Karnevalový spektákl (27.2. - 12.3.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -ATHOS83-

-ATHOS83- Zelenáč fóra

A darčeky nikde

babina51 tohle ocenil(a).
  2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

INČUČUNA1959 a babina51 tohle ocenili.
  3. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ja si prosim modre z neba ;) Včera som sa pripravila a dnes som sa čudovala že nemáme ani 1 pajdatko :wuerg::cry: To je tak keď sa nedočíta do konca :wuerg: Nevadí aspoň mame viac laskavca. Dúfam že vydržím do 11,30.
    Tento víkend prídu deti a vnúčatá,zase bude oslava :music: a keďže sú prázdniny tak vnučka ostava u nás, bude veselo :music::inlove:

4. papulice

papulice Hrabě fóra

Jejda kde získám duhy, všude to chce duhy a nikde nic...

INČUČUNA1959 a babina51 tohle ocenili.
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

papulice - zdravím

duha.png

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj papulice
    Na co duhu, je potřeba získávat karnevalové body, za ty se postupuje v akci, duha je jen takový "bonus" :p

Jinak jedeme v pěstování ;)

Screenshot_1.png

7. hansicek

hansicek Expert fóra

Zúčastním sa, aj keď akcie na špeciploche nemám rád, chodím do práce a tam farma nehrozí, takže dávam max 3 zbery denne. Každá odmena navyše sa zíde.
    Po preštudovaní FAQ, to nevyzerá vôbec tak beznádejne. Myslím že aj s troma zberami denne (a bez kúpy koša)sa dá akcia komplet splniť.
    Moja stratégia:
    do 2.3.do 14:00 kým nebudú padátka iba pestujem, nič nedodávam.
    1.3. zapesujem na hlavnej dlhodobku na padátka. celú dobu pestujem na padátka, ak by nepadali dobehnem s okamžitým zberom
    2.3. Po 14tej pozberám dlhodobku a splním kubíka komplet, večer to zopáknem - zisk 12 bodov+4duhy
    3.,4.,5. každý deň3 zbery, z toho vyjde 2 komplet dodavky za 12 bodov a jedna iba s padatkami za 4 - spolu 48 bodov
    6.3. 2 zbery hrášku + rozpestovanie maku - 16 bodov
    7. -až do 12. pestujem mak - cca 16 zberov - 12 dodavok po 8 bodov spolu 96 bodov + dodavam padatka z hlavnej 3xdenne po 4 body cca 72 bodov + dodavky padatok z akcnej - som pesimista pocitam ze raz denne co je spolu 24 bodov
    splolu mi to vychadza na 268 bodov + tam ešte ostáva nejaká rezerva - teda pokial som to pochopil dobre a niekde sa nepomylil

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Já věděl,že v tom něco bude!Konečně nato někdo kápnul!
    Sice jsem už jednou dodal,ale odteď budu už jen syslit!8)

9. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Zber o 23,30 som zaspala :wuerg: bol az rano o 5h xD Dako bolo dako bude,dufam ze ten jeden zber mi nebude chybat. Od dnes na farme idem iba dlhodobky a priorita bude akcia,budem si musiet dat budiky,samozrejme cez den aby som nezabudla na zber.

10. Trilian55

Trilian55 Vycházející hvězda fóra

V tejto chvíli pestujem a dodávam Bambulovi, aby som získala karnevalové body. Reset u zákazníka Bambula je 7 hodín. Duha je len bonus, ako spomienka na starú královnu, ktorú poznáme. V tejto královne ide najmä o karnevalové body a riadky na stonke.
    Slot ktorý sa u Bambula otvorí až 2.3. a bude dávať 2 karnevalové body bude chcieť padátka rybičky, ktoré budú padať na hlavnej farme. Hrášok ktorý pestujem môžem jedine dodať Bambulovi, inak mi na nič nie je. Alebo sa mýlim?

11. .mamaz.

.mamaz. Vycházející hvězda fóra

Tato akce je zamotaná a nesmyslně překombinovaná. Sázím, sklízím a nedává mi to smysl. Nevím, jak postupovat dál a cíl mi nějak uniká. Takže končím.

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

.mamaz.: Je zamotaná, ale zkus se zamyslet nad návodem, strategií hansicek, jde na to od lesa a myslím, že správně, může tě to inspirovat. Zatím se jen pěstuje.

13. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Bože, to je motanice....Jestli jsem to dobře pochopila, tak první trojzubec (a na chvíli jediný), který potřebujeme na otevření druhé části plochy, dostaneme až po vykrytí všech 4 slotů u Buclíka, což je až od 6.3. - a než to tímto tempem napěstujem, tak druhou část plochy se zadaří otevřít až tak nejdřív cca 7.3.? Jestli je to tak, tak klobouk dolů před tou hlavou, co to vymyslela....:cry:
    Za sebe teda dávám celé akci palec dolů a jsem naštvaná sama na sebe, že nedokážu akci jen tak vynechat..

14. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

hansicek, kaolín11
    já teda nevím, možná se pletu, ale řekla bych, že co se bodů týče, je úplně jedno jestli splním zakázku s konfetovým hráškem častěji po jednom slotu a nebo později najednou... jediné, co by mi čekání na dodání přineslo (abych mohla splnit celou zakázku), je promenáda královny, a to zas o tolik nepřijdu... sloty, co nám zpřístupní až od neděle, jsou na padátka a tam se snad dají splnit oba padátkové sloty komplet pokaždé...

Trilian55
    nemýlíš, je to přesně tak, jak píšeš ;)

Naposledy upraveno: 28/2/25
  15. kaolín11

Jestli jsem dobře počítal,jakmile bude k dispozici celá plocha tak:
    38x pole 2x2
    6x pole 2x1
    16x pole 1x1
    (38x5)+(6x3)+(16x2)= 240ks plodin celkem - 60ks setba = 180 ks čistý výnos
    Na jedno kompletní obdarování Buclíka je potřeba 216 ks máku,tudíž na 3 dodávky je potřeba 648 ks!! To znamená že 3 sklizně rozhodně stačit nebudou(3x180=540 ks!)
    Aby jsme to neměli tak jednoduchý!:wuerg:

16. Lisbet304

Lisbet304 Rádoby autor

Dekorácia Elektrický tanečník zmenila veľkosť svojho bonusu, dobre vidím? Veľmi by ma zaujímalo koľko hráčov stratí motiváciu pokračovať...

17. evinana

evinana Velmistr fóra

Lisbet304 nejen Elektrický tanečník, ale i Korunovační nezdar. Z 250% na 25%...pěkný skok:(

18. kaolín11

Třeba nám 10x sníží i dodávky!8)xD

19. jana563

jana563 Dozorce fóra

No budu normálně sázet a sklízet farmu a na akci kašlu.

20. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra