Karnevalový spektákl (27.2. - 12.3.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. jita829

jita829 Pisálek fóra

tak já si na tu rozjásanou královnu stěžovat nemohu, co sytej a bohatej pohodí, já rada zvednu, zvláště když jsou to statisíce BZ, plné hrsti krejcarů, bedýnky nebo rozličná hnojiva...zprvu to pro mne bylo dost složitý na pochopení, ale díky pokynům velitele červenýho trpaslíka jsem doklopýtala k prvnímu stonku, mám i elektrickýho tanečníka, o tom jsem si ani nesnila (většinu zvířat a produktů jsem musela nakoupit za těžce vydřený krejcary) takže za mne, jo, sem s takovými akcemi na akční ploše

2. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Hotovo ;).

3. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkný večer.
    Tak dnes PC s klidem zavřu s počtem 226. Pro dnešek fynyto o_O. Táhne se to neskutečně. Těším se, až budu mít akci zdárně hotovou.
    Cílařům gratuluji. ;)

4. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Tak já mám hotovo. Jen se mi zdá, že za trojzubce byly lepší odměny než za duhu...
    Každopádně doufám, že již tento styl akce nikdy více...

5. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Ráno jem překročila magickou 250, ale pokračuji dál. Za trojzubec se dají nachytat lepší věci, bednu s bonusy chytím téměř vždy a SK, SH, ponožky i vrtulky také padají po více kusech.

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Taký sem se vrátil zpátky k máku,kvůli trojzubcům. Z duhy to fakt moc nepadá!:wuerg:

7. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak hotovo na všech třech farmách. Všade jsem pochytal pár dobrot od královny a pro mne konec. Ten zbytek vstupenek na audienci k Buru Buru ať si klidně propadne. A škoda, že se nedají přeposlat...
    Jsem z té akce utahaný...
    Gratulka všem, kdož už od toho vopruzu mají také pokoj...

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak já pro dnešek končím se stavem 230/250. A protože jsou ještě dva dny, i kdybych se v procesu k farmě nedostala (dnes to klaplo), tak to snad doklikám všechno. Kubíkovi dávám jen dvě zakázky bez akčního plevele, nechce se mi už počítat. A s Buclíkem dojdu k řádku i pikolkám. Doufám, že tam budou alespoň další dva floreňáky, za ty nervy xD
    Tento způsob akcí zdá se mi poněkud nešťastným. Chapadla byla zdlouhavá, tohle je horší než tragedie o pěti dějstvích. V řečtině. A ještě bez závěrečného Deus ex Machina...

Naposledy upraveno: 10/3/25
  9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

pokrok01.png no, alespoň stonek by měl klapnout ;)

10. Trilian55

Trilian55 Vycházející hvězda fóra

Tak dnes idem do práce so stavom 214/250, dnes bude druhý riadok a zajtra možná pride i pikolka ... juchúúú ... už nech to doklikám 8)

11. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

přešel jsem do režimu sklidim a dodám 2x za den :)

upload_2025-3-11_6-3-39.png

12. 14087

14087 Dozorce fóra

Dobré ráno,
    ještě 39h u mě a nevím jestli stihnu, 12h prac .směny mi to brzdí:sleepy: tak snad se doplazím aspon k druhýmu řádku :)

13. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj všem a hezký den ,tak konečně hotovo 261/250 to už stačí,sice jsem zasadila ,ale už to nemusím hlídat sklidím dle času a nálady,všem ostatním kdo ještě finišují přeji ,aby došli dokonce,času ještě dost.

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Karnevalový rambajs dokončen bez nákupu košíků i s několika chybami
    při plnění akce.
    Tak že to počáteční kvičení o nesplnitelnosti akce bez nákupu košíků
    bylo poměrně odstrašující. Farmě zdar!
    :)

16. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré dopoledne.
    U mě - 259/250....hotovo, ale automaticky jsem zasadila. Nevadí, toto už bude na pohodovou sklizeň, nemusím hlídat... ťik ťak.
    Mějte se hezky a všem přeji pěkný den a úspěšnou hru.;)

17. JandaPanda

JandaPanda Vycházející hvězda fóra

Tak mám taky skoro hotovo, čekám na večer, na poslední obnovení úkolu, a pak dodám naposled. Akci hodnotím kvůli nutnosti pravidelného docházení na farmu a sklízení rostlin jako PŘÍŠERNOU.
    Jinak mi mechanismus nevadil, tj. že se postupně rozšíří plocha za splněné úkoly nebo že se pravidelně objeví nové zakázky, aby bylo možné dodávat - na farmu chodím ráno a večer, tj. kdyby stačilo dodat zákazníkům 2x denně ke splnění všeho (i s nějakou časovou rezervou), mohla by to být celkem pohodová akce. Howgh.

18. irísek1960

irísek1960 Znalec fóra

Hotovo, a kupodivu komplet. Ale jedu dál, ať u opice ještě něco nachytám.

19. dadulcek

dadulcek Rádoby autor

Ahojte, pripájam sa aj ja mám hotovo. Idem ďalej, ešte nejaké odmeny vychytám 8);)

20. WildJets

WildJets Vycházející hvězda fóra

Stonek cislo 2 je doma, takze uz jen v klidu doklikat pro Piccolky a pak uvidime, kolik toho jeste posbiram. Nakonec byla akce splnitelna celkem dobre :)