Jarní sny (3.4. - 9.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 2/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. papulice

papulice Hrabě fóra

ahoj co mám dělat,nemám semena opeřeného kapradí a nikde se nepíše,že je dostaneš až po otevření č.3

Naposledy upraveno: 3/4/25
    INČUČUNA1959 a babina51 tohle ocenili.
  2. cipísek53

cipísek53 Perspektivní autor

nemám semínka žádná. co to zas je

3. jana895

jana895 Perspektivní autor

také mi chybí kapradí

4. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Věděla jsem, že se k PC dostanu až dnes dopoledne, tak jsem si včera po obědě vše nachystala. Teď jdu sklidit laskavec a ani jedno padátko. Teprve na foru jsem zjistila nepříjemné změny. Na mýtině mám obříky a musím počkat až dozrají, pak budu kácet. Asi tam zaseju laskavec s okamžitým sběrem, abych dohnala zdržená políčka.

5. drahulína

drahulína Stálice fóra

Ahoj.Proč nemám žádnou akční rostlinu na zasetí?Hru jsem restartovala.Já nemám magnolii.

6. babina51

babina51 Hrabě fóra

Nemám co sázet a vše je pod zámkem.

INČUČUNA1959 a drahulína tohle ocenili.
  7. johnyx79

johnyx79 Pisálek fóra

pro všechny kdo nemají opeřené kapradí nejprve musíte otevřít oblast číslo 3

8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj všichni - nejprve je potřeba sklidit rostlinky z políček

9. rosnička007

rosnička007 Vážený autor

To je dobrý....Včera jsem pročítala akci a nachystala sklizeň i na hl.louce...a ani ň. Teď se dívám,že je podstatná změna. Protože nevysedávám na farmě,tolik času není,tak o změně jsem dopředu nevěděla.Takže fajn.....:sleepy:

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som rastliny dostal tie sú na ľavej strane kam idú políčka,Dal som na plochu políčka 2x2,2x1 a 1x1.Zasadil som 5 magnólie a budem čakať kým vyrastú.

11. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Sklizeno, zaseto. Odemčeny plochy a znovu zaseto - tentokrát kapradí. Za cca 4 hodiny sklizeň. Jdu na hlavní dávat zvěřince a výrobny - opruz.

12. cipísek53

cipísek53 Perspektivní autor

na začátku píšou že dostaneme 5 ks. nemám ani jednu rostlinku. a dostala jsem ho.. tak že kde jsou rostlinky.
    a nikde nepíší že musíme otevřít plochu3.

INČUČUNA1959, babina51 a -Ivanička- tohle ocenili.
  13. Farmářka_X

cipísek53 - jedny rostlinky máš na ploše a je potřeba je sklidit a druhý rostlinky získáš po otevření pole č. 3 a opět je budeš muset sklidit.

Přeji hezký den

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Otevřeny všechny plochy a už zaseto 2x10 rostlinek, od největších polí po nejmenší :)

15. babina51

babina51 Hrabě fóra

Plocha č. 3 otevřena,ale rostliny nikde,už mně to přestává bavit.To si děláte srandu nebo zkoušíte naši trpělivost.Na Fa č.2 mám plochu č.3 otevřenou už víc jak hodinu a rostliny nikde.Až teď mně to docvaklo.Zase je to o penězích.Trumpova metoda už se rozjíždí i na Fa.

Naposledy upraveno: 3/4/25
  16. papulice

papulice Hrabě fóra

evoku57 jak si to dokázala poraď

17. Farmářka_X

Hráči bez premia musí rostlinky sklidit na příslušných plochách. Růžová magnólie na ploše č. 1 a Opeřené kapradí na ploše č. 3.
    Hráči s prémiem mají po 5ti rostlinkách v secí tabulce a zbytek si také musí sklidit na příslušných plochách.

Přeji hezký den

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ani sem nepostřehnul,že mi jedna rostlina chybí.Omrknul jsem akční plochu,zjistil,že je potřeba otevřít zamčená pole,šel na mýtinu, provětral šafrán,vrátil se na akční plochu,odemknul všechny zamčené části,sklidil akční plodiny,umístil pole 2x2,zasil,doladil pole a nyní čekám.8)
    Akce na akční ploše je tu smírnými obměnami, již po několikáty!:cry:
    Jinak, pole je nutný doladit ručně,kombajn je stále tupej,jak řepa!:wuerg:

19. kurdiildiko

kurdiildiko Pisálek fóra

Super, prečo treba meniť na poslednú chvíľu plochu na padátka. Len na hlavnú lúku som dala dlho zrejúcu rastlinu kvôli padátkam a inde som ráno všetko pozbierala. Nemá každý čas a asi
    ani chuť na to aby 100x čítal info, či ste to náhodou niečo nezmenili. Čím ďalej je táto hra horšia a nie lepšia.

20. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

Kapradí se objevilo, ale jenom 5 ks. Prémium mám.