Již brzy - chov chobotnic (5.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj farmáři a farmářky

Připrav se na chov chobotnic s novými obydlími. Vydej se do obchodu a pořiď si nové jezírko pro chobotnice!

Od 6.2.2025 ve 14:00 hod. si tedy budete moci ve Farmářském obchodě zakoupit Jezírko pro chobotnice - jak základní chlívek, tak žlutý a oranžový upgrade. Zatím nebude aktivována výroba obydlí ve městě v Dílně, tato možnost bude zpřístupněna až ve chvíli, kdy bude do hry zavedeno šlechtění chobotnic.
    Název CZ / SKCena Čas (hod.)Zisk TBZProdukce zvířatProdukce hnojivaAnimace
    Jezírko pro chobotnice
    24 000 KR​
    5:00​
    100​
    1x chobotnice​
    2x hnojivo​
    Jazierko s chobotnicou
    Jezírko pro chobotnice I: Žluté
    56 000 KR​
    4:30​
    110​
    1x chobotnice​
    1x hnojivo​
    Jazierko s chobotnicou I: žlté
    Jezírko pro chobotnice II: Oranžové
    120 FL​
    6:30​
    330​
    2x chobotnice​
    2x hnojivo​
    Jazierko s chobotnicou II: oranžové
    Dále bude do hry přidána socha ve starověkém opičím chrámu k aktivaci Jezírko pro chobotnice, ve 14 chrámové místnosti za 25 Zlatých banánů. Pokud hráč již vlastní Jezírko pro chobotnice, je tato socha aktivována automaticky.

Včas se zásobte, šlechtění se blíží.

charlie.b46, lacrima a dadulcek tohle ocenili.
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Myslím,že to půjde! [​IMG] :wuerg:

3. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

32 000ks v stodole. Malo by stačíť :D

Inak čo sa týka samotného krmiva veľmi ľahké na výrobu. Ešte doteraz mám v stodole niečo cez 10 000ks

4. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Chobotnic sice 45 900 ks, ale všechno krmivo před týdnem padlo ;) Jdu do mlýna mlet jako o život :wuerg:xD
    Naštěstí je doba jeho výroby přijatelná :)

5. kocieva

kocieva Vévoda fóra

Tak tu máme nové šlechtění - chobotnice, to ujde, a já jsem při "děsivce" chovala můrováky, kdyby náhodou . . ..

Edit:
    Tak jsem provedla inventuru, sice na množství kaolín11 nemám, ale "pouze" 8.800 chobotnic (takže žádná převratná příprava nebude), 2 růžové výběhy a 9 oranžových.
    Na trhu počet chobotnic: 0

Naposledy upraveno: 4/2/25
  6. ašada01

ašada01 Titán fóra

Chobotnic mám cca 12.500, 97 obyč chlívků, 25 oranžových a 2 růžové. Tak si myslím, že nic pořizovat nemusím a na chov mám také dost kousků. Mohu jen čekat na startu.

7. hansicek

hansicek Magnát fóra

zase zviera co zerie zazvor,....a som zvedavy aka bude k nemu dielňa, a co na nu bude treba, dúfam ze nie nejake nové padatko

8. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Tak jsem asi jediná, která prosmejčila všechny kouty na farmě a nenašla ani jednu chobotnici. Sama to nechápu - že nevypadla chobotnička z bedny. Tak jsem oprášila chlívky a šup s nimi na plochu. Tož hurá na pořízení zásob.
    Tichá závist těm, kteří šlechtění chobotnic na jejich stavu ani nepocítí.

9. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

To ja jsem chobotnice naházel do sudu, takže v tuto chvíli jich mám přes 1700. Neva, vyhodím ze zvěřince krokouše, tukany a z druhého hyeny a kakapy a bude to přibývat rychleji než z jednoho růžového chlévu.
    Na mladších farmách také žádná sláva, nu však se z toho dostaneme určitě se ctí. Čas doufám ještě je...

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja sa nemám čím chváliť.Všetky čo som mal som hodil do suda do TOP-ky,ale nevadí vyhodil som zvieratá zo zverinca.Dal som do neho 2 ružovky a ostatné oranžové,Na plochu som tiež dal oranž a ešte pár ich mám v lište a ráno vytiahnem ostatné ;);).

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Kocúrik, máme to podobně. Od vydání oznámení jsou na hlavní ploše na Baha, tuším se jmenuje plantáž, chobotničky. Jinam je dát nemůžu, dochovávám u vodopádů postupně zvěř do limitu, kdyby náhodou byla potřebná do akce a v pralese stabilně zraje pěnišník...

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Y_n_Očka tak vitaj v klube.Včera som ich mal 38 ks tak uvidím koľko mi ich do šľachtenia pribudne.Kupovať ich na trhu nebudem.Nie som taký bohatý aby som ich kupoval;);).

13. lenak67

lenak67 Pilný autor

ahoj, u mě dobrý asi 15000, jen proto že mají kratší dobu a jsou vhodné pro rychlejší získání hnoje. jinak i když je farma velká, pořád se tak trochu držím pravidla, které tu kdysi popisovali dobří hráči... mít vždy zásobu - tehdy se říkalo asi 5000 kusů zvěře a rostlin kolem 10000 a tak doplňuji co to jde, abych u co největšího počtu zvěře a rostlin měla toto minimum.... a podobně měním i část stromů.tak až se daří v doplňování stavu zvěře a pěknou hru..

14. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Jojo, to je zlaté pravidlo. Já si ty počty navýšil, ale neustálé přidávání zvěře, stromů a rostlin, eh to už je na bednu, co dřív na plochu. Také citelně do množení zasahuje sezóna, byť ji teď dělám, jen když je tam strom či chlév, který nemám. A zjistil jsem, že mladší farmy mají lepší stavy , no dal jsem přednost jiné zvěři - vážkám. Měl jsem velkovýrobnu na ploše, a jen čirou náhodou jsem zjistil, že zbyla jedna jediná vážka...
    Stav chobotnic 1800

15. zuziki76

zuziki76 Pisálek fóra

Chobotnice mám najednou zablokované, ač je mám v opičím chrámu dávno otevřené, nevíte někdo, co s tím? Předem díky za radu.

16. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

zuziki76 skutečně máš odemčenou sochu chobotnic ve 14 chrámové místnosti? Zkus restartovat hru.

Přeji hezký den

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  17. zuziki76

zuziki76 Pisálek fóra

[Díky, restart pomohl.

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  18. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

zuziki76 - není za co jsem ráda, že se to vyřešilo.

Přeji hezký den

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak chobotničky mi rýchlo pribúdajú čo viac si priať;);)?

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já už jsem je vyměnila za plodiny. Namnožila jsem jich necelých patnáct stovek, snad to bude stačit.
    Potřebuju plodiny do krmiv pro ostatní potforky, které dochovávám do limitu u vodopádů.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.