si z útulku dalšího svěřence a svěřenkyni (kocoura a kočičku).
    A myslela jsem si, že budeme využívat akční plochu a ušetříme SH, na právě končící akci dosti spotřebováno na kokosový koktejl (ale zato mám hafo laskavce).
    Všem přeji, ať se daří a štěstí ve hře.

Naposledy upraveno: 19/8/26 v(e) 9:53 PM
  9. 14087

14087 Titán fóra

No zrovna u tebe kaolín11 se divím, že jsi napsal, ale nedal jsi výpočty :p a čekáš na druhý.. asi nejsi sám, kdo chodí do práce.

10. kaolín11

Nene ,tak to není. Přišlo mi to nějaký moc složitý.:cry:

11. kuchynak

kuchynak Stálice fóra

Taky jsem se v tom tak trošku ztratila..., uvidíme zítra, ono to nějak půjde...
    Předpokládám, že tam budou dodávky ze stodoly a vždy stejně pro výrobu konkrétní karty nebo to bude o náhodě??
    A souhlas, taky jsem právě dorazila z práce... a navíc, ti pracující důchodci už nestíhají vůbec nic ;):p

12. Dagmaruša

Dagmaruša Perspektivní autor

Tak jen takový nástřel, prosím bez záruky. protože jsem se do toho několikrát zamotala. Je to jen základ bez opakování, snad je to dobře.
    Brk 1 924
    Karbaníček 41 600
    Malířská květina 4 050

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak tuhle akci asi odpískám. Moc složitá na můj vkus. I když je to na dva týdny. Oni zase něco vymyslí na doplnění příští týden a to už by má šedá kůra mozková nepobrala. Krásněnka se mi vyklubala z nějakých tajemnic, stromky taky časem přijdou. Na BZ nehraju, lenochody si dochovám i bez řádkového bonusu.
    Možná to nakonec zkusím a nebude to ve finále vypadat tak překombinovaně, jako v popisu. Je dost času na metodu pokus - omyl :)

14. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Nazdárek vespolek, tak konečně jsem se k tomu dostala :)

Akce trvá dva týdny, během nich budeme plnit úkoly = karetní minihry v královské zahradě

Princip plnění je v podstatě stejný, jak to známe z minula, jeden úkol splníme a další před námi se nám odemknou, a tak budeme prozkoumávat zahradu,
    až ji celou odemkneme.... a nebo taky ne, bude záležet na každém, kolik toho bude chtít splnit a kudy se vydá třeba dle obtížnosti.
    Začínáme u brány na tomto políčku

Našim úkolem je tentokrát, napěstovat 2 akční rostliny, nachytat padátka, vyměnit tyto komodity (+ další ze stodoly) za balíčky karet a nakonec mastit karty ve třech obtížnostech:
    [​IMG]snadná [​IMG]normální [​IMG]obtížná
    a na to budeme muset vyrobit tyto balíčky karet
    snadná [​IMG][​IMG][​IMG]
    normální [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    obtížná [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Při hře se nám může stát, že skryté karty budou uspořádány tak nešikovně, že je nebudeme moci odhalit všechny a tudíž nebude možné hru dokončit.

Z této nesnáze nás zachrání
    Alchymistický odvar
    a umožní nám:
    - restart hry solitaire
    - vrátí poslední pohyb karty zpět
    - a odhalí jakoukoli kartu z těch, které jsou stále skryté

Tento lektvar můžeme získat hraním karetní hry.

Většinu her lze hrát pouze jednou.
    Výjimkou jsou hry, které lze opakovat [​IMG]na polích 18 (6 mincí*), 33 (9 mincí*) a 47 (14 mincí*)
    Odměnou jsou zde
    *[​IMG]Ozubené mince - utratíme v Zahradním obchodě

A teď se ještě koukneme, co budeme potřebovat a kolik (na 52 her + 1 na začátku akce dostaneme) - na komplet celé splnění bez opakování

Akční rostliny:

[​IMG]Karbaníček - 41.600 ks
    Hlavní louka
    zraje 6:00

[​IMG]Malířská květina - 5.550 ks - Semínka získáme za úspěšně odehranou hru na poli č. 19!

Hlavní louka
    zraje 8:00

Padátko:

[​IMG]Královnin brk - 1.924 ks
    Divoká louka
    z rostlin a stromů
    +

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Tak karbanu zdar:D ;)

15. lubin1234

lubin1234 Stará škola

Akci zkusím a snad splnímxD
    Hodně štěstí všem :p

16. kaolín11

Pořád vtom nějak tápu. Akorát co jsem pobral je , že není nutné napěstovat tolik rostlin. Některá pole se daj vynechat a vrátit se knim třeba později. Tak to udělám také. Nejkratší možnou cestou na zisk mincí a pak to v klidu dorazím.8)

17. Štika

Štika Velmistr fóra

Krásné dopoledne:)
    Vynechám, nechce se mi rozdělat akci na 14 dní budu mít i málo času, stonek pro mě nic moc. Udělám si volno na dopěstování, doplnit SH a dochovat na Baha lenochoda. Kdo se do akce pustí tak přeji šťastné dokončení. ;)

18. Jaroslav469

Jaroslav469 Expert fóra

Prima už se taky těším, odměny jsou vcelku dobré a karty mě jdou

19. velik52

velik52 Vycházející hvězda fóra

Pustím se do akce, uvidím jak mi to půjde ,karty hrát neumím mockrát děkuji za skvělé ,výpočty dinoalesi je skvělá jak se o nás tady stará děkuji :):):)

20. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Ahojte tak jen pro zajímavost jsem sčotla, kolik by bylo potřeba mincí na vykoupení obchodu a je to 581 micní. Odečetla jsem Alchymistické odvary a zlaté banány, což je 486 mincí a na počet akčních propriet (dodávky ze stodoly jsem nepočítala) by to bylo takto:
    • na opakující pole z odměnou 6 mincí[​IMG]64.800 ks [​IMG]2.997 ks
    • na opakující pole z odměnou 9 mincí[​IMG]43.200 ks [​IMG]16.200 ks [​IMG]1.998 ks
    • na opakující pole z odměnou 14 mincí[​IMG]27.760 ks [​IMG]26.025 ks [​IMG]1.284 ks
    Takže kdo by chtěl vykoupit obchod, bude se mít co otáčet, samozřejmě není nutné, je to jen bonus navíc. A nebo někoho zajímají víc odměny z obchodu, tak bude místo plnění celé akce raději opakovat políčko za mince třeba, to už záleží na každém, jakou strategii zvolí a kolik toho bude chtít z akce vytěžit :)