Jiné dotazy

Diskuze na fóru 'Všeobecné dotazy' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj AndyRak007
    Ano - konzumací housky ti přibyde +200 BZ. Nepodívala ses náhodou na spodní údaj (BZ)? Ten totiž ukazuje, kolik BZ ti chybí k dosažení následujícího levelu. Horní údaj udává informaci o celkovém dosaženém množství BZ...

lacrima tohle ocenil(a).
  2. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, už od 4:30 se pokouším připojit do hry a končím na 100% načtení a pak už jenom ovečky....
    Nějaké nové info? Děkuji

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Také to tak mám, nejde se přihlásit do hry v žádném prohlížeči, ovečky makají jak zběsilý a když se to někdy povede, přejdu na jinou plochu nebo do nebe a je to to samý, nemůžu ani spustit kupon na pomocníky, co je s farmou?
    Už jsem několikrát zrestartovala i vypla PC a nic

Edit: farma nejde sklidit ani ručně

Naposledy upraveno: 16/7/25 v(e) 5:13 AM
    lacrima, vartbergidol a Apachie1 tohle ocenili.
  4. škopková57

škopková57 Perspektivní autor

U mně stejný problém.

5. vartbergidol

vartbergidol Zelenáč fóra

Dobré ráno. Už to mám od 4 hod. Psala jsem na podporu.

6. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

dobré ráno prověřil jsem na svém účtu a dlouho, hodně dlouho mam 100 procent a nic. Předal jsem info dál

nicméně v klientovi funguje hra normálně, mám problém jen v prohlížeči

lacrima a babička-květa tohle ocenili.
  7. Kytka2001

Potvrzuji kolegovo zjištění - v Unity klientu lze sklidit alespoň Farmu, při přechodu na Baha jsou stejné problémy jako v běžných prohlížečích. Jdu testovat Edge v InPrivate režimu...

EDIT: V Edge to nefunguje...

Naposledy upraveno: 16/7/25 v(e) 7:32 AM
    lacrima tohle ocenil(a).
  8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

vartbergidol - upozorňuji, že psaní na fóru pod vícero identitami je přísně zakázáno a je i přísně trestáno. Vzhledem k tomu, že se nejspíše nemůžeš přihlásit pod svým účtem tak zavírám obě oči a otáčím se zády, ale příště takto neee.

Přeji hezký den

lacrima a babička-květa tohle ocenili.
  9. ludpolda

ludpolda Perspektivní autor

Ahoj, nezobrazuje se doupě divoké kočky a dekorace "Pozor jeskyní kočka. Ani po restartu přes klávesu F5 se neobjevily. Tak nahlašuji za chybu k odstranění. Děkuji a ahoj

10. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

ludpolda pokud hraješ v samostatném klientovi, tak se v něm aktuálně nezobrazuje více předmětů a chyba je nahlášena. V prohlížeči by to mělo být v pořádku.

lacrima tohle ocenil(a).
  11. polacka

polacka Baron fóra

Kytka2001 ahoj, mně to v Edge normálně funguje od rána, žádný problém jsem nezaznamenala.

Edit. Když píšu od rána, myslím tím čas mezi pátou a půl šestou. Mám budíček - pejsek a na to je spolehnutí.

Naposledy upraveno: 16/7/25 v(e) 6:04 PM
  12. Kytka2001

Ahoj polacka
    Když já píšu "od rána", myslím tak okolo páté...;)
    ...a to to opravdu nešlo.
    Naštěstí nyní to vypadá již dobře.

lacrima tohle ocenil(a).