Jiné dotazy

Diskuze na fóru 'Všeobecné dotazy' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. evinana

evinana Komisař fóra

michalek a hledáš na baha?

Dob byl rychlejší :)

2. michalek358

michalek358 Pisálek fóra

Díky, už jsem je díky Vám našel, moc děkuji a hezké Vánoce všem.

Dob tohle ocenil(a).
  3. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím,proč když vypnu zimu a dám normál farmu a odhlásím se a přihlásím tak zase tam je zima,proč to blbne nechci zimu,,uložím to to je snad jasný

Štika a strejda.jirka tohle ocenili.
  4. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

smoulinek123
    Jdu to otestovat a dám vědět...
    EDIT:
    1) V unity klientu je tomu skutečně tak, jak píšeš...
    2) i v Edge se to chová stejně.

Závěr: Dokud to nepůjde uložit, budeš se muset zřejmě smířit se Zimním motivem...

5. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Kytka2001 tak snad RT to opraví nebo už nemaká

6. adik06

adik06 Rádoby autor

ahoj kde vezmu cesmínu ..vim že ve stolní hře ,ale píše se taky v akci v sobím expresu -.vždyt je jenom farmářský expres ,tak jaký sobí -poradíte nebo to špatně chápu? díky

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Zimní motiv nejde vypnout v žádném prohlížeči, snad to brzy opraví, také bych ho dala pryč, je vše nepřehledné, hlavně na mapě

9. pezt

Ahoj evoku57
    To nemůže být prohlížečem ;)
    To je chyba v nastavení.
    Jinak mě se zimní motiv velice líbí a nevidím v tom nic nepřehledného, vše je na svém místě :)

.SilverAngel. a bačkora85 tohle ocenili.
  10. evoku57

Je to na svém místě, ale jakoby rozmazané
    Pezte, prosím tě, teď jsem odehrála na vedlejší farmě evok15 tři deskové hry, ve dvou jsem si stoupla na políčko, co dává stromkové balíčky a neotevřela se mi minihra abych jí odehrála a získala balíčky, mám to asi nějaké rozbité, na hlavní farmě jsem odehrála také tři a ty byly v pořádku

11. pezt

evoku57
    Všechny 4 bedny jsou otevřené, 3 včera kolem čtvrt na 6 večer a 1 dnes ve čtvrt na 4 ráno (o_O)
    Za mě je vše v pořádku

kutilka70 tohle ocenil(a).
  12. evoku57

Ale já ty hry odehrála teď, asi před půl hodinou, stoupnu na políčko a nenabídlo mi to skládačku tvarů tudíž jsem neobdržela bedny se stromy a to hned 2x, už mi to blblo včera večer, nebo dnes ráno, nedostala jsem kvízovou otázku
    Dělá to jen na farmě evok15

13. babiadaniel25b

babiadaniel25b Vycházející hvězda fóra

Zdravím, jak prosím vypnu zimní animaci. Děkuji

14. vinandr

vinandr Pisálek fóra

Zdravím,kdy mám používat parfémy Deluxe ? Nevím jestli to má smysl když je babyboom .

15. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

vinandr
    Osobně bych využíval parfémy deLuxe klidně během akce Baby boom zejména na šlechtění vyšších šlechtěnců (já tak činím od šlechtěnců ve druhém řádku). Tam totiž přeskok opravdu stojí za to.

vinandr tohle ocenil(a).
  16. pezt

evoku57

Nevykašlal jsem se na tebe, jen to řešíme, vypadá to na zaseklou minihru

17. evoku57

Pezt, teď jsem zrovna komunikovala s podporou, samozřejmě v AJ, pročistili mi účet, ale to nepomohlo, zrestartovala jsem hru a zkusila a nic. Už jsem přišla o 8 pokusů, bo než se k těm bednám s jedlí dostanu, tak mne to stojí dva pokusy, už to nebudu riskovat, ale škoda, už jsem mohla mít plno nových stromků a lépe by to přibývalo

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký večer přeji.
    Již několikrát jsem se snažila vypnout zimní motiv, dát tam původní růžový, ale po každém přihlášení mám na farmě opět motiv zimní.
    Postupuji správně, do nabídky dám růžový motiv, kliknu na uložit, dostanu odpověď " údaje uloženy", přesto se zimního motivu nemohu
    zbavit. :p Chci se jen zeptat, jestli to bude brzy opravené, zimní motiv mi docela vadí a předělávat to po každém přihlášení je už otravné.
    Děkuji.

pezt ..... děkuji za odpověď.

Naposledy upraveno: 20/12/25
  19. pezt

Předali jsme to na vyšší místa, ono to chce podle mě resetovat tu jednu hru, ale kompetentní osoby zatím nereagovaly.
    Tak prosím o trpělivost.

Ahoj pajaable

Vypnout momentálně nejde, nejdříve se tomu budou věnovat v pondělí.

pajaable tohle ocenil(a).
  20. pezt

evoku57

Hru jsem ti resetoval, vyzkoušej jednu hru odehrát, jestli to bude správně fungovat, ztracená jablka ti po kontrole zítra připíší.
    Pokud to fungovat nebude nesnaž se hrát další

Díky za trpělivost