Jiné dotazy

Diskuze na fóru 'Všeobecné dotazy' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. evinana

evinana Baron fóra

Meli8 to je šlechtěná kukačka

lacrima tohle ocenil(a).
  2. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Na základě upozornění jsme opravili nesprávně publikované CZ/SK verze nových dekorací.
    Již by to mělo být v pořádku, včetně vazeb a seznamů CZ/SK.
    Ještě jednou díky za odhalení chybky, která nastává maximálně 1x, ehm 2x... za deset let (občas je to zejména během začátku akcí jak u Chocholouška - Je to on, Františku? Je, Františku!) ... naštěstí zde na nás nikdo nestřílí bazukou...:D

3. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Ahoj pezt,ano pořád to nejde a když chcu na jinou plochu vubec to nejde pořád restart abych se někam dostal

Peto121 tohle ocenil(a).
  4. gorilka0081941

gorilka0081941 Aktivní autor

ahoj potřebovala bych vysvětlit dělám akci lovci slev rozumím ale obchodovaní nerozumím farmářské nabítky seřadit vytvořit nabítku nevím jak prosím odpověd jak to mám udělat nevím děkují

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj smoulinek123

Lepší počítač a nebo zkusit prohlížeč Opera GX, který je koncipován pro hry.
    Když se k tobě přihlásím, normálně lze překlikávat plochy, nevidím žádný problém.

Ahoj gorilka0081941

Hele, nějak jsem to neřešil, nabídl jsem 100 nebo 200 kupónů, které mám přidělené a nabídl za ty co nemám, a oni se mi vyměnili, po 2 nebo 5 kusech je to o ničem., bez jakého koliv hledání a řazení, na zbytečnosti nebyl čas ;)

kocieva, .SilverAngel. a lacrima tohle ocenili.
  6. Mísankov

Mísankov Rádoby autor

Prosím o radu,nejde mi uložit vyfotit
    rozvržení farmy ,pomocí funkce obnovení.Mám předplatné prémium.Děkuji za odpověď

7. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Ahoj pezt,PC je dost dobrý a už to jede jak má,děkuji

lacrima a kocieva tohle ocenili.
  8. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahpj Mísankov,

uloženie plôch funguje, len sa nezobrazuje správne obrázok o uložení, zatiaľ si môžeš rozloženie na ploche aspoň pomenovať.

lacrima tohle ocenil(a).
  9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Teď jsem obnovovala plochu, hned potom, co jsem dala uložit aby to přepsalo tu starou plochu ;)a nakonec se mi na ploše objevila ta stará plocha, takže znovu zadávat zvířata do obrchlívků, no je to hned, ale práce navíc, vypadá to, že se ta nová plocha totiž neuložila

10. Vanda

Ahoj evoku57,

je potrebné uloženie starej vymazať a potom na voľné nahrať
    upload_2026-6-13_10-44-21.png

lacrima tohle ocenil(a).
  11. evinana

evinana Baron fóra

Můžu dotaz zda jde udělat nějak kontrola na deštném pralese? Večer jsem dala celou plochu stromů. Mix stromů vše XXL. Kombajn to skládá z leva doprava, a ráno jdu sklízet a mám jen polovinu plochy stromů a to tu spodní. Hloupé je, že nevím kolik kterých stromů tam bylo a nejsem schopná zkontrolovat lištu zda zmizely úplně, nebo se jen uložily do lišty. Ale proč jen polovina plochy? Vrtá mi to hlavou. Plochu jsem nechala tak jak ráno byla aby bylo vidět že je jen půlka. Předem díky

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Vanda, to jsem přesně udělala a houbelec s octem xD:cry::p

13. Vanda

Ahojte,

evinana, zrejme chyba s pripojením, stromy si vysaď nanovo, z lišty nezmizli
    evoku57, to isté, treba prejsť aspoň z plochy na plochu aby sa údaje zaznamenali

lacrima tohle ocenil(a).
  14. evinana

evinana Baron fóra

Vanda děkuji, jen mi vrtá proč ta druhá polovina se uložila a první ne. Tak snad jsou všechny opravdu v liště ;)

lacrima tohle ocenil(a).
  15. Vanda

evinana,

internet nabehol;), ako som písala, je vhodné prejsť na inú plochu a vrátiť sa skontrolovať, či sa všetko uložilo, neboj, stromčeky sa nestratili, nie je za čo.

lacrima tohle ocenil(a).
  16. mzeleznikova

mzeleznikova Perspektivní autor

ahojky omlouvám se jestli to sem nepatří ale chtěla sem se zeptat zdali nejde na farmě změnit označení trhu

17. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

mzeleznikova
    To nejde, souvisí ti s tvým ID.

lacrima tohle ocenil(a).
  18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

kde vezmu pumpičku na míče?
    Děkuji za pomoc

19. Vanda

lacrima a dasa1143 tohle ocenili.
  20. gorilka0081941

gorilka0081941 Aktivní autor

ahojky nerozumím mám parný losy a nejdou spustit nevím čím to je děkují za odpověd