Karnevalová královna (16.2. - 22.2.2023) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/2/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Do akce jdu .Na Baha to blbě padá nemám akce na baha ráda.I když na celé baha to snad bude lepší.

2. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Do akce samozřejmě jdu. Dnes budu uklízet chlívky, mám jich na Baha požehnaně. Co stihnu, to bude. Napadá zase fůra SK a všeho možného. Těším se.

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký skoro večer :) opičí slávu na baha určitě nevynechám i když to tam málo padá, ale nechám se překvapit. Uvolním jen deštní prales a plantáž, ale pojedu až do konce a třeba to "modré" pikolko tam na mě počká xD :p
    Doufám že stoneček je 200% na všechno, pak bude supr :)

4. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Hezký večer, předpokládám, že se pěstuje na všech Baha plochách - opravte mě, pokud se mýlím. Tak jsem je všechny přeorala a zasadila pobyšku. Zítra (snad) ve 14:00 na značkách.

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ciri13 - ahoj, nemýlíš se ;)
    Jdu také zasít pobyšku (teda jen na plantáž a do pralesa). Řádek dobrej, tak se průvodu rozhodně zúčastním :)

6. Džejninka73

Džejninka73 Pilný autor

Tuto akciu som naposledy zažila niekoľko rokov dozadu, asi tak 7 rokov, ešte s osobou ktora ma vlastne k tejto hre doviedla a už nie je medzi nami....odhliadnuc od toho aké su odmeny, určite idem do toho :)

7. kocieva

kocieva Velmistr fóra

Dobrý večer všem, akci na Baha nééé! Stačila mi zhruba před měsícem na Baha akce Ztroskotání, kde jsem měla problémy s padátky a mimoto ji mám nyní ukázkově zaplněnou zvířátky a stromky, které se mi bourat nechce. Přeji všem zdárný průběh akce.

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Zdravím vespolek, do akce se samozřejmě zapojím, body z řádku jsou užitečné vždycky, navíc má krátkou dobu zrání (asi to bude premiérový řádek, který budu sklízet extra), taky je tam v odměnách pikolka.
    Budu plnit doprovodný úkol, z něj získám potřebný počet košů na řádek i odměny, co bude navíc, bude fajn.
    Pěstovat budu na plantáži, tam mám pole pořád, zruším u vodopádu chovy a taky oseju políčka. Prales nechám zalesněný, když padá i ze stromů (na mé farmě teda moc ne, ale bourat to nebudu, mám tam všechny žakarandy, ravenaly, láhevníky, rumělkové dračince, zbytek místa doplnil honduraský mahagoník). Když nebudou pajdátka, plody budou vždycky :)

Naposledy upraveno: 15/2/23
  9. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ja som rozbil celú Bahamu,všade políčka,ak to bude dobre padať,vodopády vrátim do pôvodnej podoby. Uvidíme,čo nám bude jej veličenstvo hádzať.Pochytám to všetko,ak ma ovšem netrafí zeleným hnojom do oka! Tak nech sa vám darí.

10. Y_n_O

Peťo, odkdy je v slovenčine zavedeno ovšem? :oops: Zas ten vagon bruslí...

11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O - hmm a niečomu si nerozumela? :p Celé dni,čo dni,roky to tu čítam v češtine,tak sa stane.Myslím,že to každý porozumie.;)

12. Y_n_O

Já jsem jen zkoušela, jestli jsi ještě ve střehu nebo už spíš xD
    Tak ať se Ti dobře pěstuje a ta opice Ti sype samé užitečné věci, nie len maškrty :)

13. coneznam

coneznam Osvícený autor

Do akce jdu, královnu mám ráda, i když pěkné odměny chybí. Kde jsou například hvězdičky, které všichni tak vyhlížíme?????

14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

coneznam - ahoj, hvězdičky jsou třeba v doprovodném úkolu ;)

15. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Do akce samozřejmě jdu, bude muset stačit jen plantáž a deštný prales, na vodopádech jsou důležitější předměty ;)
    Tak zítra ve 14 hod. na značkách. Pobyška už je zasazena.

16. ezzra

ezzra Hrabě fóra

No zas ta vyskerena lakomnica,no neviem, neviem ci vobec zacnem,,,ale ak tak len doprovodny to bude len na stonku a staci;)
    Nech sa Vam dari..:music:Cim viacej do akcie clovek nasuka komodit o to su biednejsie odmenyxD

17. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tuhle akci nemusím,ale lážo plážo se do ní dám.Co taky jinak dělat.;)

18. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Královnu sem měla ráda, do akce půjdu. Ale uvidím jestli budu překopávat celou bahamku. Nějak se mi nechce. Však uvidím co bude stačit. Pěkný den, farmáři :)

19. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Bahamku jsem zrušila komplet, díky premiu mám vše zpět raz dva. Budu mít méně času na sklízení, tak jsou tři plochy potřeba. Pobyška je zasazena, uvidíme, kolik toho z ní vypadne.

20. velik52

velik52 Aktivní autor

Do akce půjdu,královnu nemůžu vynechat,mám bahamu ráda 666 jsem lewel,včera jsem dosáhla 235 lewel moc všem děkuji za počty rostlin a padátek přeji farmářům hodně uspěchů při sklízení :)děkuji;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.