Jarní haraburdí (26.3. - 30.3.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/3/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, minulou akci typu pěstuj, dodej, abys získal a opět dodal a získal ( interní označení blbákov ;)) jsem nedělal. Odměny za to nestály. Teď jsou odměny, které mě zaujaly. Bambusovou chajdu chci. Navíc jak píše kaolín, je tady spousta bonusů, kterýma to bude skákat jedna radost + denně 300 ks za semínkárny.

Hezkou hru ...

Naposledy upraveno: 25/3/20
  2. mija.kecka

mija.kecka Osvícený autor

mě 6 místnost v chrámu končí mochyní a níc víc mě to nenabízí

3. veselékopýtko

veselékopýtko Aktivní autor

mija.kecka - ahoj, to bude tím, že je teprve 25. - zkus to zítra xD

filomena1952 tohle ocenil(a).
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Druid.Panoramix

Jelikož se jedná o běžné rostliny, tak nevím proč by se mělo psát že je to akční rostlina.
    Akce je spojena s updatem na bahamaramě. A všechny potřebné informace jsou k rostlinám ve FAQ, stačí si to tedy přečíst.

Fajn hru pezt

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

??? :D v reálu možná, ale tady až zítra. edit: pochopil jsem, zásoby jsou jiné než toulitky ,-).

Druide. zdravím, vždyť je uvedeno, že toulitka za 25 ZB, pag.květina za 47 a pobyška za 52 ZB. A zůstanou nám, nejsou akční.
    Edit Druid.P. znovu jsem si přečetl příspěvek od Katule, ale ona myslí, že má dost zásob na dodání, ne toulitky, to je kytka, kterou má ráda :D

Naposledy upraveno: 25/3/20
  6. stěby

stěby Polobůh fóra

Já mám pocit, že to Katule008 "ztratila v překladu":
    1) Má v reálu ráda kytku, která se jmenuje toulitka. O tom, že by ji měla i ve virtuálních zásobách na Baha, nikde nepíše.
    2) Má slušné zásoby virtuálních plodin a banánů na Baha, proto považuje akci za splnitelnou.

Ale možná se pletu a je na tom podobně jako vždycky Casey27, který už sklízí podzimní haraburdí... :D:p

7. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Banány už hnijou,konečně je budu moct někam hodit

maribeja a dasa1143 tohle ocenili.
  8. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Vidím to reálne na splnenie tak tých slušných 3/4. Väčšinu veci na baha mám locknutú a v opičom chráme to tiež nevyzerá veselo ale za celkový odhad získaných TBZ sa akcia vyplatí. ale všetky získane zlaté banány pôjdu na odblokovanie vecí na baha... Neskutočné :/ niekedy sa podarí aj 2 lvl na baha prejsť za jeden deň ale stále mám nedostatok tých zlatých banánov :( :( no čo už to je asi ten trest za tú lenivosť na baha... snáď to ostatným výjde :)

k.vitek, ღSisinkaღ a evainfo tohle ocenili.
  9. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, Pitrýsku47 a stěby, proto jsem na konci příspěvku napsal, že si se mnou zahrál profesor Češtin, který u Katule008 ve dvou větách konstatoval, že má toulitku ráda, na BAHA má slušné zásoby. Já totiž nejdříve četl informace k akci a až potom "ofiko" k novým věcem na BAHA, proto jsem psal o "akční rostlině", nikoliv o "běžné rostlině", jak mě posléze opravil pezt. Takže děkuji za upřesnění, mám jasno a mohu se v klidu na přípravu vyspat, protože všeho mám dostatek.
    Apropos. když budeme mít akci na BAHA i na speciální ploše a navíc bude končit i děsivka, nenašla by nějaká pěkná akcička s pěstováním alespoň tří druhů rostlin a přinejmenším dvěma padávky a dvojím mletím i pro plochy na Farmě, ať to máme "hezky komplet." ;):)xD

10. hanči57

hanči57 Aktivní autor

Tak to čtu a jsem z toho jelen(jelenová),zásoby mám, bude se bourat a přestavovat to beru,ale kde vezmu tu úklidovou sadu,když v odměnách jich je jen 6ks a potřeba 9ks?Četla jsem to 2x,snad jsem něco nepřehlédla.H.

11. stěby

stěby Polobůh fóra

hanči57 - 3.(3), 5.(3), 6.(1) a 7.(2) úkol - celkem 9 kusů získáš, 9 kusů odevzdáš ;).

A teď jsem si tam všiml toho akvária pro úhoře o_O:eek:.

k.vitek a zejdy66 tohle ocenili.
  12. hanči57

hanči57 Aktivní autor

Díky,jasně že jsem se přehlédla.Nevšimla jsem si 6 a 7.

stěby tohle ocenil(a).
  13. Pitrýsek47

Druid.P. Tak hlavně, že už máme jasno všichni:D jsem byl úplně zmatený jak jsem tě tu po čase uviděl;)
    Akce fajn i ty ostatní, co taky doma, vyvenčit a šup do faremního světa.

stěby tohle ocenil(a).
  14. Pitrýsek47

Kdeže? Na Baha ,-))

k.vitek, elbedna a Skali tohle ocenili.
  15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

16. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Já už vím,manžel mě to vysvětlil,poprvé co hrajeme farmu tak mě poučil.Nevšimla jsem si,že jsou sazenice až na konci,jsem zvyklá na nové sazenice na začátku.
    Mějte se a držte se v této náročnější době.Dáme to !!
    Jdu šít další roušky na rozdání,baví mě to,že jsem užitečná.
    lv220

Naposledy upraveno: 26/3/20
  17. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

jana151049 -ahoj, přetáhni si jí do oblíbených - do vrchního řádku hned vlevo a bude první. Přeji příjemnou hru Taky tomu věřím ale neozývá se mi farmářka, je v ohnisku nákazy v Itálii od 17.3. Je mi smutno
    Pitrýsek47 - Né bydlí tam.

dasa1143, evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  18. Pitrýsek47

Kytky nejsou v první linii, protože nejsou akční, zůstávají, ale do oblíbených si je dát může.
    Dost velký risk, jestli tam odjela.
    Edit: tak to je horší

maribeja, evainfo a davidson00 tohle ocenili.
  19. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, akci sice nepojedu, ale nové kvítí pěstovat budu, všem, kdo do akce jdou přeji hodně úspěchu.

20. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Zajímavá skutečnost, které jsem si všiml...
    Nové květiny Pagodová květina (10:30) a Pobyška (24:00) jsou obchodovatelné na trhu, zatímco nejkratší Toulitka (6:30) nikoli.
    To je záměr (a je to někde napsáno) nebo jde o chybu?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.