Karnevalová královna (29.5. - 4.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Já jásám, včera to nešlo a zůstalo mi 100 košů a celý den v práci jsem na hru myslela, jaká je to smůla a taky jsem byla nabručená, že se tak suprová hra nakonci zasekla, ale jdu si uvařit kafíčko a vrhnu se na to a s radostí to půjde lépe a něco stihnu nahrát.

2. michnaj

michnaj Pilný autor

Tak jedeme dál, doma bordel jako v tanku, plotna studená, začínají se na mě nějak divně dívat...vůbec nemají pochopeníxDxDxD

3. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

no ,chybělo mi 35 FM do koupí 50. banánů, když se mi tak blbě připisovaly,či spíše nepřipisovaly a dnes celý den si hraji pěstuji do akce, farmu jsem nezbourala a divím se ,když občas vidím bombonový koš...a ejhle ono zase prodlouženo;)Tak jsem si udělala 17 košů a mám to arboretum z baha doma a do poslední mi chybí 3 ZB, tak snad ještě do večera nějaký koš bude a ty tři kousky vypadnou;)

4. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Tak teď jsem sklízela farmu a létala mi vyskakovátka. Zjistila jsem, že je akce opět prodloužena. Smekám před RT, že se na hráče nevykašlali a umožnili jim vybrat koše. Díky moc za ochotu RT

Naposledy upraveno: 6/6/17
  5. ticr

ticr Zelenáč fóra

Zdravím všechny z pěkně bouřkového a deštivého podhůří.Akce byla výborná,takové krásné skoroletní Vánoce.Sice mám prošoupaný stůl od myši,ale stálo to za to.Děkuji

6. tutino74

tutino74 Pisálek fóra

Hurá nejsem aspoň sám :D na mě taky žena se diva jak na blázna , ale bohužel sem te hře totalně propad tak že hura na zbývajici prázdne koše :D:p

7. michnaj

michnaj Pilný autor

tutino74 neboj jsme normální, to oni jsou divný, že to nechápouxDxD

8. kazetacka

kazetacka Pisálek fóra

tak tohle byla po dlouhe době super akcička musim pochvalit RT tolik bananu a SK jsem nikdy neměla tekže ještě jednou moc diky a prosim vic takovych akciček

9. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Skvělé prodloužení akce, dnes mám teď jen pár minut na sklizení farmy na počítačí v knihovně a doma budu po desáté. Tak mi těch 80 košíků stejně zůstane.
    :(

10. Rondon

Rondon Perspektivní autor

Po včerejším maratonu je toto skvělá vyklusávací záležitost. Dá se říci, že dnes je to jediný den počas této akce, kdy mě to chytání docela baví.8)

11. eli2006

eli2006 Vážený autor

ZB už tolik neskáčou,ale zas létají SK jako o závod.

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Furt sem tak jsem zahral a uz mam zase 120 kosiku, tak jde se na to...
    Jinak pokud by trochu chteli, stacilo vynulovat pocet vypadavajicich kosu ze zvirat, ne? Aby se fakt jen dohralo to co lidi maji... obecne vsechny akce maji konci v 14:00 pro ziskavani akcnich veci ale pro dodavky jeste treba hodinu pockat... snadne udelat, snadne pochopit, hodne lidem to pomuze...
    No tak zas za 2 hodiny, uvidime kolik bude :)

petaM2001, Helena1313 a vilm4 tohle ocenili.
  13. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Tak u mne lenost zvítězila - nechtělo se mi včera uklízet chlívy, že to taky vydrží - a jaké bylo překvápko, že Královna ještě pokračuje! Za odpolko jsem nasyslila 52 košíků a určitě ještě nějaký bude. Kolem čtvrté hodiny jezdila opička jak Fitipaldi, kolem páté už to zasel lehce drhlo. ale mám to:) Asi jsem z toho začala trochu šilhat, ale co by farmář pro ZB a SK neudělal, že?? :)

14. 0martinek

0martinek Zelenáč fóra

• Prosím nevkladaj viac príspevkov pod seba.Keď chceš niečo dopísať alebo zmeniť,použi u svojho príspevku voľbu upraviť,ďakujem
    Zdravím farmaře všiml si někdo že to nepřipisuje odměny

Naposledy upraveno moderátorem: 6/6/17
    petaM2001, Helena1313 a vilm4 tohle ocenili.
  15. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj 0martinek, čo si nazbieram do košíčka, to sa mi aj pripíše.
    Ak máš nezrovnalosti na svojom účte, kontaktuj prosím hernú podporu na preverenie
    Ako kontaktovať hernú podporu ?
    Peknú hru prajem

16. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Sme si hezky nahrabaly tak nám to zase brzy z farem seberou jen tak to nebude bez odezvy :sleepy::sleepy:.

17. Rondon

Rondon Perspektivní autor

Rozhodně to není plošné, ale bude to dost individuální záležitost každého účtu, prostě se to stále mění. Mě těch ZB třebas předchvílí vypadlo 5 v jednom kole.:)

18. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Můj účet dostal nejvíc 3 banány v jedné hře, vždy jednou denně. Včera se mi objevila tahle lahůdka (3 ZB na hru) několikrát, bohužel připsal se z nich jen jeden nebo dva koše, zbytek vlivem herních potíží zmizel naplněný a nepřipsán. Je zajímavé, že koše plné sladkostí, bez banánů nebo více SK či SH, se připisovaly všechny, žádný nemizel :D.

Njn, ale i předtím dost lidí psalo, že jsou akce náročné a mají na ně zásoby jen díky Královně. Já jsem královnu potkala poprvé a určitě budu raději vydávat zásoby, které mám od ní nakřečkované, než jinou cestou složitě získané nebo za reál koupené nebo dokonce ještě neexistující - na jejichž získání musím čekat. :) Akce byla fajn, opravdu fajn. Škoda, že jsem netušila o dnešním prodloužení - večer na farmě zůstaly zahnojené chlívky, hra vůbec nešla, ráno jsem v rychlosti sklidila jen akční plochu, takže dnes už nemám košíčky. Určitě bych ještě jezdila do posledního dechu. Ale Královna byla štědrá, jsem ráda za to, co mi dala a včera jsem stihla košíky použít dřív, večer už jen pár z poslední sklizně, snad to pomohlo těm, kdo se dřív nedostali a koše jim zbyly.

19. thestana1

thestana1 Pisálek fóra

ještě párkrát to prodlouží a já to snad i stihnu. xD chybí mi poslední dva úkoly a mohla bych taky ke královně. napěstováno by bylo, ale ty potvory papíry nepadají a nepadají. tak snad příště.

20. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Trochu se mi to zase courá,zrušila jsem animaci a je to o chlup lepší.Vůz s královnou nemůžou hned roztlačit,určitě od začátku akce baštila cukrlata a čokošky a přibrala!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.