Karnevalová královna (15.2. - 21.2.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 14/2/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. elbedna

elbedna Znalec fóra

Prosím kde najdu recept. Jsem po nemoci a v hlavě mám vymeteno. Díííky moc.

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

3. raddre

raddre Baron fóra

zdravím, patřím mezi hrstku hráčů co zrovna "královnu" nemusí, ale sbírám všechny stonky, takže se pokusím i o tento. Všem co budou hrát, přeji dobrou hru a docílení úspěšného konce
    Děkuji Ciri13 a hanči54 za výpočty

4. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Královnu absolutně nemusím, ale lori a ptačí zob či muflon a chlebovník se fakt hodí. Holt se překonám... Až budu mít dost mincí, na ty 4 kousky, končím. Ale fakt se mi nechce bourat ty vodopády, nenene:oops:

5. moncicak7070

moncicak7070 Vévoda fóra

Akci samozřejmě nevynechám, musím mít další stonek do sbírky :D. Sice nemám radost bourat vodopády, ale naštěstí mám Premium tak to nebude tak hrozné. Dortík už mám napečený, jen by byl dobrý ještě jeden zlatý slot, ale to myslím nehrozí. No nějak se s tím popasujeme.
    Děkuji za výpočty

6. rosnička007

rosnička007 Stálice fóra

Ahoj!Tuhle akci mám ráda a do akce jdu.Akce nevynechávám a odměny moc neřeším,hlavně si dobře zahrát.Hodně zdaru všem! :)

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Na Baha a tolik padátek? No potěš koště xD
    Řádek se pokusím získat, aby nechyběl do počtu, ale hrotit to nebudu. Od pátku do neděle noční, dvě poslední jsou dvanáctky. Tak půjde na pole pokrácený lablab. Pak bych měla mít volno, pokud vedení nepískne změnu na zítřejší schůzi ;.-) Potom bych mohla stihnout doklikat akční na všech plochách a nějaká pajdátka s pokráceným čajotem.
    Uvidíme, řekl slepý hluchému a šli do kina na němý film ;)

8. kaolín11

Je až s podivem,že nikomu nevadí potřebnej počet akčních kytek na akci.Minulej rok stačilo na doprovodnej úkol 18.700 ks. Nyní už je to skorem o 10.000 ks více(27.250 ks)!! Příští rok navrhuji rovnou 40.000 ks! Ať to má grády!8)
    Docela by mně zajímalo,jak budou padat hvězdičkové mince.:wuerg:

9. polacka

polacka Vévoda fóra

Prepperka, děkuji za připomenutí. Vůbec by na to nevzdechla.

10. kytka50

kytka50 Expert fóra

Jak podotýká kaolín 11,ty navýšené počty akčních kytek mě vadí a jěště k tomu všechno a všude zbourat. Na Baha padají padátka velice špatně a nový dortík ??? nevím jestli bude něco platný.

11. lenak67

lenak67 Pilný autor

no taky jdu do toho, jen jak vidím recept na nový dortík a bonus a dobu jeho účinku ,tak nevím, jestli náhodou nemáme už apríl,
    přeji všem dobrou hru

12. .macca.

.macca. Hrabě fóra

kaolin11 Já už nevím jak to bylo vloni, ale nebylo to náhodou na farmě na 2 plochách a teď jsou to 3 plochy, proto mě to nepřekvapuje.

13. kaolín11

14. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Prepperka - díky za upozornění. Dala jsem si zatím namlít 5 kousků. Jo a ještě nezapomenout uplatnit sezónní žetony. Za 2 dny je konec. Do akce samozřejmě jdu, dá se pěstovat na 3 plochách, zkusím i KŠ, zda-li pustí nějaký chlup a uvidíme. Každopádně počty akčích se navyšují fakt hodně.
    Tak zítra ve 14 hod ...hurá na akci. A doufám, že akce pojede i s minihrou a nebude to katastrofa s točící se kytkou atd.
    Pěkný večer :)

15. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Už v poledne jsem zasadila laskavec a až teď mi trklo, že je celá akce na Bahamce. No nejsem já trubka:D:wuerg: Ještě je čas zasadit saguaro tak dobrý;) kaolín11 - vůbec se nedivím, že navyšují počty akčních kytek. Už večer nebo ráno na začátku akcí, hlásí mnozí hotovo. Jak ale srovnat hráče, kteří hrají léta a mají zásoby s těmi kteří hrají podstatně kratší dobu, to teda nevím:p Na Karnevalovou královnu se těším každý rok, ale to co vyhazuje, je každý rok slabší a slabší. S láskou vzpomínám na tu první:inlove: to byla pecka co?:D:D

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Pecka to byla, ale málokdo ji mohl využít naplno ;), žádné nadšení, co dá to chytnu, vše se hodí. Teď je beden mraky .

17. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tak znovu pro připomenutí, pecka to byla protože se farma prodávala a bylo potřeba abychom na původní majitele, kteří nám nadělili obrovské stromy a velice štedrou královnu v dobrém vzpomínali a rok co rok to při této příležitosti těm novým připomínali.

18. Kafemlejnek310.006

Kafemlejnek310.006 Pisálek fóra

Na forum do poslední akce jsem se nemohl dostat po dobu celé akce, před ukončením, včera přestala farma naprosto fungovat od cca 22:40 do 1:45, takže nebylo možné akci dokončit. Akce dělají velké problémy, neustále výpadky, minule vypráskaná akce - zpomalená, přiškrcená padátka, grafika jak na začátku netu, a náhrada žádná. Nemá potom význam investovat peníze. A při jakémkoliv příspěvku, hláška, že je chyba. >:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(:mad::mad::mad::mad: Tak královnu přeji všem ostatním, jinak je to škoda peněz. :(:(:(:(

19. taraba

taraba Rádoby autor

Jestli bude královna stejně vypečená jako poslední akce, tak škoda času a všeho dalšího. Královna se zhoršuje rok od roku, stonek nic moc, spíše nic než moc, ostatní odměny také nezajímavé, a je otázka kolik bude výpadků ve hře.

babina51 a tony13257 tohle ocenili.
  20. -pinpi-

-pinpi- Rádoby autor

zase sa to krúti a krúti

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.