Jiné dotazy

Diskuze na fóru 'Všeobecné dotazy' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ašada01

ašada01 Titán fóra

Před chvílí jsem vyrobila v baha mlýně 1ks vyšetřovacího spisu a ve hře se neobjevil ani po zavření a následně přihlášení do hry. Mohu poprosit o kontrolu? Děkuji.

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ašada01

No ano, a řádně se ti to připsalo do inventáře, máš jich nyní 76, jen bych chtěl připomenout že vyšetřovací spis slouží k urychlení autoprodukčních políček ;)

3. ašada01

ašada01 Titán fóra

To jsem teda pěknej popleta, myslela jsem, že je to k hledacím obrázkům. Tak si aspoň mám čím urychlovat ;).

lacrima, .SilverAngel. a 14087 tohle ocenili.
  4. 70zinka

70zinka Perspektivní autor

Dnes som vložila 5 party listkov, koleso sa otočilo raz a neviem ani výhru a ďalšie 4 zatočenia sa nekonali... resp. ak konali, tak kde vidím výhry?
    Denné úlohy vôbec nesledujem. takže tie okná neodklikávam, oni po chvilke zmiznú samé. Viac lístkov dávam práve preto, aby som pri tom nemusela sedieť ale kým sa koleso 12 krát otočí môžem robiť mimo pc niečo iné. Aktuálne dnes 8:10 som dala 5 párty lístkov a neviem ani výhru, ani nič.

5. pezt

Ahoj 70zinka

Dnes jsi vyhrála za těch 5 párty lístků toto: 10x Zuzino superhnojivo, 10x Zuzino superhnojivo, 20x superhnojivo, 8x Zuzino ultrahnojivo, 2x hvězdička.
    Výhry si můžeš zkontrolovat v historii výher a to když klikneš na tuto ikonu

Screenshot_1.png

6. besineček

besineček Pisálek fóra

Dobrý den, omlouvám se, ale podpora zatím nereaguje .... včera v nejnevhodnější dobu při dokončování plnění akce - chybělo cca 50 hledání obrázků a utratit 200 mincí :oops: se objevilo, že se "pokouším používat zablokovaný účet". Nedělala jsem nic jiného než to co na farmě dělám už několik let. Poradí mi někdo, co se mohlo stát ?
    Nejde o život, chápu, ale abych do budoucna pochopila, co bylo špatně, protože když mi účet otevřou a nikdo nevysvětlí důvod, může se to nejspíš kdykoliv opakovat. Moc děkuji za případnou radu.

Mám screen obrazovky, ale neumím ho vložit ....

7. pezt

Ahoj besineček

Asi vím jak to vypadá, screen netřeba. Nicméně systém vyhodnotil tvé hraní minihry jako že používáš nelegální pomůcky.
    Proto byl tvůj účet na 72 hod. zablokován.
    Podpora ti nejspíše napíše to stejné.

8. .macca.

.macca. Dozorce fóra

70zinka Jak to popisuješ, tak zřejmě na KŠ klikneš jenom jednou, musíš kliknout dvakrát.

9. besineček

besineček Pisálek fóra

Takže to, že nemám prostor a klid na hledání v průběhu akce a pak se pokouším odehrát 100 pokusů za 4 hodiny když mám konečně po týdnu v práci půl dne volno .... přitom rozhodně nebyl výsledkem každý pokus za 158 bodů .... a nelegální pomůcka je vlastní vizuální paměť, která se propracovala ke skoro maximální úspěšnosti až tak po 5 pokusech na stejném poli .... to je tedy hodně smutné :cry: .... nebo možná spíš k zlosti. Stihla jsem tak sotva 60 pokusů .... a předchozích 60 den předtím stejným způsobem bylo v pořádku.
    Jako naprostý IT antitalent tedy opravdu netuším, jak se dá hra nelegálně ošidit.
    Škoda no .... když je chyba mezi klávesnicí a židlí v tom, že člověk hraje poctivě .... :(:sleepy::oops:

Vím, že Ty za to nemůžeš, je to jen postesknutí .... ve svém věku bych už dávno měla mít rozum a nehrát si jako malé dítě ;)

10. pezt

besineček

Rozumím tvé frustraci, a dá se říci nespravedlivému trestu, ale tyto věci jdou mimo nás.

11. pezt

besineček

Účet by měl být odblokován

12. babiadaniel25b

babiadaniel25b Vycházející hvězda fóra

Zdravím, ve 14 hodin začala děsivka a od té doby se farma seká a jde hrozně pomalu. Co se děje_

polacka tohle ocenil(a).
  13. pezt

Zdravím

Zavřete prohlížeč nebo klienta a zkuste to znovu, už by to mělo fungovat

lacrima tohle ocenil(a).
  14. mikeks

mikeks Rádoby autor

nefunkuje to

15. pezt

Ahoj mikeks

Funguje, teď jsem u tebe byl;)

lacrima tohle ocenil(a).
  16. mikeks

mikeks Rádoby autor

děkuji

pezt tohle ocenil(a).
  17. hanči54

hanči54 Stálice fóra

Ahoj,nejde mi sklidit a nakrmit na vodopádech.Má to někdo také?

drahulína tohle ocenil(a).
  18. evinana

evinana Vévoda fóra

na vodopádech to jde jen kombajnem, ručně nejde nic. Chtěla jsem dát ponožky jen dvěma stromům a nejde to. Jde jen všem a kombajnem:(

drahulína tohle ocenil(a).
  19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Na okrasnej ploche kde mám dekorky mám 3 tabule neviem čo s nimi urobiť aby odtiaľ zmizli.Už ma to nebaví asi s farmeramou seknem.

Apachie1, Gargamel2205 a drahulína tohle ocenili.
  20. drahulína

drahulína Stálice fóra

Na vodopádech nejde sklidit část úrody a stromů.Nepomáhá nové opakované přihlášení.V parku mám 3 prkna která tam překážejí.Není vidět na dekorky a sklidit je.

Naposledy upraveno: 12/3/26 v(e) 3:15 PM
    ivana011970 tohle ocenil(a).