Karnevalová královna (3.7. - 9.7.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 2/7/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahoj
    hotovo včera,nechtěla jsem se vytahovat tak to sem dávám až dnes
    dekorky jsem umístila na plochu
    https://prnt.sc/dSBGMeaQ88_G
    po prvé se mi podařilo udělat akci za 1 den,hodně jsem si vytočila,200 do diamantu a 2 jacky

2. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Koupila jsem si za hvězdičky 5 taj.stájí na hranostaje a nikde je nemám v liště

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Madulka_cz - ahoj, rychlost by měla být stejná jako loni i předloni (délka minihry 12 sec) ;)

jana151049 - zdravím. Koukáš do inventáře na farmě ? Na Baha se ti nezobrazí :)

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Včera byl čas pouze na pěstování a na padátka.
    No a před chvíli jsem odehrál minihry, čekal jsem na funkční internet po blackoutu.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png
    Padátek je mraky, už nemám akční rostlinu a není kde pěstovat ;)

5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja si dám ešte dnes na všetkých3 plochách 2 x otočky.Ráno už musím dať vodopády tak ako som ich mal doteraz stajne,dielne,zverince a továrne.To mi chvíľu potrvá dať do poriadku.Na plantáži a v pralese budem sadiť akciovku kým ma to bude baviť;);).Stonka je na ráno nachystaná.

6. jana151049

jana151049 Veterán fóra

• Nepiš více příspěvků za sebou. Použij u již napsaného příspěvku možnost "upravit". Děkuji Skali
    To víš že koukám na celou farmu a nic

Už se konečně objevili!

***sloučeny příspěvky (multipost)

Naposledy upraveno moderátorem: 4/7/25
  7. kocieva

kocieva Veterán fóra

Nesdílím vaše nadšení z této akce.
    To, co mi napadalo do košů po pár minihrách je spíše "k pláči" (na co mi je "hafo" TBZ) a za hvězdičkové mince není co nakoupit (předražené stromky nekupuji). Vzala jsem 2x2 bedny s bonusy a 10 beden s farmářskými zásobami IV, ještě k tomu přidám 5x skorohranostaje a šmitec. Doufám, královno, že se vrátíš až v únoru a štědřejší.

8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Po xy rokoch by mohli dať kráľovnú,čo je naozaj štedrá ! To,čo rozhadzuje táto,to sú omrvinky pre poddaných. -.- Ale to by zase nebol zisk z kupovania košov,hnojiva,Sk atď. Okrem pár akcií,kde boli štedré dekorky nám RT dáva len plevu! Hmm,tak poďme zbierať.

9. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

zase něco ošizeného, těšila jsem se na královnu, ale žádné sk, minimum ostatního /sh, zuzino hnojivo/ nadbytek bonbonů a čokolád. škoda

10. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Pokračuji dle svých možností,her odehráno přesně 30/60,z odměn zatím vybráno:
    bedna s točením farm.kolem III 10/10
    bedna s farmářskými zásobami VI 6/10
    bedna s bonusy 2/2
    bedna s farmářským bonusem I 2/2
    Času je stále dost,není kam spěchat :)

11. jana151049

jana151049 Veterán fóra

A je tady klasika - místo hranostaje - 2x bobr or,2x želva or.1x dikobraz a 1x goliáš.jede to ve starých kolejích.

12. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Tak mám hotovo, ještě jednou sklidím a asi nebudu pokračovat. Z tajemna hranostaje ani ťuk. Stromy mám všechny i po vícero, kupovat je nebudu. Nevím, co vyberu, hodilo by se víc kuponů na kombajn, asi vezmu lístky na KŠ. Opravdu ten výběr není nic moc. Ale bodů a peněz napadalo bohatě. Tak kdo nemá hotovo, makejte, času je dost. Jéé, já jsem přehlídla poslední 2 úkoly na doplnění v družstvu. Tak ještě budu minimálně 2x sklízet jen s vodou a bobkama. Škoda plýtvat SH.

Naposledy upraveno: 5/7/25
  13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .. hezký dník u naší královny, ale stydím se jménem všech opiček za její lakotu :sleepy: no co už :D sobota je můj den na akce, na třech plochách to šlo rychle, na jedné točím pokrácený lablab a padá to skvěle :p ještě nějaké růže jsou tak budu pokračovat. Vyberu asi taky bedýnky a potom ostatní, tajemné jsou jasné, mám jich plnou lištu xD

14. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

Akce dokončena, odehrála jsem pouze 60 miniher, protože za hvězdičkové mince není co vybrat. Královna je zajímavá asi jen pro ty, co jsou v nižším levelu a nachytané TBZ jim pomůžou k postupu. Za mince jsem vzala jen bedny s bonusy a Huru chřestivou. TS nemá cenu brát, z těch pár kousků padají jen lištovky. Každopádně všem, kterým je Královna prospěšná, přeji hodně úspěchů při chytání.
    Krásný slunečný víkend všem ;)

15. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Přeji pěkné dopo.
    82/60 - to je můj zatím stav. Na Baha mám všeho dostatek, tak si hraji a hrát si budu. ;)
    Skali - děkuji za info. Máš pravdu, čas je stejný, jenom se mi zdála rychlejší :)
    Krásný den všem :)

16. Lachlí

Lachlí Pisálek fóra

Ahoj :) po pár letech hraní jdu na výzvědy xD nějaký čas jsme s kamarádkou nehrály, ale to hlavní co nás léta zajímá xD je, jak je možné akci takhle rychle splnit, asi děláme něco špatně :D máme to vždy s odřenými ušmi :D a někdy se nepodaří :D jako přípravu dáváme na pidipole nejdelší rostlinu co máme, pak na pidi pole zasadíme, posprejujeme, pohnojíme, zalijeme :D zkusíme vytočit bonus, dáme mjs, nějakého citrona taky máme o_O ještě nám něco uniká? čtu tu že z pikolek padá nějaký Jack, to nemám tušení co je, asi + ke sklizni? :D pročetla bych fora ale asi by mě kleplo, tak jdu pro radu u vás zkušenějších :inlove: těm co mají hotovo gratuluji, já jsem v půlce xD hezký den a farmě zdar :)

17. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Lachlí, příprava na akci je v pořádku, nic lepšího není. ;)

Napíšu, jak akce plním. Hotovo mám v ten den kdy akci začnu plnit.

• Do diamantového slotu dám MJS. Do zlatých slotů Vánočku a Bílou nevinnost.
    • Zapnu řádky na efektivitu Superhnojiva. Jsou tři - Dožínky 2014 - Faraonovy bylinky - Narozeninové přání
    • Rozpěstování akční rostliny vždy na polích 2x2. Přidám SH a vrtulky.
    • Většinou protočím 150 - 200 párty lístků. Aby to bylo co nejrychlejší, tak kliknu na šipku, roztočí se kolo a pak zmáčknu Esc na klávesnici a znovu roztočím a tak stále dokola.
    • Dekorace Jackův dárek (+) má bonus +2 k rostlinám, ale šetřím s ním, protože má jen omezený počet náplní, takže využívám jen opravdu u akcí kde je potřeba velké množství rostlin.
    • Dá se ještě využít do zlatého slotu místo vánočky bonus Bonus rostlinných výnosů, který dává 100% ke sklizni. To samé platí do diamantu jde dát 200% zisk ze všeho Bonus celkových výnosů L. Máme ještě 300%, ale to jsem nikdy nepoužil - Bonus celkových výnosů XL
    • Sklidím pole 2x2 a dám pole 1x2. Opět se Superhnojivem a vrtulkama (které už nejsou nutné).
    • Po sklizení 1x2 polí už celou akci pěstuji na malých políčkách 1x1 se Superhnojivem.
    • Padátka získávám s některou vyšlechtěnou rostlinou s bonusem Láska k SH, která má možnost zkrácení až na okamžitou sklizeň. Používám laskavec, ale je podmínkou mít aktivovaný jeden z výše uvedených řádků a Vánočku i Bílou nevinnost. Pokud chceš dosáhnout na okamžitou sklizeň bez řádku, tak je nutné vyšlechtit Šafrán a mít ve slotu Vánočku i Bílou nevinnost.
    • Rostlinu na padátka dávám na pohopole a při aplikaci Superhnojiva dojde k okamžitému uzrátí rostliny a je možné ji ihned sklidit. Takže za pár minut jsou naklikaná padátka na celou akci.
    • Jak vidíš tak je to především o dostatečném počtu Superhnojiva na farmě.

Snad jsem aspoň trochu pomohl. 8)

Bonusy k Šafránu
    upload_2025-7-5_11-54-12.png

Bonus k Laskavci
    upload_2025-7-5_11-54-37.png

Ať vás síla provází na všech cestách

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ještě doplním Dave Listera;)
    Akce na bahamě je trošku jiná než na farmě, začátek je stejný, pro napěstování rostlin, jen u padátek to neplatí. To se musí vše získat postupným pěstováním rostlin nebo stromů. Ze stromů to padá méně, z rostlin více. Mám vyzkoušeno, že před akcí zasadím to nejdelší na 24 hodin, s vodou, někdy i s hnojem to je rychlejší, pak napěstuji akční, nakonec stále pěstuji, mám ráda
    lablab purpurový, z toho to docela dobře padá a dá se zkrátit různými produkty (Esence moudrosti, Tiky maska, Elixír osudu). Také můžeš pěstovat i jiné rostliny, které je dobré zkrátit produktem, aby bylo sklizní co nejvíce

Naposledy upraveno: 5/7/25
  19. 14087

14087 Hvězda fóra

Ahoj :),

začátek jsem začala dobře, ale pak stačí jedna nepozornost :p a snaha je fuč :) no nic.. doprovodný úkol ještě není celý hotový, ale řádek už je v řadě :D[​IMG]
    Na baha mi to nepadá a neba mě čekat a utrácet SH tak až dodělám úkol, končím.. chtěla bych dodělat poslední časový úkol na stromy :).. rychlíkům gratuluji a těm kdo se snaží hodně štěstí :)

20. Lachlí

Lachlí Pisálek fóra

Děkuji vám, takové "čarovné" věci jsem ani nečekala :D :inlove: do laskavce mi ještě pár lvl chybí, ale to nevadí :) snad do konce roku budou :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.