Kočičí chaos (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 31/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ria30.

Ria30. Guest

Hrnkajda a petaM2001 tohle ocenili.
  2. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky kočičáři, mám splněno 101 ks nakrmených koček, už nic nepěstuju, raději doplním zásoby do stodoly, akce byla fajn, ale všechny stromy a chlívy šli do lišty, protože bych už měla podhrabanou farmu od krtků, všem kdo ještě plní přeji mnoho zdaru.

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som už chcel skončiť ale som si to rozmyslel ale sadím keď mám už kopec tých klbiek.Môj MurgáčikxDxD ktorému dávam myšky prvému mi dal zase 2 x draka idem iba s vodou hnoj predávam tak koľkým mačičkám dám hračku neriešim,lebo top-ku som nemal v pláne robiť.Škoda na ňu minúť všetko SH lebo nehodlám ho na ďalšiu akciu kupovať.Držím CZ a SVK top-károm palčoky držte sa a nie že to vzdáte keď už ste tam.Jupíííí odtajil som obe tajné z jednej sa vykľul žltý osol ten šup do lišty a druhá zvieratko s pancierom na chrbtexDxD.

Naposledy upraveno: 7/8/15
  4. akyraa

akyraa Aktivní autor

Ahoj:) akce splněna ted jen domelu ty plodiny co mám s klubkem co dovyskáčí a hotovo:) dělám to jen kvůli odměnám, tokrát mi vyskočil kupon na kombajn že to ležet nenechám, nepředplácím si tak jsou pro mě vzácné :)

5. Rony84

Rony84 Perspektivní autor

U mě je jako tradičně málo vypadávátek, jako při každé akci, ale zvládnu to.
    A ocenila bych, že ta lišta ukazuje, kolik jsem už obdarovala koček, že nemusím pořád někde počítat, když chci průběžně dodávat, jako v jiných akcích. Kdy to bude všude? ( Plodiny z celku, vypadávátka z celku, to by bylo vylepšení.)

Ria30., ღSisinkaღ a petaM2001 tohle ocenili.
  6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

1127 koček o_O Na 1. místě k.tynka. - to je masakr, přátelé :D

7. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Akci jsem dodělal hned 2. den večer. Myslel jsem že se nějak do Topky dostanu ale ted vim že nemam šanci mam skoro 100 koček navíc ale je potřeba 150 něco. Přijde mi strašně nefér že jde koupit těch balíků víc než jeden to prostě neni o farmaření ale o penězích neni možný aby ta první hráčka ( tímto zdravím mou sousedku) dodala 1100 koček vždyt to je asi 100.000 akční a 6600 vypadávátek?? To nejde . Tohle od RT je podpásovka.

Jako jo k.tynka je má sousedka tak jí to přeju ale stejně to nechápu asi jí napíšu přes překladač :D :D :D

8. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

tydýtková

Naprosto souhlasím. Odměny v této akci jsou o moc horší než u zajíčků nebo netopýrů. Kdybych pořád nedoufala v tu pitomou oskeruši, taky bych už na stovce skončila. Aktuálně mám nakrmeno 40 koček přes stovku a tajemný strom nikde, asi sklidím, namelu co mi vyjde a končím.
    Ani mi tolik nevadí neúspěch v tajemnicích, to beru jako hru, baví mě to napětí.
    Ale v odměnách mě nejvíc naštvali pomocníci na hodinu. Mám jich asi sedm. K čemu to je? To je tak pro začátečníky, kteří pěstují mrkev a salát.
    Kupon na 12 hodin jsem dostala jeden a na 48 hodin žádný.
    Za největší úspěch považuji 7x Pinkie Pie. Jinak žádná sláva.

tenista99

V čem je to podpásovka? Tomu nerozumím. Tebe někdo omezuje v nákupu košíků?
    Já myslím, že mají všichni nastavené možnosti stejně. Jestli někdo ty peníze dá, je to jeho věc, druhý může přece taky. Někoho umístění v TOPce stojí reálné peníze, jiného obrovské úsilí na farmě. Každý jak se k tomu postaví.
    Moc držím palce Lyžařce, Elim77, Casey27 a dalším, kteří v TOPce jsou. A je mi fuk jestli pěstovali jako mourovatí nebo nakoupili košíky.
    Mimochodem, Casey27 je aktuálně na 180. místě s 290 kočkami. Tvrdí, že košíky nekoupil a já mu věřím. Doufám, že v TOPce zůstane do konce.

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

tenista99 - asi jede na pidi se SH a vrtulema ? xD To je asi pěknej průvan ve šrajtofli :D
    Wiolan - já na druhé f. kombajn nemám a tyhle kupony používám, když potřebuju přebourávat (po rozpěstování...) a nebo ráno spěchám do roboty

Kaolín - asi ji tam vážně má, bo jinak to nejni možný xD

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

tenista99 To víš asi hrajou jinou hru!Také mě to hlava nebere!
    skalara.v Já bych řek,že tu vrtuli má někde jinde!:eek:

11. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

wiolan: ty mi asi nerozumíš . Topka by měla být o tom jak dokážeme hrát a co dokážeme bez pomoci peněz. Kdyby ten košík šel koupit jen jednou každej tak tam možná jsem já i ostatní . Ale já nemohu dát tisíce abych byl v topce. Jen mi přijde že je to nefér k ostatním hráčům ta 1000 je jen o tom kdo kolik má peněz a nemá. Mělo by to být tak že balíky všechny tři by měli jít koupit jednou a pak prostě jet tak jak můžeme. Takhle bych to udělal já. tak těch 290 atd pokud máš hodně SH atd nebo vrtulek je reálný ale já hlavně mluvim o těch prvních . Mě hlava nebere jak to dělaj :D

Jinak našim taky držim palce :) Já se ještě pokusim se nějak tam dostat ale nedám to si myslim :D

skalara: to musí asi být průvan a nebo má tolik obřích stromů na SH a vrtulky a jede jen to a pak je připravená. Ale od tynky vždycky když je BB mam nejvíc SK kupuje skoro všechno :D

Kaolín: Asi jo :D těch 300 koček ještě jo ale 1100 ? :D

12. sirchose

sirchose Analytik fóra

No ale o to přece RT jde především,čím víc lidí nakoupí za reálné peníze tím lépe pro RT.Topka ukazuje že je pořád spousta lidiček co zaplatí ať RT dělá přehmaty či ne.

13. Lucye632

Lucye632 Perspektivní autor

Obdiv všem, kteří jsou v TOPce ( tím obzvláště mým sousedíkům - Rondon, Lyzarka, Witchy.D, kaolín11, pesfany.... )
    Máte můj obdiv. Já si splnila nejnutnější a nějak se mi v tom báječném počasí nechce nic. A to ani honit klubíčka a akční kytí. Výhry za kočko dárky mě příliš neuchvátily, prostě samý krejcar, sem tam BZ a BBZ a výjimečně kupon či nějaký řemeslný výrobek.
    Klubíčka se mi hromadí, tak k ním nejspíš dopěstuji nějaké to akční, ale jen zlehka a zamířím k vodě, do dolů a do sklípku.
    Držím pěsti - bojujte i za čest nás líných.

14. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

No ale musim akci i pochválit sazeniček mam zatim asi 7 chlívků 2 dám vše na farmu až po akci. Na baha jedu zase rychle díky BBZ. MJSek mi tay padlo hodně kuponů na 12 hodin 7x na hodinu asi 3x na 3 hodiny 2x a na 48 zatim žádný. Pinky pie koláčů taky dost i KR a BZ. Přál bych si aby se ta TOPka zastavila na těch 158 to bych se tam ještě asi dostal :D Ale roste to rychle.

15. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj, já už mám 100 splněnou a dalších 39 namletých. Top 1000 nejedu, nemám šanci. Kočky mi darovaly 3x pod. stáje a 4x pod. strom, jinak ponožky. 11x květináč a většinou BBZ a BZ i nějaký ten krejcar.

16. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak jsem si teď pro zajímavost sečetl kupony na pomocníky co mám z různých akcí,včetně téhle ještě probíhající a světe div se,vzhledem k tomu že těch pár korun za pomocníky vydávám už dlouho tak mé kupony v současnosti čítají v různých délkách celkem 2176 hodin,asi jednou ušetřím 30,- kč,kdyby tak šly poslat jako dárek asi bych pár lidem udělal radost.:)

17. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Tenista99

Ale já ti rozumím. Chápu jak jsi to myslel. Jen nesouhlasím s tím, že je to od RT rána pod pás. Koše jsou nastavené pro všechny stejně, tady opravdu podpásovku nikde nevidím. To, že někdo ty peníze do hry vložit může (chce) a někdo ne (nechce), to už není věc RT.
    No a i kdyby to bylo nastaveno tak jak ty říkáš, ani tak by to nebylo 100% spravedlivé (z mého pohledu). Pro změnu by zase vyhrávali hráči, kteří hrají dlouho a začali v době, kdy bylo možné získat obr stromy. Takže mají velké zásoby SH. Hraju přes dva roky a získat obr strom je nemožné. Takže tím se zase cítím znevýhodněna já.
    Pokud vidím v téhle hře nějakou nespravedlnost, pak to, že RT znemožňuje získání právě např. obr stromů novým hráčům. Zřejmě jim najednou ochabl příjem, tak obr stromy blokli a lidi jsou nuceni SH kupovat, pokud chtějí větší zásoby.
    Jestli má být tahle hra spravedlivá, pak musí mít všichni stejné možnosti. Podobné je to s podporovátky jako je J. Citron atd.

18. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

wiolan: Tak s tim souhlasim ale chtělo by to nějaký kompromis aby měli šanci i ti co ne že by nechtěli do toho peníze dát ale prostě nemohou. Já ještě jedu dál ale nevidim moc šancí se tam dostat. Hlavně jsem si lámal hlavu nad to tynkou protože to fakt nechápu :D

19. -modroočko-

-modroočko- Pisálek fóra

Ahojte, naprostý souhlas s -wiolan- my co hrajeme kratší dobu a někdo nám ukáže 41 SH stromů tak se nám zamotá hlava, ale co se dá dělat, holt musíme využít každé další možnosti. Na druhou stranu TOPka je pěkná věc, nicméně ty odměny za konečné umístění nejsou přemrštěné - jsem si jist že kdyby tam byl florenovník, SH strom a další podobné věci tak by se ty čísla zvedly mnohonásobně.
    Aktuální stav 273 do TOP - 237.místo, ale při dnešním krmení mi připadlo že kočky už jsou přecpané neboť krom 1 sazeničky nic extra a souboj o zlatý banán stále pokračuje :)

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, každý vidí spravedlnost ze svého úhlu :)
    Kupon na 1 hod využívám, pro mě lepší než 3 hod. Jak píše už skalara, používám hlavně stavitele (hodina stačí bohatě). Dávat malá pole ručně je někdy potíž, protože si skáčou kam chtějí :)

Lucye632 lenost? ta u tebe nebyla zvykem, přidej ještě něco uhraješ, já s 15 kočkami navíc už ne ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.