Juniorské rodeo (22.4. - 28.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Drazí sousedé. Vídím, že jste zcela oddáni farmě a že každý úkol chcete splnit na 100%, a proto se vrháte i tentokrát do tak nesnadné akce. Po velkých úvahách jsem se nakonec rozhodla, že já na to prostě nemám a že se této akce tedy nezúčastním a raději pomohu Vám jak nejvíce budu moci. Witchy.D jsem poslala něco zeleného na zapíjení žalu (snad se jí z toho zle neudělá), bbowlingovi jsem poslala bedýnku s nářadím doufajíc, že v tom bude staré železo a jeho nekalé působení nepřekročí hranice Středočeského kraje a Rondon snad ocení mojí výtečnou jablečnou marmeládu a když vyhlídne dobu, prodá jí i za 700 Kr a získá kapitál na nákup skoro 10-ti jablek.
    A až večer vypěstuji a prodám nějakou mrkev, slibuji, že Twinulce, ač nesousedce, pošlu jednu levandulovku.
    Pak už zase začnu pomaloučku plnit stodolu, abych byla na příští akci náležitě připravená a mohla jít do toho s Vámi.
    Sousedé, jsem s Vámi a držím všem pěsti, Vy to určitě dáte [​IMG][​IMG][​IMG]

2. Gigi_Bobo

Gigi_Bobo Zelenáč fóra

Ahoj farmáři. Jako časové úkoly jsou celkem fajn. Jen je trochu potíž v tom, že nás vývojáři nenechají skoro vydechnout. Jedna akce skončí a hned je tu další. Řada na stonku je zajisté moc lákavá, ale ptám se. Za jakou cenu. Mohla být alespoň větší motivace na plnění tím, že by byl odměnou třeba dvojitý počet hvězd, když je to akce časová. :)

3. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Nebude náhodou o víkendu BB ??? Plus nové zvíře,snad i výrobna? Motýl? Pokud ano,počkám se šlechtěním,ať je větší šance na víc šlechtěnců

4. cecilka51

cecilka51 Zelenáč fóra

Tak jak vidím, tak zase jedna akce začínající problémem. Vůbec se nedaří postavit šlechtící domky na plochu. Na farmě, kde se to s velkými problémy podařilo, tak zase byl problém usadit zvířata. Takže čas ubíhá a já se stále pokouším asi o nemožné.

5. jaji

jaji Vévoda fóra

a proč nepočkáte do pátku? Akce se dá v pohodě stihnout, pokud si dopředu namelete marmošky, kaše a kdovíjaké cereálie a když spustí BB (jakože určitě ano) tak pak si jen našlechtíte co potřebujete a je to. Navíc máte času dost na vychování svých vlastních zvířat...
    do akce půjdu, prošlechtím jen 355 ks krmiva, nic kupovat nebudu, ale udělám to až v sobotu, nebo v pátek, to kdyby náhodou spustili bb dřív;)
    vždy jsem byla do bb blázen a kupovala tisíce krmiv, ale už jsem vyléčená nečinností, nebo vlastně činností rt, takže ode mne kačky nedostanou a jsem na sebe pyšná;)
    vlastně už nedostali ani na pomocníky, sice je to opruz, ale taky to dávámxD

Naposledy upraveno: 22/4/15
  6. beruška1951

beruška1951 Zelenáč fóra

Mám stejný problém. Také se marně pokouším o posazení domků na plochu.

7. pistule

pistule Pilný autor

Moc myšlenek v hlavě a pomalé ruce. Bylo to myšleno tak, že pokud nezískám bonusy ze stromu, ostatní úkoly se hůř plní. A chlívky teď dávají do akčních úkolů, které když nesplním tak chlívek nezískám.

7ketty7, maribeja a pajaable tohle ocenili.
  8. jaji

jaji Vévoda fóra

také se mi na první pokus nepodařilo tulidomek posadit, ale na druhý už ano (sázím ručně) a zvířátka šla také dobře dodat do domečku. Udělala jsem jen 1 pokus s 1 tulidomkem, abych viděla, jestli je nebo není nějaký problém, ale vypadá to dobře. Možná zkusit restartovat hru...

7ketty7 a maribeja tohle ocenili.
  9. -budulinek13-

-budulinek13- Zelenáč fóra

Zdravím, tak jsem chtěla založit chovy, ale at klikám jak klikám, tak mi to nejde uložit, neustále to mizí.....můžete mi pomoct? a dodávám, že doplnit kravičku,či kone nelze...

evainfo a 7ketty7 tohle ocenili.
  10. blanula19

blanula19 Pisálek fóra

Mě usadit šli, ale spíš by mě zajímalo, jestli je akce spuštěná. Na ploše žádná časomíra a úkol taky kde nic tu nic. :( Dala jsem jeden chlívek a uvidí jestli padne telátko...

11. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak již vesele melu potřebné pochoutky do akce, plodin mám dostatek a budu čekat zda spustí BB a pokud né tak potřebné šlechtěnce dám tulit o víkendu - času dost - akce na pohodu - je zajímavé pozorovat jak se hýbou ceny na trhu

12. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj blanula19, ak sa ti akcia neukazuje, tak si prosím reštartuj (obnov)hru, aby si nešľachtila zbytočne. Až keď sa ti akcia ukáže, tak až potom ti mláďatká budú padať.

Ahojte cecilka51, beruška1957 a -budulinek13-, zatiaľ nemáme žiadne podobné problémy hlásené, ešte si prosím skontrolujte, aby ste ten domček dávali na prázdnu plochu. Ak dávate správne a problém pretrváva, tak sa obráťte na hernú podporu >Ako kontaktovať hernú podporu<
    Skoré vyriešenie a peknú hru prajem

Naposledy upraveno moderátorem: 22/4/15
    7ketty7, mirae a lacrima tohle ocenili.
  13. lacrima

lacrima Titán fóra

Zdravím všechny vespolek ,
    viděli jste někdy takového "tatrmana" jak jsem já ? Chtěla jsem přikoupit SK a 2x provedla nákup , pokaždé SH a koukám na domky
    jako to telátko na nové vrata , proč nemohu nakrmit >:(xD:oops:

14. nyda

nyda Rádoby autor

Je to nějaké divné, podle mlýna mám namleto cca 40 mrkvové kaše, ale dodat nejde neboť se neukazuje ani nikde není. Ani aktualizovat nepomohlo, ostatní věci jsem do úkolu dodal a kaše není.

15. kt-mr

kt-mr Pisálek fóra

po přečtení tvého příspěvku jsem tě chtěla přihodit do přátel a mám smůlu, tak třeba příště :)

findy22 tohle ocenil(a).
  16. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj nyda, otázočka, koľko ks si si dala mlieť mrkvovej kaše? Jediné, čo ma zatiaľ napadá je, že mlyn ti tú kašu ešte stále melie a preto ju nemáš k dispozícii, až keď sa celá dávka domelie.

Edit: v tom prípade musíš počkať až bude namleté 100%. Určite neodporúčam mlyn prerušiť, tým by si stratila čas, suroviny by sa ti síce vrátili, no namleté by si nemala nič.

17. nyda

nyda Rádoby autor

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš. Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom,ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

100 ks a je namleto 50%. Nyda

18. erudy

erudy Pisálek fóra

ahoj, dal som do mlyna mlieť mrkvovu kašu 58 ks ja optimista ukazuje niečo cez 60 % a kaša nikde dajte si to do poriadku!!! lebo spraviť chcem HAM !!!

19. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

čaweste..Ja tiež počkám do soboty či BB bude a potom to spustím ale tie marmošky som si dala robiť ale tiež sa mi nepripisujú..
    Teraz sa mi šľachtiť neoplatí nepadajú zvieratká tak ako cez BB tam mám šancu chytiť aj niečo vyššie vyšľachtené....
    Veľa šťastia všetkým;)

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  20. jaji

jaji Vévoda fóra

teda lacri - myslím že nejsi nováčekxD ale budiž Ti útěchou, že se mi už stalo něco podobného a taky jsem se divila, proč že mi to nefungujexDxDxD

erudy - klídek, zřejmě si nečetl novou funkci mlýna, namleté se Ti ukáže až po ukončení mletí, dřív ne... když to zruším, nebudeš mít nic
    takže všechno je v pořádku - bohužel-.-

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.