Jiné dotazy

Diskuze na fóru 'Všeobecné dotazy' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. mikeks

mikeks Rádoby autor

děkuji hezký den

Farmářka_X tohle ocenil(a).
  2. elen45

elen45 Magnát fóra

zajímalo by mě co jsem vlastně koupila - v řemeslné čtvrti jsem klikla na pekařství , fajfka mě hodila do pokladny, 33,- Kč ) zlatý řemeslnický balíček (nikde to nevidím)

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj elen45

Podle záznamů co vidím si nic nekoupila, tak nevím co jsi se snažila koupit

lacrima tohle ocenil(a).
  4. kytka50

kytka50 Velmistr fóra

Ahoj,proč se mi ztrácí otevřený kombajn? Na každé ploše jej musím znovu odklknout, děkuji. Jejku asi jsem ve špatném vlákně tak se omlouvám

Zombunny tohle ocenil(a).
  5. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

kytka50
    Když jsi se tak krásně omluvil/a, přesunul jsem tvůj příspěvek do správného vlákna.
    K otázce samé nemám co napsat - u sebe jsem zkoušel se zapnutým kombajnem přesun z plochy na plochu a vše je jak má být - kombajn zůstává na svém místě.

lacrima tohle ocenil(a).
  6. elen45

elen45 Magnát fóra

díky za odpověď, zkontrolovala jsem BÚ a opravdu tam nemám odečtené peníze, přitom jsem doplňovala číslo karty a potom Kod z SMS

7. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Pro jistotu upravuji svou odpověď:
    Po provedení testu jsem zjistil, že po ukončení a znovu spuštění klienta (o prohlížeči ani nemluvě, tam je to automaticky) došlo ke změně funkčnosti pomocníka.
    Skutečně dochází při přechodu z plochy na plochu k jeho uzavření. Vypadá to na "novou vlastnost pomocníka", která souvisí se zavedením pokročilého způsobu vkládání komodit na plochu pomocí Stavitele.