Kočičí chaos (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 31/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Tak jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne.
    ještě něco napěstuju a umelu, ale nějaké horentní kvanta toho už nebudou.Držte palečky.

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Stále držím pěsti všem, kdo jsou i nadále v TOPce :inlove:a obdiv těm, co už nestihli, či nemohli :p.. čeští farmáři jsou vážně profíci :music: .. určitě Vás všichni hráči sledují a tisknou alespoň jeden prstík :D

3. pesfanny

pesfanny Rádoby autor

Když ty začátečník, co pak já ? Asi si budu muset najmout také nějakého osobního kouče , jelikož mi už utíkáš a to solidně i s kočkami. Sice mám nějakou zásobu vábniček a hodím je tam ke konci,ale co blbneš?? Počkej na mě :D Nebo hodím hubu před cílovou páskou :oops:

4. Margziam

Margziam Stará škola

bbowling - díky moc za odpověď.. :)
    Tak to můžu být klidná.. 130. lvl.. než tam dolezu (pokud vůbec), tak určitě budou začátečníci do 200 - 300 lvl.. takže budu začátečník pořád xD
    A pro kočičky toho tak moc mít nebudu (a ony pro mě už taky ne s tím mým tempem).. Ta TOP by stejně pro mě nebyla.. :)

marcelina0007 tohle ocenil(a).
  5. Ria30.

Ria30. Guest

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No nakonec jsem zase neco zasel vsude, takze postup v topce je jistej, celych 75 kousku :)

Vypadavat ma 100 klubek/den, v tuto chvili ma byt 504 ([4.ukol]+144 ) nebo chybet 96, mam 1440 (chybi 0 ), mam 240% hotovo.
    Stav prutu : idealne 9238 kusu (1834/den, [4.ukol]+2638 kusu ), mam 19748 z 11000 (179% ).
    Zatim uplynulo 83% casu, zbyva 23 hodin.
    Nezapomenout na Vabnicky i z Baha mlyna, chce jich 100 po 10 minutach! (celkem 17 hodin), mam 175 hotovo.

Margziam tohle ocenil(a).
  7. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Ty jsi přece rychlokvaška.... pokud mě paměť neklame? :-D Kouče nanajímej..... je to na.... ,-) To je asi jak zedník Na samotě u lesa... nejlacinější kouč v kraji :) Je tam dost vábniček pane bbowling?.... chybíííí.... a teď?.... dobrýýý :) To je fachman.... takhle už prej koučoval 3 TOPkaře :)

8. Fofolamyš

Fofolamyš Rádoby autor

Ahoj,
    tak mi chybí ještě nakrmit 17 koček. To mi asi klubíčka nenapadají. Ale dostala jsem spoustu bodů a nějaké stromy a stáje. Je to super. Jsem mocinky moc spokojená. Ale ta poslední dekorace by byla skvělá.

9. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

xD Zase neblbněte, ten týpek z JZD sice koučoval už 3 Topkaře, ale co mu neporadím, to neví :p
    Na kočky jsem se už vybodla, v tomhle vedru ty mrchy už ani vábničky nechtějí. Nakrmila jsem jich 165 navíc, takže vítězství v Topce mi uniklo jen o chlup xD
    Casey, ty už to taky nekrm, nebo na tebe přijde Spolek na ochranu kočičích tlapek a ještě se provalí, že je do toho Top poháru házíš s rozeběhem a za ocas xD

10. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Fofolamyš ještě máš čas a na to, jak krátce hraješ, je to fantastický výsledek - a věřím, že to nakonec zvládneš celé, držím ti palce :)

11. Sona

Sona Zelenáč fóra

Dobrý den,chci se zeptat jak je možné,že dárky od koček se mi nepřipisují,tj floreny ba dokonce body postupu,kde je chyba.Děkuji za odpověd?

Margziam tohle ocenil(a).
  12. anvan

anvan Dozorce fóra

Odkryla jsem celkem 10 taj. chlívků, které mi vypadly z kočičích dárků. Želvičky mi dopřány nebyly - jak jinak. Místo toho opravdu šílená úroda, na kterou jsem čekala: zlatý bobr, mýval, holubník, žlutý chameleon, žlutá výrobna mlíka, oranžový včelí úl, žlutý kravín, oranžové koně, žlutý prasečí chlívek:cry: - tedy fakt nářez. Ale posledním chlívkem jsem si aspoň trochu spravila chuť - růžoví chameleoni!!!! To je hezké, tak přece jen trochu štěstíčka!!! Kdybych ale netočila kočky jak urvaná, tak bych se k nim nikdy nedopracovala..

13. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Kočky floreny nerozdávají, takže tím pádem se ti nemohou připisovat. A ty body....no jedině podívat se na stav BZ lišty před odkliknutí dárku a potom, až by ti kočka nějaké nadělila, tak opět zkontrolovat stav. Protože na ukazateli jako takovém se třeba 5000 BZ nemusí nijak graficky projevit.
    A nebo ještě vyčistit komp a když ani to...tak napsat na podporu ;)

14. pesfanny

pesfanny Rádoby autor

no jo , jsem málem zapomněla :D a zrovna teď jsou rychlokvašky v kurzu. Tchýně je má v soudku. Tak jdu kvasit.
    Jo tak takového kouče tedy nechci,ale je pravda, že nejlepší je ten co radí a sám si udělal jen základ a je chytrý jak jak ten pán co jezdí na nafukovacím člunu po rybníce a za sebou má na lodičce 4 x Mitche Buchannona jelikož na Pamelu nemá bicáky ;)

Twin ten motorkář , asi zapnul autopilota a neví jak se vypíná podle toho jak jede :D

Zatím mám ve stodole vábničky na udržení se v TOPce,ale házet je tam zatím nebudu. Vyčkávám , třeba dojdou kočkám prachy,body, řemesla a začnou po mě házet pak banány.

15. Sona

Sona Zelenáč fóra

• Prosím nevkladaj viac príspevkov pod seba.Keď chceš niečo dopísať alebo zmeniť,použi u svojho príspevku voľbu upraviť,ďakujem
    Krejcary ani dárky se mi nepřipisují právě že jsem to kontrolovala na liště jinak bych na to nepřišla.

Naposledy upraveno moderátorem: 8/8/15
  16. martinek37

martinek37 Perspektivní autor

Tak upřímně, není to zrovna akce pro "chudé", co si budeme povídat. Já se asi zejtra lehce přehoupnu přes 200 kousků a budu spokojenej. Nedělal jsem si žádné iluze, že bych do té tisícovky pronikl. Jen mě tak trochu mrzí, že stačí nakoupit dostatečný počet košů, dnes večer začít vyrábět vábničky a dotyčný hráč je v TOPce úplně v klidu. Opravdu nijak nikomu nezávidím, ale moc mi k tomu nesedí pojmenování "pilný farmář". Ale co, o to tady moc nejde. Především se musí vydělat a to se určitě povede.

Jo a jinak ze 189 pokusů jen jeden výběh, to je opravdu k pláči. :oops:

17. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Sona, ak máš nejaké nejasnosti na svojom účte, obráť sa prosím na hernú podporu hry, kedže len ona môže preveriť, či sa ti odmeny po nakŕmení mačičiek skutočne nepripisujú. >> Ako kontaktovať hernú podporu <<
    Skoré vyriešenie a peknú hru prajem

18. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

martinek37 třeba je to tak, že "pilný farmář" musí být pilný jinde, aby si vydělal na košíky do hry.....však se Kuba pozeptá sousedky, jak to teda je...ale jen aby se mu neozval její ošetřující lékař xD.
    Já mám zase ze 149 pokusů jen 2 TS, TCH už mám 4 odkryté a další 3 čekají v bedně - to mám z toho, že nerada dobytek a ráda stromy...tak mám chlívky a sazeničky jen dva kousky :(

Milka66, tenista99 a skalara.v tohle ocenili.
  19. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

zdravím,nelíbí se mi jak někteří hráči pořád píší o kupování toho a toho a jste v pohodě....Topku jsem neměla v umyslu vubec dělat,ale když už tam jsem zatím někde v polovině chtěla bych se udržet.A musím upozornit že jsem nekoupila byt jediný košík.....stačilo mít vypočítaný čas...v noci nevstávám,pak trochu číst a vzít si něco z dobrých rad od ostatních a vím,že nejsem sama kdo jede bez dokupování košu a superhnojiva...zdravím tímto Erča101 a drž se to doklepem.....samozřejmě držím palce i všem ostatním....;)A velké poděkování EliM77 za skvělou radu;)

20. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Stálice fóra

Sklidila jsem tajemné chlívky a stromky, které donesly čičiny - z 12 chlívků stojí za zmínku jedna želva a jeden kivi, pak po jednom červení králící a červené kozy, ostatní škoda mluvit, opět si na mě zasedli bobři (ráda bych tímto zaslala RT vzkaz, že bobrů mám tolik, že by mi mohli podél silnice mávat z Prahy až na Kokořín, a ještě by jich šlo pár zpátky. Prosím, už další ne! :sleepy:). Ze čtyř stromků se vyklubal 3x XXL (bez, buk, kamenná pinie).
    Jinak držím palce všem českým a slovenským farmářům, kterým se podařilo dostat se do topky, aby vám to vydrželo až do konce a získali jste tak po zásluze krásnou odměnu. :):)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.