Karnevalový spektákl (27.2. - 12.3.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Já rovněž mohu ohlásit 15 bodů. Ještě, že máme volnou farmu a bahu, jinak bychom se nudou ukousali...

2. cililinka12

cililinka12 Pisálek fóra

robím čo môžem ale táto akcia je o ničom končím

-Ivanička- tohle ocenil(a).
  3. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    U mě 19/250.
    Na hlavní dlouhodobka, na ostatních plochách - co je potřeba = směs.
    Přeji pěkný den ;)

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Vládne tady zdravé nadšení!Do budoucna více takových akcí!8)
    Takhle si představuji pohodovou, nenáročnou akci,kterou zvládne drtivá většina hráčů!o_O
    Pár připomínek k akci:
    1)do teď jsem nepochopil,proč se na akční ploše nachází dvě plus na dodávky zákazníkům,když se k oběma dostaneme z obou?!? Nestačilo by jedno?!?:cry:
    2)ta dárková ikona pokroku,není zbytečně moc velká ?!?:wuerg: Na mobilu jsem ze začátku ani netušil kde ji mám hledat! Pak jsem to zjistil až na počítači.
    Jinak je akce zmáknutá na jedničku,nic neponechali náhodě! Novým standartem se stalo nemožnost částečných dodávek,tudíž nic nedostanem zadarmo od systému.Dvě sklizně akční plodiny přesahují o hodinu a 40 minut aktivaci zákazníků.Tady to celkem chápu,zřejmě nás to má udržet u skomírající hry!:cry: Naprosto zbytečná miniakce karnevalová královna.Jsem zvědavej,jestli nám ji, dle vyjádření, v budoucnu vrátí,trochu v normální podobě?!?:music:
    Tož tak,zatnout zuby a pokračujem v adrenalínové akci!8)

5. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Vnučka ešte spinka a ja makám na farme :oops:xD
    bosorka tentokrát drží krok so mnou, máme 21bodov,uvidime ako to dopadne tentokrát....
    Pekný deň Vám prajem :)

6. 14087

14087 Dozorce fóra

Dobré ráno, jde to :))

To bylo strachu :D
    Sázím růže a vypadne tak 200 r.bonbonů

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem si pajdátka včera pojistila s okamžitým laskavcem, abych navýšila skladové zásoby, takže je už nemusím řešit. Otázkou zůstává, kdy se dostanu na farmu, abych sklidila akční plevel a dodala zakázky. Mno, zatím pouhých 15 karnevalových bodů.

8. -Tonda1-

-Tonda1- Rádoby autor

Nová akce ?? U mě spokojenost, sázím, sklízím, nic neplním a jsem v pohodě. Takováhle akce, dokáže odradit a jde kolem mě a v klidu se můžu věnovat farmě a baha.

9. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak já akci dělám jen, že zasadim, sklidim a žádné nervy, protože od ní nic neočekávám, nelíbí se mi, ale něco málo vyzobu a to mi stačí

10. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Ty mi mluvíš z duše......
    Tak jsem po těch několika dnech na pokroku 23, což není žádná hitparáda na to, že sklízím i v noci.
    1) Taky jsem nepochopila dvě pole + ....asi kvůli tomu, abychom neměli víc polí na sázení, než je zdrávo. To samé je uzavření druhé půlky. Tlačenka na koše?
    2) Ikonu pokroku jsem našla až díky pročítání diskusí tady na fóru. Je tak velká, že ač dobře vidím, budu za chvíli potřebovat velmi silné brýle nebo lupu.
    3) Minihra královna (za mě úplně zničená jedna z nejkrásnějších akcí)
    4) Dodávky, ktreré se nedají dodat.... opravdu, to mohl vymyslet jen úplný...........
    5) Až přidají druhou plodinu, to bude teprv ten správný maglajz.
    RT Bravo.... tleskám.... Jestli je to taktika, jak se zbavovat hráčů, tak je to krok správným směrem.

11. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Ahojte, tak u mě s chybou takto
    [​IMG] [​IMG]
    Peto121inspiroval... no něco zajímavého napříč spektrem lokací jsem se i dozvěděla, ale to ponechám stranou... ale mohu vás ujistit, že v diskuzích jsou příspěvky nespokojenosti jako přes kopírák, troufnu si i odhadnout, že s touto verzí akce se v budoucnu již nesetkáme, tak si to teď musíme ještě pořádně užít :p;)

12. milteska

milteska Magnát fóra

tak já zatím 26/250.....a to bude asi tím,že jsem doma na tzv.zaslouženém odpočinku :D No,chodit do práce,tak nemám ani půlku

13. kaolín11

Zdravím
    Mám dotaz.Určitě je potřeba k odemknutí druhého pole pouze jeden trojzubec?
    Západní sousedé uvádějí dva!Předem díky za prověření!
    Jestli má cenu pokračovat v akci!:cry:

modro.ocko22, lacrima a kutilka70 tohle ocenili.
  14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kaolín11

Dle podkladů je to jeden trojzubec na odemčení a jako odměna za odemčení dostaneš dva trojzubce.
    Viz. podklady

Screenshot_1.png

Když jsem to zkoušel na testu tak to chtělo jeden trojzubec, ale už úplně nevím jestli jsem ty dva jako odměnu dostal.

PS: i západní sousedé mají na obrázku 1 trojzubec ;) ale napsáno 2, zeptám se na to někoho z de teamu

15. kaolín11

V našem ofi je jako odměna jeden trojzubec za kompletní splnění zakázky Buclíka a poté je odměna 2 trojzubce za odemčení druhé plochy.
    Jenže u němců jsou potřeba dva trojzubce na odemčení druhé plochy.takže další prodloužení.otevření druhé plochy.Kde je to tedy dobře? Nedošlo k další úpravě?
    Fakt už mi to nebaví!

To mě taky zmátlo,že maj na obrázku trozubec jeden,ale trochu mně zneklidnilo,že ty uvedený dva jsou červeně.

Naposledy upraveno: 3/3/25
  16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11

Ve faq máme uvedeno od začátku toto

Screenshot_3.png

A ověřil jsem to u de kolegů, a nesmíš věřit automatickému překladači, který nezformuloval překlad správně, červeně uvedeno je 2x trojzubec jako odměna

Nesmíte věřit překladači ;)

17. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tak toto má být ten nový formát akcí jak nám bylo prezentováno vloni při podobně nepodařené akci? Ve svém důsledku to vedlo, že jsem vyházela super stromy, protože už i tak vysoké zásoby nabobtnaly za pouhé dva měsíce o více než 3O tisíc SH. Co ale může mít větší hospodářské důsledky pro BP, tak i když jsem vloni kupovala party lístky minimálně 2x měsíčně, letos ani jednou a ušetřené peníze nemíním vložit do předražených košů.:pTentokrát se snad shodneme pracující i domasedící, že akce která trvá dva týdny a jsme nuceni se v pravidelných intervalech přihlašovat není zrovna ten formát, který si představujeme.

Naposledy upraveno: 3/3/25
  18. JandaPanda

JandaPanda Vycházející hvězda fóra

Já mám zatím 18 bodíků.
    Bojuju s padátky, nechce se mi předělávat farma na pole, mám tam hlavně dekorky a z těch bohužel nic nepadá :)
    Jinak je to jedna obrovská nuda.
    A na minihru kašlu, nehraju ji.

19. kaolín11

pezt
    Díky za upřesnění! To už by bylo příliš!

Nyní jsem odehrál 15 nahromaděných her u královny a mohu vřele doporučit hrát to raději průběžně.Mně se to podařilo odehrát asi se třemi restarty:cry: Co jsem vážně nepobral,že je nutné pokaždé vstupovat ke královně.Opravdu jde až tak sprasit,kdysi suprovou minihru? Nedovedu si představit , hrát tímhle způsobem desítky her,jako v minulosti!o_O

20. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Jen víc takových akcí.
    Alespoň si splním něco v družstvu co za to stojí :p
    Jo a královna je tedea lakomá. Bednu mi nehodila ani jednu :wuerg:
    Stále věřím, že až bude ve čtvrtek ta další plodina, tak to pude rychleji :)
    Zákazníka obdarovávám 3x za den, tj. 3x5=15bodů. Plním jen zakázku 2,3,4 ;)