Jiné dotazy

Diskuze na fóru 'Všeobecné dotazy' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. MajkaH123

MajkaH123 Aktivní autor

Ahoj,jak mám vědět,kolik si mám koupit balíčků karet,aby mi stačily na celou hru a nemusela jsem je pak draze dokupovat za odvary?

2. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

MajkaH123
    Já vždycky vyrábím jen to, co potřebuji na odehrání hry:
    upload_2026-1-24_16-38-15.png
    Např. výše zobrazené...

Tím mám zaručené, že nekoupím něco, co aktuálně nepotřebuji.

A pokud máš na mysli koupi Královnina narozeninového balíčku za 10 florenů (můžeš ho koupit maximálně 5x), potom v něm jsou karty na odehrání té nejtěžší varianty Solitairu.

lacrima tohle ocenil(a).
  3. lojzalojzovič

lojzalojzovič Pisálek fóra

Dobrý den , hra se špatně načítá, nelze se přihlásit na baharamu , nelze se dostat do družstva , vázne přepínání jeddnotlivých polí

4. babiadaniel25b

babiadaniel25b Vycházející hvězda fóra

Mě to taky nejde.

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj lojzalojzovič a babiadaniel25b

Osobně žádné problémy nezaznamenávám, normálně jsem se přihlásil a i vše funguje jak má.
    Vyzkoušel bych vypnout počítač a následně restartovat modem nebo router a až se načte, zapnout počítač.

lacrima tohle ocenil(a).
  6. MajkaH123

MajkaH123 Aktivní autor

Děkuji.Také tak vyrábím ve výrobně karty,ale pak třeba ještě musím dokoupit dvě,nebo tři za odvary,abych mohla hru dokončit.Asi to tak má být.

7. Mičurin75

Mičurin75 Pisálek fóra

Ahoj, připojuji se k předešlým hráčům - nejde se dostat na stonek, špatné přihlášení do hry, někdy nestačí F5, musí se restartovat, nejde přecházet do jednotlivých ploch, občas hra vypadne. Problém začal zhruba před třičtvrtě hodinou, hra se začala zpomalovat. Díky za odpověď......

-ViBa- tohle ocenil(a).
  8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Mičurin75

A zkusil jsi to co jsem napsal výše ?

Ahoj MajkaH123

Za odvary žádné další karty nedokupuješ, buď hru restartuješ a to znamená že používáš furt ty stejné balíčky karet.

lacrima tohle ocenil(a).