Kopa úkolů (28.3. - 1.4.2026) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/3/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. lacrima

lacrima Ikona fóra

Dopadáno, dodáno , vyzobáno . Problény s traktorem [​IMG] žádné nebyly:D
    a ..... h o t o v o .

2. miisaaceek

miisaaceek Pisálek fóra

ahoj všem, chtěla bych se prosím zeptat, když nemám plodiny odemčené, jako je hned sladký jetel, tak nemám možnost si zboží koupit na trhu? nebo jak to případně jinak získat? Je toho bohužel více :( Děkuju

-Jara05-, Helena1313 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

miisaaceek - ahoj, sladký jetel se ti zpřístupní ve 133. levelu. Pak ho budeš moct koupit i na trhu.
    Hezký večer

4. miisaaceek

miisaaceek Pisálek fóra

• Necituj příspěvek pod který píšeš. Začni psát do nového a jen napiš, komu je určen. Děkuji Skali
    Skali
    Moc děkuji, takže to mám smůlu jsem jen lvl 115

***odstraněna zbytečná citace předchozího příspěvku

Naposledy upraveno moderátorem: 29/3/26
    -Jara05-, Helena1313 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

miisaaceek - tak některé úkoly bys splnit mohla ;)

6. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Tak mám úspěšně hotovo komplet. Byla to výzva, ale třtinu do zásoby zase dopěstuji a švestky taktéž. To jediné mi chybělo. Dinoalesi Ty opravdu nezklameš, jsi nejlepší.

7. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Krásné pondělí všem, tak koukám samí šikulové, co mají hotovo a já vás asi překvapím, ale hotovo nemám, tedy ne komplet. Jela jsem jen podle modrého rozpisu, ostatní odměny jsem vyhodnotila za nedůležité a tak zásoby raději pošetřím na nějakou jinou akci ;)
    Těm, co mají hotovo, gratuluji, těm, co ještě plní, přeji brzké dokončení a všem úspěšný nový týden :)

8. Štika

Štika Velmistr fóra

Trable s traktorem mám za sebou všechno dopadalo v pohodě jen dopěstuji třtinu do obvyklého množství a musela jsem dokoupit broskvoň.
    kaolín11 díky :)

9. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Obchod ještě plný, věcičky, co by se šikly, ale ozubených mincí bylo málo a to jsem splnila všechny úkoly.

10. wallik68

wallik68 Baron fóra

mám dotaz
    když chci dodat dekorace do řádku " trable trakorem "
    tak to nejde-přeune mě to do hotových ukolů ,
    ukol jsem udělala celý

-Jara05- tohle ocenil(a).
  11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj wallik68

A ty jsi někde v odměně viděla řádek ?
    Ten si musíš koupit v obchodě, kdyby sis pročetla FAQ viděla by jsi ;)

12. Dexfree

Dexfree Zelenáč fóra

Taky mám smůlu. Chodím do práce a klobouk nestihnu sebrat v tom množství, takže hra pro mě není. Teď jsem ho chtěla dokoupit a nic, smolík. Aspoň mi zůstanou plodiny a třeba i dost vydělám na jinou hru.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  13. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Můžu se prosím zeptat,proč mě zmizel stonek z této hry?Měla jsem ho se třemi dekorkami.U poslední velké mě to stále vracelo do družstva,ale bylo vše odfajfkované v družstvěFajfka byla i na celé zelené čáře.Řádek není ani tam,kde mám prázdné nebo nedodělané řádky.Tak nevím kde je chyba. děkuji

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

jana151049
    Řádek i dekoraci bylo nutné zakoupit v obchodě za pneumatiky !!! Ostatní věci za ozubené mince!

15. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jana151049

Bohužel, dle záznamů jsi v akčním obchodě nic nezakoupila

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.