Karnevalový spektákl (27.2. - 12.3.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. milteska

milteska Magnát fóra

no jo,Buclík,jenomže ten mi po 14. nenaskočil a další mám až za 6 hodin,tudíž to dnes asi neotevřu,budou chybět suroviny. Myslím nebudu jediná,kdo takto dopadne

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Spektákl pokračuje, z malých polí 23 palet, jako dárek zatím nula. Lízátka zaseta, ale je to zase horor se přihlásit a něco odehrát.

3. milteska

milteska Magnát fóra

tak jsem sklidila z těch velkých polí+ mix 14 palet,ono to asi bude stačit na vypadávání-1+1 nebudu dávat,tam je potřeba hodně kusů na zasetí. Jinak všem děkuji za vysvětlení,už jsem pochopila princip...........mám 71/250 takže jsem v klídku

4. lumat85

lumat85 Stará škola

Tak jsem zbrkle dodala do jednoho slotu 16 palet. Jenže dnes nanapěstuji 216 ks lízátek, abych splnila všechny 4 sloty a dostala trojzubec. Za 5,40 hod se mi změní Buclík, tím jeden splněný slot zmizí a jedu nanovo. Ach jo. Snad se dostanu aspoň na první stonek. Zatím postup 62.

Ať se vám všem daří.

5. 14087

14087 Dozorce fóra

lumat85 jsem na tom stejně :p
    Člověk může být připraven, ale také nemile překvapen :(

6. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

lumat85, 14087
    Holky nezoufejte, než stihnete na celou Buclíkovu zakázku napěstovat, budete mít i padátek dostatek, ony zase vypadnou;)

7. 14087

14087 Dozorce fóra

Já vím dinoalesi jen jsem frustrovaná z nezdaru :D tak jsem si tu musela postěžovat :D

8. dinoalesi

14087
    Žádný nezdar, vždyť máš 2 body navíc :)

9. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Palety padají opravdu mizerně. Jinak by to krásně a rychle přibývalo i přesto, že v práci mi na mobilu nejde hrát. Jsem na 55/250 a první stonek 100% bude. Dál se uvidí. Ale ta škaredá opice, co si říká královna, je v nějakém dobrém rozmaru. Prozatím nadělovala po 1 ks SH, SK, vrtulí a farm. mincí, ale dnes rozhazovala po hrstech. I bedny pustila :)

10. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nemám trojzubec a ani jej nestihnu protože mi Buclík bude končit a lízátka nestihnu napěstovat:cry:

12. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Palety padají celkem dobře a proto jsem se u Buclíka rozhodla splnit tu nejmenší dodávku palet ;)
    Takže netruchlete, než napěstujete, tak vám to napadá :)

13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Právě začínám rozpěstovávat lízátka. Trojzubec bude holt až někdy v průběhu zítřka, co nadělám. Zeměkoule se kvůli tomu točit snad nepřestane. Tož ať se daří ;)

pokrok05.png

14. 14087

14087 Dozorce fóra

Teď už to napadalo líp z 99 minipolí ale vrátila jsem opět do původního stavu a budu pěstovat jako na začátku.. páč chci víc kytek než padátek.. a budu zatím plnit Kubíka. Na noc dám rozpěstovat mák a dál se uvidí
    Na jeden řádek dosáhnu určitě tak mi to stačit bude ke spokojenosti :)

15. dinoalesi

kutilka70
    Tak to já splnila klidně obě :p;)

16. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, trojzubec budeš mít jako odměnu vždy po obnovení zakázky u Buclíka. Takže se tam znovu objeví. Hlavně napěstovat všechny rostliny a posbírat dostatek malířských palet na splnění všech 4 slotů, aby jsi získala trojzubec a mohla odemknout druhou část plochy. U mě zhruba zítra odpoledne, uvidím jak bude čas sklízet.

Ať vás síla provází na všech cestách

17. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

dinoalesi
    Taky jsem se nakonec rozhodla splnit i tu druhou.Stejně budu potřebovat minimálně ještě 2sklizně abych Buclíka splnila komplet :music:

18. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Ahoj tady.
    Tak co jsem mohla dodat...dodala. Dnes již poslední sběr. Další sběr by měl být 0:01 hod. Ale to budu asi dělat hají ;)
    Dnes jsem skončila na 70/250. Tak snad u mě dobrý.
    Přeji pěkný večer ;)

19. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Jestli dobře počítám, z ranní sklizně bych už měla mít dost máku i padátek na splnění všech 4 úkolů. Splnila jsem teď též oba sloty na padátka a doufám, že mi teď večer i ráno zase padne 20 kousků a ráno tak bude dost. Snad jsem se ve výpočtech nesekla, na rozšíření plochy se opravdu těším, tohle pomalé přikapávání je opravdu trýznivé...

71/250

20. starejfotr72

starejfotr72 Pisálek fóra

NUDA, NUDA, NUDA...Myslel jsem si, ze uz nemuze byt nic nudnejsiho nez ta akce na narozeniny, ale to jsem se fakt hodne mylil. Ale je to zadarmo, takze si vlastne nemam na co stezovat. Jen uvazuji, jestli bych ten cas co travim na Farmerame nemel investovat co neceho uzitecnejsiho..nejaky maly byznys na internetu nebo dokonce pohyb pro zdravi...jednou to tak dopadne, staci jeste par takovych akci jako je tato...Drzte se :p