Jiné dotazy

Diskuze na fóru 'Všeobecné dotazy' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. starinska

starinska Pisálek fóra

dobrý den, na Bahama mám sklíze z políček 8x a sklízím pořád jenom 5x proč to nefunguje

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

starinska - jelikož na tvůj účet nevidíme nevíme co kde máš aktivováno a co ne. Zkus kontaktovat herní podporu a tam prověří co a jak.
    Jak kontaktovat herní podporu
    Přeji hezký den

3. tjuklova86

tjuklova86 Aktivní autor

Nevíte někdo zda jde ještě někde stáhnout Auto Key Presser ? Ve starém pc jsem měla, v novém mi to píše že byl odstraněn.

4. Farmářka_X

5. tjuklova86

tjuklova86 Aktivní autor

Děkuji, tady mi to stáhnout jde, ale pro změnu bojuji s otevřením.

Beru zpět, už jsem na to přišla. Moc děkuji.

6. Farmářka_X

7. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

Ahoj odehrál jsem Buclíka a nepřičetl se žádný pokrok ,myslel jsem že mi vyjde i druhý stonek ,ale takto mám asi smůlu.Systém této akce byl hodně prazvláštní a tímto se vše dovršilo

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj sejda621

Co myslíš pod pojmem odehrál jsem Buclíka, to je že jsi splnil zakázky ? nebo odehrál minihry ?
    Podle kolegů z podpory se vše přičetlo jak mělo.
    Ty nemáš padátka ? rybičkový bonbón aby jsi je dodal Kubíkovi a potom o půl desáté splnil znovu a na řádek by to mělo vyjít.
    Nebo jsi to bohužel trošku zazdil, to bohužel.

9. sejda621

Buclíkovi jsem dodal všechna zakázky ,měl jsem všeho dost a mám i nyní pokkrok byl 213 a mám ho stále kdyby mi cokoliv chybělo tak by nenaskočilo splnění zakázek takže jsem asi nic nezazdil ,jestli nedošlo ,k zazdění tak někde jinde.

Naposledy upraveno: 12/3/25 v(e) 3:41 PM
  10. pezt

sejda621

O půl osmé ráno jsi získal odměnu Mince štěstí to je 195 bodů, tak kde by jsi nabral ty body, za splnění komplet Buclíka je 12 bodů, takže to odpovídá tvému postupu
    Jak jsem psal výše, splň Kubíka a o půl desáté to možná stihneš akorát, když budeš mít všechno ;)

11. sejda621

tak žiju v představě žeuž ráno jsem měl 213 ,takže to nevychází měl jsem přibližně stejně bodů jako kolegyně celou dobu a nyní mi chybí jedna sklizeň no mám smůlu pardon

Naposledy upraveno: 12/3/25 v(e) 4:08 PM
  12. pezt

sejda621

Stane se, zkus to a uvidíš ;)

13. sejda621

Nevím jak se to stalo měl jsem to vypočítané,ale kašlu na to mrzí to