Jiné dotazy

Diskuze na fóru 'Všeobecné dotazy' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

ahojky kde seženu dekorace do stonku Řada na magickém stonku "Sezóny" IV
    koupila jsem v ama obhodě asi zbytečně nebo ne

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

wallik68 - dekorace do Řada na magickém stonku "Sezóny" IV jsou loňské suvenýry. Zatím nevíme zda někdy budou dostupné v Rama obchodě. V Rama obchodě se zatím objevila várka do řádku "Seznony" I. Je potřeba prostě sledovat ofi a čekat.

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  3. alenka-52

alenka-52 Pisálek fóra

dobrý den prosím kde seženu obydlí pro vrány, mám výrobu ale nemám vrány děkuji

4. Farmářka_X

lacrima tohle ocenil(a).
  5. alenka-52

alenka-52 Pisálek fóra

• Necituj příspěvek pod který píšeš. Farmářka_X
    Farmářka_X
    moc děkuji

**Odstraněna zbytečná citace**

Naposledy upraveno moderátorem: 12/1/25 v(e) 11:19 AM
  6. Farmářka_X

alenka-52 - není za co

Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Stačí oslovení

Přeji hezký den

7. petinka

petinka Pisálek fóra

Ahoj, mám prosím dotaz, předem se omlouvám, jestli je někde napsané, ale nenašla jsem: i přesto, že jsem se párkrát pokusila přátelé/sousedy (nevím přesně, jaký je mezi tím rozdíl) promazat, stále je mám v možnostech, komu poslat dárek, nevíte prosím, co s tím? Mám aktivované premium a když každý den rozkliknu, komu poslat dárek, chtěla bych tam mít pouze těch 15 lidí, ať v tom mám pořádek a ne další. A s tím se pojí i můj další dotaz - jak správně odstranit přítele. Zatím mi to šlo pouze, když jsem zaklikla lidi, které jsem chtěla ponechat (svítili oranžově) a ostatní, co jsem chtěla smazat zůstali šedě a zmizeli, ale právě ne všichni. Předem moc děkuji za odpověď :)

Naposledy upraveno: 13/1/25 v(e) 12:52 PM
  8. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj petinka,
    momentálne je vo funkcii odoberania priateľov v meste na pošte chyba, čakáme na opravu Chyba u odebírání přátel

edit

ako odstrániť hráča zo zoznamu priateľov nájdeš tu - Seznam přátel, to však pôjde až po odstránení chyby.

Naposledy upraveno: 13/1/25 v(e) 1:10 PM
    lacrima, petinka a .SilverAngel. tohle ocenili.
  9. veverka25

veverka25 Zelenáč fóra

koupila jsem si stonek bonza deskových her a i na ten stonek ktemu a píše mě to když to tam chci dat ze to nemám v inventáři tak bych se chtěla zeptat kde to najdu

10. JerryLee007

JerryLee007 Pisálek fóra

Ahoj mám dotaz jestli bude možné sehnat v Jackově obchodě chýše pro babu Jagu?Nestihla jsem v akci a visí mě v družstvu úkoly.Děkuji

11. Farmářka_X

veverka25 - dekorace do stonku bonanza deskových her jsou pluskové. Je třeba je vyhodit na plochu, vypráskat bonus, který poskytují a pak půjdou vložit do stonku.

-------------
    JerryLee007 - Chýše pro babu jagu v tuto chvíli získat nelze ani v Jackově obchodě. Zatím jí bylo možné získat jen v akci Děsivě báječná noc

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  12. JerryLee007

JerryLee007 Pisálek fóra

• Nepiš více příspěvků pod sebe. Farmářka_X
    Děkuji za odpověd´snad ji časem do obchodu dají.Hezký den

**Příspěvky sloučeny**

Naposledy upraveno moderátorem: 15/1/25 v(e) 9:43 AM
  13. Farmářka_X

JerryLee007 - není za co.

Příště prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Stačí začít psát nový příspěvek s oslovením.

Přeji hezký den