Karnevalová královna (16.2. - 22.2.2023) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/2/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Stihla jsem to ještě na bednu?
    [​IMG] Kolo když odměny s výjimkou řádku nestojí za nic je rozhazovačné a spořádaně se zastaví na bonusech.
    Pezt, každému podle priorit, někdo si Bahu dekoruje a jiný zalesňuje. Jen pro připomenutí jaké zklamání před dvěma měsíci stromek vyvolal;)

Naposledy upraveno: 16/2/23
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

[QUOTE="Peto121, post: 537814, member: 57926"

smoulinek123 - vďaka za objasnenie,ani mne nebolo jasné,čo to je,lebo u nás je to Ixora.(ale netrápilo ma to.)[/QUOTE]
    No vida, na Slovensku latinsky a u nás česky :) Pobyška čínská.
    5 košů, z odměn 2 bedýnky.

3. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ešte popestujem, aspoň kým dôjdu bonusy, prekvapenie z pikolky bude zajtra;)
    Gordonka, tak sa to neráta, nemáš odbehané[​IMG] :D;)

4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Na dnes už končím nebudem nikam letieť.Zajtra budem pokračovať.Koleso mám zase rozbité zajtra použijem stimulátor na akciové rastliny 8 hodinový,bobky a vodu.Keď nie sú koše tak nemusím plytvať SH a vrtulky;);).Gratulujem rýchlikom ste jedničky.

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, proboha... to jsem Ti těch maliníků, trakařů a kytic nenaposílala dost na to, abys z nich vytvořila řádek? Místo toho jsi použila laciné dekorace za krejcary. Vidíš ten rozdíl?xD

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

No jo dekorace navyšující počet BZ jsou důležitější ;)

Jinak samozřejmě hotovo, jen se zdržením, byla návštěva, tak to nešlo ;)

Screenshot_1.png Screenshot_2.png

Ještě pár košíku jsem namlel, tak si trošku ještě zachytám :)

7. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Tak napestovane je ,,,dosli kose...rano dokoncim...prajem dobru noc..len ci nedostanem cukrovku s tych sladkosti co ma nakrmila jej vysost;):pxD

8. moncicak7070

moncicak7070 Vévoda fóra

Do akce jsem se samozřejmě zapojila, protože žádnou nevynechávám, ale ta královna je na rozdávání čím dál skoupější :(. Zatím jsem odehrála 34 miniher a zřejmě vyzvednu pikolku a dám baha do původního stavu. Nějak mě ty její sladkosti nelákají. Možná proto, že sama sladké nejím ;)

9. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Základ by byl...:D
    Něco jsem už odehrál a rád konstatuji, že Královna to rozhazuje rozumně (hodnotu dárků neřeším), dá se pochytat všechno a bez nervů.
    Když si vzpomenu na první Královny, ceny byly sice "světové", ale pochytat je bylo o dost náročnější. Evidentně ta aplikace Farmerama je minimálně na některé minihry vhodnější než flash. Jak jsem kdysi horoval za původní (flashovou) verzi Farmeramy, nyní (již dlouhodobě) nedám na novou verzi dopustit.
    Všem přeji moc a moc bonusů z kola štěstí a moc moc padátek!

EDIT:
    Tak jsem si šel zkontrolovat, co že jsem dosud pochytal...

...a zjistil jsem, že mám poměrně dost vrtaček. Když si vzpomenu, jak jsme je tahali očima z těch velkoskladů...
    Co já s nimi budu dělat?;)

Naposledy upraveno: 17/2/23
  10. coneznam

coneznam Osvícený autor

Skali - a jooo. Dvanáct. No královnička by jich asi naházela víc, ale i tak je to super;)

11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

coneznam - ahoj, lepší než drátem do oka ;)

12. máťochov

máťochov Stará škola

Vzpomínám na mou první královnu, jak jsem chytal banány, tenkrát jsem jich měl krutý nedostatek, to už je dávno. Jinak kytí napěstováno od večera ale schází padátka, tak nechám dokončení na nedělní večer. Všem přeji koše plné pamlsků.

13. burds

burds Titán fóra

Akce hotová.Ted jen počkám až dopadají padátka.Vytočila jsem 200% a ted mám přebytek kytek.Pak skončím.Královna už není to co dřív

14. Štika

Štika Mistr fóra

Hotovo, odehráno 85 her ještě dopadají padátka na přepěstované růže a končím.
    Té lakomé Barce nemíním dávat víc než je nutné. :p
    Baha uvedena do původního stavu.

15. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..už mi asi začína robiť problémy aj malá násobilkaxD, tak som ešte dopestovávala na pár políčkach aby ruže zbytočne neprepadli a s veličenstvom sa lúčim [​IMG] ;)

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Na hlavní farmě nahráno 66 her a ještě do rána čekám na padátka :), bo je růže také přepěstovaná, na vedl. farmě čekám jen na padátka a už tam pěstovat také nepotřebuji, bo úkol bude splněn a košíků dost

17. moncicak7070

moncicak7070 Vévoda fóra

Osetá poslední plocha akční (chybí 389kytek) a do devíti večer čekat na poslední koše. Pak pápá královno, zase někdy příště ......

18. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Ja mam odohranych 20hier,za hodku budem mat ulohu hotovu a pre dnesok to bude stacit,som utahana a tak asi pojdem pozerat Tv so zatvorenymi ocami xD Ved aj zajtra je den ;) bosorka ma odohranu 1 hru a ulohu tiez bude mat splnenu mozno dnes ak nezaspim :)

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký večer na karnevalu :) překvapivě v družstvu hotovo, košíky na knop a koukla jsem na rozdíl u pobyšky 187 košů a u saquara 186 košů (bez žanků), takže to funguje asi podobně :p ještě mám zasazeno, něco odehraji, ale ráno vytáhnu chlívečky a kouknu na pikolko, jestli se překoná xD ostatním držím palečky, času je dost ..

[​IMG] ... [​IMG]

20. burds

burds Titán fóra

Tentokrát mám královnu vyjímečně ráda.Z piccolky mi vylezl kouzelný strom tak se mi ta hra přece jenom vyplatila

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.