Karnevalová královna (3.7. - 9.7.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 2/7/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 14087

14087 Hvězda fóra

Bré ráno :D,
    já jsem připravená :D po dlouhé době mi K(n)Š dalo bonusy :)

2. farmarkamaja

farmarkamaja Aktivní autor

Super to si tedy zasázíme pokud chceme splnit .Tak do toho

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Já budu kolem točit až zítra ráno, dnes a zítra ráno jen padátka;), akci rozjedu v klídku, mám na ni pak více času, abych jí splnila co nejdříve a využila tak veškeré bonusy, ať z řádků, nebo Jacky a bonusy v bonusové liště, je čas, není kam spěchat, protože zítra dopoledne napěstuji a pak se budu věnovat jen padadlům, ty se nenachytají na bahamě jen tak naráz jako na farmě. Už by nám měli dát něco ke šlechtění z bahamy, abychom měli okamžitou sklizeň rostlin, bylo by na čase, když jsou tam teď už dost často akce

4. velik52

velik52 Pilný autor

Dinoalesi,mockrát děkuji za výpočty,akci pojedu,jako vždy přeji všem at nám to padá,děkuji všem za přehled :);):)

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak jsem čekala na 14,00 a sklidila celou Baharamu. Dobře mi tak:cry:xD

6. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

dasa1143 au,ale také se mi to málem stalo, naštěstí jsem si to stačila umědomit včas..

7. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Padá i z kouzelného stromu :)
    [​IMG] Odzkoušeno ;)

P.S. Košů ze tří ploch + 18 kouzel.strom :)

8. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kutilka70, doplněno, díky ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

9. oldris1

oldris1 Rádoby autor

Do akce se vrhnu a děkuji moc za výpočty

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jsem se taky vrhnul do akce a docela vyděsil, cože to královna vyhazuje za barevné koule v balíku a prý bonbóny :D, no dobře.
    První úkol v družstvu hotový. Druhý taky.
    7/60, 115 mincí
    Edit: 18/60, 335 mincí

Naposledy upraveno: 3/7/25
  11. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Naprostý souhlas, taky nemám ráda čas aktivace 24, 48 atd... Kdo se má do toho trefit :cry:xD
    ---------------------------

U mě zatím takto, napěstováno by bylo, ale ještě ta padátka chybí.... :wuerg:

12. davidson00

davidson00 Veterán fóra

zdravím, taktéž napěstováno, chybí 467 padátek. Úkolů splněno 34, 775 HM pochytáno a nespočet sladkostí, přes 20 beden. Tak ať do padá

13. hroudov

hroudov Baron fóra

14087 to je paráda takové bonusy, já protočila nějakých 100 lístků a KŠ nedalo vůbec nic, takže hezky jen voda, hnůj a MJS ;) a jak tady píše pavelkohl1, dodávky nám budou neustále zvyšovat kvůli rychlíkům co mají splněno po pár hodinkách

14. 14087

14087 Hvězda fóra

hroudov zkusila jsem kolo znova a za 30 PL ani ťuk :D tak jsem ráda, že jsem zatočila ráno :) a tím pádem nejdu spát abych je využila naplno :D :D haha

15. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Já zatím takto :)
    + 532 zasazeno
    Zítra zkusím KŠ, do slotu hodím nějaký bonus a povolám i Jacka ;)
    Akci asi pojedu bez SH, času dost. Plánuji toho aktivovat opravdu hodně, tak snad se zadaří:music:
    Chtěla bych to využít a napěstovat také něco do družstva, ať ty bonusy řádně využiji :p

16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

KŠ- neštěstí- mi nedalo nic protočila jsem všechny lístky, tak pojedu jak to půjde a uvidím. Jako vždycky:p;)

17. janvset131

janvset131 Zelenáč fóra

Ahoj, můžu se zeptat k čemu slouží nasbírané sladkosti ( lízátko, bonbón, čokoláda)?

18. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

19. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Tak splněno

A teď trocha počtů, ne že bych na to měla tolik času, ale zase to obviňování.... ach jo

Takže na splnění celé základní části akce stačí splnit doprovodný úkol a to ještě třeba bez posledního úkolu tedy:
    27.050 - 1.500 = 25.550
    pěstuje se na celé Baha (3 plochy), což je celkem 532 políček 1x1, s MJS tedy dělá jedna sklizeň 2.128
    25.550 : 2.128 = 12
    takže stačí 12 sklizní na 6 dnů to znamená, že stačí sklidit 2x za den.... opravdu je to tak moc?!!!

A ještě něco k navyšování....
    podle počtu zde od hráčky mariejosefa z minulých světlušek si nemyslím, že by to bylo teď horší...!
    Pěstovalo se jen na Plantáži, rostlina zrála 6:30 (nyní 5:00) a bylo potřeba jí napěstovat 12 715 (na jedné ploše!) x cca 3 plochy si už snad každý dokáže spočítat sám ;)
    ----------------------------------

velik52, evoku57, rosnička007, lacrima, Sheron11, 14087, kocieva, albína1927, kutilka70, oldris1, panda1183674
    Děkuji děvčata, rádo se stalo :)

Ať se vám daří a hezký zbytek týdne :)

Naposledy upraveno: 4/7/25
  20. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Jedu jen na dvou plochách,jelikož vodopády nemám celé, chybí mi odkrýt 2 části splněním úkolů v družstvu. I tak si myslím, že 2 plochy jsou plně dostačující na počet napěstování. Vždy akce rozjedu na polích 2x2,když už je dostatek tak předělám na poho a až na konec někdy předělávám na 1x1. Ztím se mi nestalo,že bych nestačila napěstovat akční. S padátky to už je horší,ale vždy se mi je nějakým způsobem podaří nasbírat. Holt si to každý musí propočítat sám, dle možností, co mu jeho farma nabízí. Zpočátku je prostě důležíté zapojit hlavu a promyslet si strategii. Já se na farmu dostala až teď,takže mám za sebou první skližeň z rozpěstování.
    Všem přeji hladký průběh akce :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.