Kočičí chaos (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 31/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zajanda

zajanda Pisálek fóra

Ještě 10 koček nakrmit a bude hotovo. Začala jsem později, protože jsem byla na dovolené, napěstováno mám, ale klubíčka chybí. snad se zadaří.

2. Slnieck0

Slnieck0 Perspektivní autor

Pekný večer všetkým!
    Nakŕmených 196 mačiek a som rada, že som to nevzdala;) dalo mi to dosť kupónov, 7 ZS, 5 ZV ostatné som nerátala.
    No a nakoniec 2 ZB-neverím:p

Držím palce
    našim TOPkárom, hlavne mojmu susedovi máťovi :)

3. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Chybí 11 koček nakrmit, akce mooc bezva, ale škoda, že je o dovolených, přijela jsem ve čtvrtek večer a napěstováno mám, ale klubíčka ne a ne nachytat, uvidím ráno. Dobrou noc.

burds a evainfo tohle ocenili.
  4. cestovatelka1974

cestovatelka1974 Pisálek fóra

ahojte, může někdo poslat ještě teď klubíčko, zítra jdu do práce, takže musím dokončit dnes. předem díky za poslané klubka

burds tohle ocenil(a).
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Momentálně figuruji na 829 pozici 315 kočkama,když se nic zvláštního nestane tak to snad udržím!Jediné co by mně mohlo vyhodit z TOP je nakupování košíků ve velkém před koncem akce!:oops:
    Jinak ani po 415 obdarovaných kočkách ZB nikde!To mám dobré vyhlídky na nadcházející akci!:p
    oprava, po aktualizaci [​IMG]

Naposledy upraveno: 8/8/15
  6. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Akce se blíží ke konci a já bych opravdu chtěla vědět, kolik českých hráčů je v TOPce. S jistotou vím jen o jednom, protože je můj soused (Casey27 drž se, moc ti fandím).
    Tak mě napadlo jestli by admini nemohli předat RT návrh, aby se v TOPce u jmen farmářů objevovala aspoň vlaječka státu, ze kterého pochází. Protože z nicků se toho moc vyčíst nedá.

7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak další sklizeň akčního za mnou a znova zaseté vrbové proutí, takže bude budíček kolem 4 hodiny ranní. Ale už se to chýlí ke konci. Na druhou stranu, když jsem vstávala v 5 a pak už nešla spát, to se stihlo pěkně ještě do horka udělat doma věcí, třeba v šest probudit sousedy se sekačkou ...... [​IMG]

8. Babrlinka1

Babrlinka1 Rádoby autor

Držím palce at se v TOPce udržíš

evainfo tohle ocenil(a).
  9. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

kaolín11 držím palce, věřím, že se i s motorkářem udržíte - ale opovažte se předběhnout mého farmanžela :D

10. alenka0

alenka0 Pisálek fóra

dobre ráno už hodinu se snažím dostat na farmu ale bez výsledku vždy se mi tam objeví jen řádek © Bigpoint · Všechna práva vyhrazena · VOP · [​IMG] · Prohlášení o ochraně osobních údajů · Tiráž · Podpora · Fórum copak s tím?Děkuji za radu tak fajn za další hodinu se mi podařilo se dopracovat k bílemu oknu a rada žádná:-(třeba se tam tím tempem do večera dostanu:-(

Naposledy upraveno: 9/8/15
  11. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

čawte... Vedela som že sa mi oplatilo mačky naháňať tradááá 2krát 2 ZB radosť jak z terna v lotérii padali aj kupony na kombajn to sú pre mňa najlepšie odmeny..
    Krásnu nedeľu prajem a vytrvalcom v TOPke držím paľšoky nech vám to padá:)

Violan--s tími vlajočkamy máš úplnú pravdu,,

Lyžarka..kosačkové budenie sme mali aj my sused má tiež rád srandu:p

12. doriska123

doriska123 Zelenáč fóra

Dobré ráno proč od včerejška mi nenaskakují kočičky co s tím?????

13. Jenifer.76

Jenifer.76 Perspektivní autor

Dorisko, nemáš je vypnuté? na náměstí se dají vypnout a zapnout, je tam okýnko.

dannger11 tohle ocenil(a).
  14. Skodule

Skodule Rádoby autor

Já momentálně balancuji na 573 místě s 395 kočičkama. Ještě melu dárky, tak uvidíme doufám, že se udržím :)

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Z téhle otočky nechám naposledy vyválet kočenky a zas jedu na tvrdý zisk v normálním režimu. Což neznamená, že jsem obchodník a něco z těch polí vytřískám. Tak třeba baterií mám plných 79 kousků.:p

Milka66 a skalara.v tohle ocenili.
  16. mousicka

mousicka Guest

Ahoj alenka0,

tu je jediná možnosť-kontaktovanie hernej podpory. Tu do tvojho účtu nevidíme a len tam ti môžu poradiť že kde je problém. Presne im popíš svoj problém, musí však obsahovať minimálne 140 znakov, inak sa ti formulár neodošle. Prajem skoré vyriešenie problému.

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojky farmíci,
    tak já ješte melu a zbylo mi proutí tak na 10 vábniček. Ale ještě budu sklízet stromy, tak to snad dopadá. Tak domelu, navábim a finíto. Teď jsem dostala Rýn a Draka, no ale moc se neraduju, bo nebýt těch dvou oskeruší, tak tu ronim slzy jak hrachy.
    Fuseklí stále jenom 9. Tak jestli nepadne ta desátá, nevim, co budu dělat o_O
    Včera vylezlo: mýval, žl.ovčí střižna, žl. prasata. Buk a moruše (xxl).
    Na druhé farmě:2x kivi (šmarjá, co s tím? už mám minimálně 3 a v 89 levlu to neukrmim), želvička :music: a holub.

Topkařům držím palce, ať se udrží, to dáte, jste šikovní ;)

A koukám, že favoritka polevila a už ji dva předběhli. 2000 koček je mazec, já mám už 99 navíc xD

Naposledy upraveno: 9/8/15
  18. milteska

milteska Expert fóra

tak mě,světe div se,padly dva banány při 156.pokusu,jinak chlívky žádná sláva-kohout,holub a žluté šperky Já chcííí želvuuuuuuu:pxD

19. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Můj současný stav je 333 koček navíc, zůstanu pod čarou, ale to neva...všem kdo tam jsou držím pěsti;)

20. Pavlahan

Pavlahan Perspektivní autor

Tak hlásím hotovo. Kupodivu. Na to, že jsem byla pryč a podařilo se mi na zamrzajícím internetu jen 2x sklidit pohopole se divím, že jsem to dotáhla. Navíc po příjezdu v pátek nešel net ani doma, po telefonátu to pustili až včera, prostě nás vypnuli, mají bordel v papírech, že prý neexistujeme. To je zvláštní, že modem, který posílá od nás signál přes zbytek vesnice jede bez problémů, tak existujeme nebo ne? Budu se muset podívat do zrcadla. Tímto se omlouvám sousedům za neposílání dárků...
    Po nakrmení hromady vyhladovělých koček na celé farmě mám krom bz, bbz a krejcarů ze stromů kowhai a ze stájí 2x kivi a 1x ptakopyska. Jen kivi už nemají co žrát a já jim z čeho namlít, chybí mi doufám jeden level, tak počkají v liště, až to za půl roku dotáhnu xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.