Kopa úkolů (5.9. - 10.9.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Bola to rychlovka, dokonca ani bosorka nemala problem s dodavkami ;):music:

2. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

3. k.vitek

k.vitek Titán fóra

joooo, tak na kladiva jsem šla jinak.
    Pozotvírala jsem bedny s nářadím v liště (od běžné, přes II až 3XXL)... a najednou bylo z 10 kladiv 140... nejlépe to padalo při otvírání těch 3XXL beden a dost jich bylo i z XXL, z těch beden s nářadím obyčejných to moc nevypadávalo.

A opět se mi nelíbí, že každému padly nestejné dekorace... prostě náhoda o_O

EDIT (už hledám v liště, nevyfotila jsem):
    2x Hledík hbitý, 2x Nejskvělejší detektiv a 2x Přízovaná ...
    Tak to nějak nevychází. Asi jsme ještě něco získaly z úkolů přímo?

Naposledy upraveno: 5/9/24
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nejspíš máš nějaký dekorace odminule v liště!;)

5. papulice

papulice Veterán fóra

tak to mám smolíka a nevím proč tam jsou zvířata z prot.údolí,když ne všichni ho hrají >:(

-Jara05- tohle ocenil(a).
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

papulice
    - ahoj, v protěžovém údolí žádná zvířata nejsou, tak nemohou být ani v úkolech. Pokud máš na mysli např. protestní prase, tak to jsou zvířata z farmy. A chlívek pro protestní prase se dá normálně zakoupit ve farmářském obchodě za krejcary. Stačí mít dostatečný level (lvl 100 a více).
    ( to samé platí pro slepici paduánku , vřesovištní ovci, Duryňskou kozu a shirského koně )

7. slechtajara

slechtajara Perspektivní autor

papulice-Zdravím,v protěžovém údolí se žadná zvířata nechovají,všechna máš z farmy.

-Jara05-, kutilka70 a lacrima tohle ocenili.
  8. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Na vedlejší farmě sice dodávky v poho, ale s dřevěnými kladivy těžká bída... . Něco jsem tam pořídil za zlatonky, žel před necelým týdnem jsem otevíral další plochy, tož jich zbylo málo :sleepy:, no kdo by to býval tušil xD.
    Z farmářských úkolů, jsem zkusil získat co nejvíc beden, ale vypadli z nich celkem akorát tři kladiva, na to množství docela bída. Pro někoho kdo by nutně potřeboval tři kladiva, tak ve farmářském úkole: "Kurs našlapování" je k mání 3x kladivo jako odměna - žel je třeba hodně kartonových krabic ;).
    Nicméně, vedlejší farma si stěžovat nemůže, ze dvou udělaných beden vypadla jedna přízovaná, a druhou dekorkou byl útok na drapák :).
    k.vítek, tak taký přísun kladiv z beden bych si taky přál :D.

Y_n_O, když on ten skleník stále stávkuje. Jasně, na hlavní květák na kladiva šlechtěný mám, no na vedlejší se snažím už přes rok pošlechtit malinu na rychlost, šafrán na okamžitou sklizeň, nyní i květák na ta kladiva :D. Ale jde mu to jak psovi pastva xD. A na hlavní už taky hooooodně dlouho šlechtím na kladiva laskavec a len na rychlost. Toho laskavce už na tuhle legraci padlo tolik, že bych se s tím množstvím možná umístil mezi předními místy při dožínkách xD...

edit: tož jsem kvůli nedostatku času a zítřejším rychlým stájím..., ehm... výrobnám, nasadil zkusmo vyšlechtěný květák na 99 pidipolí. Bez Jacků, a dalších aktivních povzbuzovadel na padadla, vypadlo pět dřevěných kladiv. Za mne spokojenost, tak už "jede" druhá várka přičinlivé zeleniny :D

Naposledy upraveno: 6/9/24
  9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

radyn.m, ještě za dávných dob, kdy jsem stavěla chlívky a výrobny, bylo potřeba kladiv mnógo. Tak jsem si na ně vyšlechtila květák... Jo, skleník je fajn pomocník, když se obhospodařuje :)

10. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Bedny mě moc nepotěšily, přízovaná nepadla, jen 2x detektiv, útok na drapák a zmzlinová veselice.

11. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Hotovo.
    Některé chybějící dodávky jsem nakoupila na trhu (uf, to byly pálky :oops:) a přebytky jsem zase hodila na trh (ha, to jsou tržby :D).
    Z beden 2x Útok na drapák, Hbitý hledík a Přízovaná.8)
    Kvůli kladivům jsem otevírala hafo beden s nářadím. Jo, už na ně nikdy nebudu nadávat.

12. Y_n_O

Čtvrtá bedna vydala Nejskvělejšího detektiva.
    A teď si jdu zjistit, co jsou ty dekorky zač a proč všichni touží po Přízované :)

-Jara05-, lacrima a bačkora85 tohle ocenili.
  13. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Y_n_O, důvod je jasný. Bézetka. Dnes se mi povedl rekord. Těsně nad 100 milionů BZ. Mám dva kousky, kéž by jich bylo více :). Bylo v tom tedy 18 žetonů ze sezóny. Běžně mi dekorace dává něco mezi 60-80 mil.

Ať vás síla provází na všech cestách

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Y_n_O
    Pokud půjde měnit při OaD,tak to bude masakr.Za velmi krátkou dobu nám přidali do hry dekorace které mnohonásobně převyšují melodie.Jen jedna přízovaná vydá za více než 8 melodií!!!!

15. Y_n_O

Děkuji, pánové, za vysvětlení, ještě jsem se k hledání nedostala, dočítám fórum.
    Mno, tak už teď vím, co s Přízovanou udělám, pokud půjde posílat.
    Já BéZetka sbírám tak nějak náhodně, když si vzpomenu, že dozrály řádky na stonku, že bych mohla doplnit bonusy do slotů před sklizní a tak xD
    Škoda, že mám jen jednu, je spousta farem, kam bych ji chtěla poslat...

Naposledy upraveno: 7/9/24
  16. WildJets

WildJets Pilný autor

Tak jsem se po přečtení diskuse rozhodla pro zakoupení beden... No a padl 1x detektiv, 1x útok na drapák a 2x přízovaná. Takže děkuji všem, že mě svou diskusí zviklali :D Takhle dorazím 800 na Baha za pár dní a kočky se postěhují na farmu.

17. tonda2022

tonda2022 Rádoby autor

Ahojky.
    Kde koupím výrobnu prasátek , nějak se nedaří.
    Díky za radu.

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

tonda2022 - ahoj, výrobnu porcelánových prasátek postavíš ve městě v dílně

výrobna porcelán prasátek.png

lacrima a bačkora85 tohle ocenili.
  19. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak mě se kladiva vyhýbají velkým ale velkým obloukem ;)

20. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj hroudov,
    pakliže píšeš o dřevěných kladivech, ty je možno momentálně koupit v Rama obchodě.

lacrima tohle ocenil(a).