Jiné dotazy

Discussion in 'Všeobecné dotazy' started by FAQ, Jan 1, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Feferonka1961

Feferonka1961 Pisálek fóra

Děkuji...

2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

3. Meli8

Meli8 Rádoby autor

Nevím si momentálně rady v akci na děsivce. Na obrázcích mám 2 stejné zvířátka pak dva různé obrázky zvířátek. Pujde mi to odstranit až koupím kávu??? moc děkuji za radu.

4. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Meli8, pokud zakoupíš kávu a doplníš energii, tak můžeš stejné páry odstranit.

lacrima likes this.
  5. pruska99

pruska99 Rádoby autor

Ahojky, nevím jestli si nestěžuji na špatném místě, ale ztratili se mi srstíni. Teda chlévy, zůstala tam 2 prázdná místa. Nevíte někdo co se děje. Díky

6. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pruska99,

hráčom boli odobraté stajne, ktoré sa omylom dostali do obchodu, srstín sa dá získať len z TS.

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Prosím ak to sem nepatrí tak prepáčte.1/2 hodinu hľadám do mestského projektu:Že mám dať 15 Renátkine hnojivo do pola splnu ale zbytočne.Prosím kde sa mám stratiť?Ďakujem.

Last edited: Apr 20, 2026
  8. Vanda

Ahoj -Kuteno-,

spln hľadaj na desivke;)

lacrima likes this.
  9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Vanda veľmi pekne ďakujem za pomoc.

Vanda likes this.
  10. Vla10

Vla10 Pisálek fóra

Dobrý den,chtěla bych se zeptat o víkendu jsem splnila úkol kde jsem dostala zručnýho pavouka chtěla jsem ho dát na magický stonek ale nešel a dnes mi dokonce zmizela celá magická řada na pavouka a pelikána kde jsem udělala chybu.

11. Vanda

lacrima likes this.
  12. Vla10

Vla10 Pisálek fóra

• Necituj príspevok, pod ktorý píšeš. Vanda
    děkuju:D

*odstránený citovaný príspevok*

13. Vanda

Vla10, nie je za čo.

14. evinana

evinana Baron fóra

Ahoj, můžu poprosit o vyčištění mého účtu. Ráno když jsem šla u Alp na farmu, tak se to nějak seklo a napsalo že web farmy neodpovídá a nešlo s tím vůbec nic udělat ani aktualizovat. Vypla jsem tedy natvrdo, pro jistotu vyčistila i můj PC a restartovala, ale farma jde strašně pomalu. Netočí se kytičky, ale každý úkon trvá strašně dlouho. Než se naseje musím čekat, zalije to samé a to je všecho. Proto má prosba jestli by to nepomohlo. Teda pokud nemáte hlášenou nějakou poruchu nebo tak něco.

15. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

evinana
    Kolegové ti vyčistili cache, můžeš to zkusit...

lacrima likes this.
  16. evinana

evinana Baron fóra

Děkuji moc, jdu to zkusit

Edit: tak to nepomohlo :( a nevím co se stalo. Zavolám mého IT jestli mi něco neděje s noťasem. Jestli jsem tím vypnutím natvrdo něco nepokazila. Ale i tak ještě jednou díky

Last edited: Apr 20, 2026
  17. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

evinana
    Zkus třeba jiný prohlížeč a v anonymním (in private) módu. I to může pomoci.

lacrima likes this.
  18. evinana

evinana Baron fóra

Kytka2001 dala jsem restart PC a vyzkoušela znova a vypadá to dobře. Pomohlo to jupííííí. Děkuji, děkuji a zase děkuji :)

lacrima and .SilverAngel. like this.
  19. hanči56

hanči56 Pisálek fóra

Ahoj,mám úkol-dodej do inventáře 10xsilná káva,utratila jsem 5000 kytek a nic.

20. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

hanči56
    Ahoj, je potřeba mít v inventáři uloženo přesně 10 ks silné kávy a pak jít hrát minihru ;)

lacrima likes this.