Jiné dotazy

Diskuze na fóru 'Všeobecné dotazy' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

prosím ,pomozte mi ,,já nevím ani kde mám hledat ten úkolový obchod, pneumatik mám 16 a nevím kam je mám dát prosím prosím ,

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

3. Vla10

Vla10 Pisálek fóra

dobrý den, veké herní pole 8x8 je asi apríl že pěkně jsem nalítla.:D:D:D:D

lacrima a PampusikLenusik tohle ocenili.
  4. zuzana.73

zuzana.73 Rádoby autor

Ahoj, mam maly dotaz. Hrala jsem farmu na mobilnim telefonu a uz nejakou dobu se do hry nemuzu prihlasit jinde nez na PC. Je nejaka nova apka na prihlaseni nebo uz to na mobilu nefunguje? Dekuji moc za odpoved.

5. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

zuzana.73 - mobilní aplikace byla deaktivována. O žádné jiné aplikaci nám není nic známo.

Hezký den

lacrima a zuzana.73 tohle ocenili.
  6. us3ca

us3ca Zelenáč fóra

tak tieto ich polia ma inak hnevajú... nemám chuť sa stále preklikávať ... hrám to lebo chcem relax a nie aby ma tie polia presúvali kade tade a nič z toho, akurát tak vyšší tlak... :sleepy:

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

us3ca: Vydrž, je to legrace, zítra už pole nebudou, tak si dnes dej oddych a tlak se sníží ;)

lacrima tohle ocenil(a).
  8. us3ca

us3ca Zelenáč fóra

no veď toto... celý deň sa teším, že konečne zrelaxujem po celom náročnom dni .. čo už.. pekný deň

9. sebino92

sebino92 Zelenáč fóra

na telefonu to hraji přes prohlížeč firefox, jediný na kterým se nahraje obraz po přihlašení, jen to nelze otočit takže hrajes asi tak na pulce displeje ale jelikož mam pomocniky zaplacene tak sklizet a zasevat stejne tak krmit jde v klidu