Jiné dotazy

Diskuze na fóru 'Všeobecné dotazy' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj 70zinka, první příspěvek jsem přesunul tam kam patří, do debatního. Pak si dávej prosím pozor na multipost - to jsou dva příspěvky za sebou.

Co se týká párty lístků, tak limit je 200 kusů. Pokud koupíš tyto balíčky, tak se připíší i přes limit, to samé se platí pro párty lístky z beden, akcí atd.

upload_2025-11-3_17-44-55.png

Takže zase úplně beze změn to tady není, že? :)

Ať vás síla provází na všech cestách

lacrima tohle ocenil(a).
  2. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Ahoj:)
    mohl bych se zeptat proč nejde s pomocníky vymazat např. čarovná svatba když doba výroby je vyčerpaná? Na Baha mám všude tyto dekorky a musím je mazat po jednom. Děkuji

A ještě se chci zeptat když mám nastavení farmy a uprostřed je vykřičník jak zjistím co tam mám, nejde to zjistit nějak jinak než si vymazat co tam zrovna mám a obnovit to co už si nepamatuji co jsem uložil? Děkuji

Naposledy upraveno: 6/11/25
  3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

zdarsky79 - je to vlastnost. Nikdo nechce si zbourat pomocníkem i nevyčerpané dekorace.

EDIT: Stává se, že se uložení farmy "ztratí" a je tam jen vykřičník. Já si uložení pojmenuji a pak vím jestli tam mám stromy nebo dekorace.

Přeji hezký den

Naposledy upraveno: 6/11/25
    lacrima a 14087 tohle ocenili.
  4. adik06

adik06 Rádoby autor

ahoj nevíte proč mi zmizela kockoduza stáj z obchodu...už mi chybělo málo a najednou je pryč...proč??? Dekuji za info

5. babička-květa

babička-květa Vycházející hvězda fóra

Ahoj, nevíte proč se mi ztratily z akce Výprodej jeho veličenstva 2 balíčky ,když zlatých banánů mém 14 000?

6. 14087

14087 Hvězda fóra

Ahoj, opravdu tam není jak píše adik06

7. Farmářka_X

adik06 , 14087 - asi nějaká chybka, ale když se jde k Jackovi na první dobrou tak tam kočkodúza je. Nesmí se překlikávat jinam. Nicméně to nahlásíme
    upload_2025-11-6_15-27-58.png

----------------------------------------------------

babička-květa - jestli jsi balíček již koupila tak zmizí. Balíčky lze koupit pouze po jednom.

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  8. 14087

14087 Hvězda fóra

Ahoj Farmářka_X máš pravdu u mne ale až po odhlášení a znova přihlášení ( v klientovi) a v samostatných stájích není.. ale děkuji za nahlášení :)

lacrima tohle ocenil(a).
  9. babička-květa

Farmářka_X koupila jsem jenom balíček za 30 a 120 banánů, chtěla jsem koupit další, ťukám a nic. Načetla jsem znova farmu a byly pryč

10. Farmářka_X

lacrima tohle ocenil(a).
  11. babička-květa

Farmářka_X děkuji, napíšu :)))

12. Farmářka_X

13. babička-květa

Farmářka _X, měla jsi pravdu, podpora mi napsala že jsem vše zakoupila. Ještě jednou moc děkuji :))

14. Farmářka_X

15. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Jsem úplně ztracená, kde vezmu Koláč z celebrokolice a Houbovou masku do nových úkolů v družstvu? Díky

16. Dagmaruša

Dagmaruša Pisálek fóra

Katule008 Vyrobit v řemeslnické čtvrti nebo koupit na trhu

17. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Dagmaruša
    to tuším, ale no nemůžu najít kde v řemeslnické čtvrti u koho?

18. Farmářka_X

Katule008 - Koláč z cerebrokolice - Pekař 4. stupeň, Houbová maska - Bahami spa 2. stupeň. Oba recepty zakoupíš v Jackově obchodě.

Přeji hezký den

babička-květa tohle ocenil(a).
  19. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Farmmářka_X
    Díky moc, to je ta správná odpověď. Recepty zakoupeny a už se peče. Díky

babička-květa tohle ocenil(a).
  20. matousek08

matousek08 Perspektivní autor

Zdravím. Nevíte někdo jak se dá ručně sklidit pole na slunečnicovém vrchu. Některé pole, obzvlášť když mají nějaké bonusy nejdou sklidit, protože lišta pro sklízení zajedu mimo herní plochu. Jedná se mi o sklizeň v aplikaci na mobilu, kde hraju 99% času.