Kde je Jimmy Červíček? (20.6. - 26.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 19/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Prepperka a Skali děkuji vám za radu

2. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Já se picnu. Měla jsem teď po několika sklizních čas postoupit na mapě. Tak jsem se do toho pustila a zapomněla, že na polích mám kukuřici a ne akční jako obvykle. No prostě jsem dodávala a dodávala až mi zbylo jen 84 akční. Mohla bych dopadnout i hůř, je pravda že je to počet jak po prvním rozpěstování, ale stejně mě to štve. Jsem truhel, zbrzdí to můj postup a pěstování akční mě zrovna vůbec nebaví.
    :wuerg: :music:

evainfo, kiki2305 a bursuk59 tohle ocenili.
  3. liduška14

liduška14 Pilný autor

stonek hotový,sklízím dále

evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  4. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

hezké ránko jak můžete mít stonek ,když já stojím úplně nahoře a z prava i z leva to chce po mě 5 klíčů? Mám jen 4:cry: a za chvilku jdu zas do práce na celý den a večer jsem utahaná jako kotě:(

maribeja, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

bursuk nevím jak ostatní, ale já si na druhé ploše dojela pro odměnu 5x klíč. ;) Stejná odměna je tam ještě vpravo nahoře.

6. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

děkuji, v nebi jsem ještě nebyla :(

evainfo, Honzulka05 a Prepperka tohle ocenili.
  7. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

bursuk - nic není ztraceno, vem to po modrém žebříku a za jednu sklizeň jsi na klíčích. Já tam ještě jinam taky nešla, čekám jak to bude vycházet časově. Ráda bych vysbírala všechno, odměny jsou lákavé, ale jestli ještě párkrát utratím skoro všechny rostlinky jako včera a budu znovu skororozpěstovávat, tak toho už moc nestihnu.
    :music:

maribeja, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... ahojky všem :) něco jsem v úkole potkala, ale Jimmy to určitě nebyl :D Včera jsem chytla bonusky na pole a na 200%, tak v práci sklízela a pak se mi sekl mobil ... večer plno mailů od dcery, že se mi nemůže dva dny dovolat ... co já s ním provedla :( Musela mě navádět, abych cosi stáhla a zase fungovala ... ještě že ji mám :p. Jsem se dneska konečně pustila do prolézání zahrádky a nebe a moc se mi to líbilo. Akční rostlinky jsem vůbec nepočítala a po zasazení jsem zjistila já hlava dubová, že je už nepotřebuji ... ale jsou pryč a je tam zasazený žlutý hrášek :p. Zůstaly dva prázdné kouty ... fujky, jako ve škole ... si myslím, že teď už vůbec nezlobím xD. Přeji hezký víkend a snad toho červíka potkáte ;).

[​IMG] ... [​IMG]

9. burds

burds Titán fóra

PREPERKO to ti vysvětlím.Proto že jsem blbě četla a pospíchala tak jsem přehlédla,že mi v nebi dá jedno pole 5 klíčů.Dneska je sobota nepospíchám a koukám tak to dneska dohraju.To víš cementoza.

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Prajem vám všetkým pekné víkendové dni.Tak za to včerajšie večerné vytočenie 200 % som ho teraz vytočil znova čo som sa divil že mi padol ale nesmela chýbať aby som nevytočil xxl katalpu tak tú som naložil do expresa aby už konečne pochopili že tie sú mi na dve veci:sleepy:;).A kde je ten červíček?Ja som ho nenašiel.To mám ísť na záhradu a vykopať ho;);)?

11. Preceja

Preceja Mistr fóra

Ach jo, proč nejde přejít v nebi z pole 11 na pole 12, když tam není žádná překážka vyznačená >:(

Xenie6161 a Helena1313 tohle ocenili.
  12. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Preceja, třeba tam překážka je - jen ji nevidíme ;)
    stopy ti naznačí kudy se tam dostat

maribeja a Helena1313 tohle ocenili.
  13. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Ahoj,tak u mě stonek funguje a zbývá vybrat 8 políček v nebi.Padátka mám,jen musím napěstovat akční a jelikož zbývá 70 hodin do konce,jsem úplně v klidu.Točím jen akční,ale v noci nevstávám,sklidím než jdu do práce a o víkendu si ráda pospím,takže žádný stres.Docela jsem měla z téhle akce obavy,ale je to v pohodě. :)

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Teoreticky bych mel mit stonek, ale prakticky bloudim kolem a vyplnuju kde mi to neukaze zamek... nejspis plnim i zbytecny vetve, ale jaksi ukazuje mi to cesty k tem zebrikum, co nemam otevreny, takze ted jsem otevrel vsechny a jedu systematicky a ne k cili co chci, takze musim dat plny pocet kytek...

Vypadavat ma 267 map/den, v tuto chvili ma byt 829 (nebo chybet 771 ), mam 2117 (chybi 0 ), mam 132% hotovo.
    Stav kompasovek : idealne 11775 kusu (3792/den ), mam 14131 z 22750 (62% ).
    Zatim uplynulo 51% casu, zbyva 69 hodin.

Honzulka05 a Helena1313 tohle ocenili.
  15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

obtížnost nízká vždy zadělává na problém... ale tentokrát jsem si mohla dopřát ten luxus,i když to trochu toho počítání chtělo:

[​IMG] : [​IMG] :)

Naposledy upraveno: 23/6/18
  16. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak jsem jen tak mimochodem sklízela kompasovou růžici, zatímco jsem čekala na oleandr a najednou jsem zjistila, že mám hotovo.

17. 55mil

55mil Pisálek fóra

Mám problém. Ve hře mám odšrtnutý úkol jako hotový. Je to dekorka vzdušný letoun.
    Ale do stonku mi nejde umístit. Ukazuje mi to, že dekorka ještě není. Znovu načtení, nepomáhá.
    Je to problém jenom u mně?
    Problém vyřešen. Dekorace nalezena. ☺:)

Naposledy upraveno: 23/6/18
    Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

55mil - dekorky mi šly umístit normálně. Znovunačtení - jako F5 asi nepomůže. Odhlaš se a znovu přihlaš - zavřít celý prohlížeč nejlépe.

19. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

pro Pajdo:
    prosím Pajdo, vím že tady píšu mimo mísu, ale chci se zeptat na to, jestli chápu dobře či je to chyba.
    K řádku na mag. stonku Letní vánek
    kouzelná moc: 20 000x TBZ, urychlení růstu Bahamarama květin o 10 % po dobu 4 hod. a +40% TBZ při sklizni Bahamarama květin po dobu 4 hod.; další aktivace: 23:00 hod.

takže mám chápat 20000 TBZ....nebo mám chápat 20 000 krát level TBZ,jsem z toho jelen
    jinak k akci pěstuju když si vzpomenu,snad to dám

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  20. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pepino1972,
    sice nejsem pajda, ale dovolím si ti odpovědět: máš chápat 20 000 TBZ. Žádný násobek

burds, maribeja a Skali tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.