Je tu podzim (2.11. - 7.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Dotaz: Podle informací o plánované údržbě zde by měla být údržba snad až zítra a nikoli dnes. Pokud se něco změnilo, pak opravdu z celého srdce děkuji, protože mezi 14:00 a 15:00 dnes (7.11.) mám naplánovanou velkou sklizeň dlouhodobky a řídil jsem se právě zde uvedenými informacemi, z nichž vyplývalo, že údržba bude 8.11.
    O údržbě 7.11. jsem se dozvěděl až nyní z tvého dnešního příspěvku.
    Tak kde je pravda?

Pro sopti (viz odpověď níže): Z toho si nic nedělej. Tipuji, že 90% z nás dlouhohrajících hráčů Farmeramy je tak trochu mimo čas a prostor již delší dobu (včetně mě, pochopitelně ;)). Hlavně , že se ověřil zítřejší (8.11.) termín údržby.

Naposledy upraveno: 7/11/17
  2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Včera jsem čekala na 5 žlutých lístků celý den, dnes ráno vypadlo vcelku z ničeho-nedala jsem omylem na noc dlouhodobky- 72 kousků, tak snad dokončí všichni:p;)

3. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Všichni víme, že hranice překročitelná je, tak nevím, proč najednou píšeš, že je to jinak? Já jsem pouze chtěla vědět, za jakých podmínek k překročení dochází...

4. manech72

manech72 Pisálek fóra

Tak vše splněno krom pravé strany,ty žlutý potvory né a né padat:cry:Přeji všem včasné dokončení;)

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

v oznámeních je toto:
    O údržbě hry, která bude probíhat podle následujících plánu:
    Zahájení údržby: 7. 11. okolo 9:30 hod.
    Konec údržby: 7.11. asi okolo 12:00 hod.

o žádné změně na 14 hodinu ani zmínka

babina51 a elbedna tohle ocenili.
  6. hruštinka69

hruštinka69 Rádoby autor

Když kliknu na Plánovaná údržba hry, tak je tam 8.11. Tak se ptám, jak je to ?
    Dnes nebo zítra?

babina51 a elbedna tohle ocenili.
  7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Omlouvám se všem farmářům - nějak žiju den dopředu.

8. 8Lucca8

8Lucca8 Pisálek fóra

Hrůza, skončila jsem na velbloudovi >:(

babina51 tohle ocenil(a).
  9. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

pro Sopti,
    tož ti děkuju ,jsem si přečetla Tvoje upozornění a ted jsem dala velká pole, karafiáty ,že bude udržba propadne mi +1 z kola štěstí a MJS a ona bude udržba až zítra?? očekávám ne omluvu ale kilo másla;))xD

jinak k aci:takových více...na pohodu

10. petasvoboda

petasvoboda Zelenáč fóra

Tak jsem zvědavá, chybí mi 10 lísků do bažanta, zasela jsem ještě celer, ale nevím nevím jestli vypadnou :(

Ps: všem mockrát děkuji, díky Vám všem mám doma bažantíka :)))

Naposledy upraveno: 7/11/17
    MatysekKamilek a burds tohle ocenili.
  11. -samsie-

-samsie- Perspektivní autor

Ahoj všem, tak ještě hlášení, co se vyklubalo z tajemnic :) Na farmě lasičky a oranžový chovný rybník, na baha mravenečník a pandy. Zázrak se tudíž nekonal, ale i tak je to paráda :) Ze stromečků potěšil 2 krát mýdelník a jinak takové obyč stromky, nevím ale přesně, z jakých se to vyklubalo, bo se v liště našly ještě nějaké sazeničky z nějaké akce a tak se klubalo 8 stromků na baha a 11 na farmě :)
    Všem co dokončili, gratulka, těm co ještě bojují, držíme palečky ;)
    M+m+m+m
    Ps: takovéhle akce bychom braly, konečně jsme po dlouhé době dokončily bez honičky ;)

12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Taky doplňuji hlášení o úspěchy z Baha TS/TCh - stromky jen samé xxl (pandán, rohovníky, kakao, mandarinka, kešu) a jedna obyč garcinie. Chlívky se ovšem proti jindy vytáhly - oranžoví tukani (super), plameňáci (mám jich jen 8 a navíc 9 je takové krásné číslo), svítící anakonda a oranžové hůlky. :)

-samsie-, burds a matlafous123 tohle ocenili.
  13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Bylo mi řečeno, že překročitelná již nebude.

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Také se pochlubím s tajemnem - na Baha se totiž vyklubal další krokodajl, jinak lištovky, na farmě také všechno do lišty. Z krokodýla mám radost, mám teď dva na O&D :)

15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

a tím snad debata o lístcích skončí, měla jsem odzkoušeno, že namátkovou kontrolou byly lístky připsány správně ještě si půjdu překontrolovat, kolik zbylo podzimního listí, každý krejcar se počítá:)
    Apachie, o tom ,že jsou zde farmy,které už při svém založení dostaly stříbrnou lžičku do pusy a pak je jim vše servírováno na zlatém tácu jsou jen iluze, záleží jen na tom, jak který farmář své drobné úspěchy a velké neúspěchy podává:)

16. bozenka567260

bozenka567260 Rádoby autor

splnila jsem všechny úkoly - podzim je tu , ale nemám stonek , může mi někdo poradit , děkuji

17. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj bozenka567260,
    pokud máš opravdu vše hotové a stonek nemáš, tak ti nezbývá nic jiného, než napsat na podporu.

18. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěkný úterní podvečer,
    po dlouhé době se mi podařilo dokončit akci celou.
    Věřím že i ostatním se podařilo dokončit celou akci.

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Apachie1, omlouvám se, že jsem tě neodkázala na herní podporu. Předpokládala jsem, že jako dlouhohrající hráč budeš vědět, kam se při nesrovnalostech na svém herním účtu obrátit. Příště si dám pozor a poskytnu ti tuto radu - samozřejmě včetně linku, abys nemusela hledat ve FAQ.
    Hezký den

20. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Dobrý večer prosím proč mám v sezonní zboží žlutí list možnost koupit neco se ješte bude hrát nebo né.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.