Jak morous k veselí přišel (21.12.2022 - 4.1.2023) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Začnu měsíční a uvidím kam se dostanu .24 a 25 nebudu doma a ani nemám možnost někde hrát tak hlavně nesmím zapomenout všude zasadit stromy nebo budu mít všude trní

2. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Pekny den vsetkym,,Tak ja zacnem zajtra len s padatkami a otvarat a sadit zacnem az vo stvrtok vecer cca 18h,,,myslim si ,ze nic mi neutecie, akcia ide 15 dni,tak pohoda..V piatok pri vareni to rozbehnem,,pohltam nejake vylepsovaky a snad sa aj koleso umudri:p;) Prajem Vam fajn akciu a predvianocne dni:inlove:

Naposledy upraveno: 20/12/22
  3. Štika

Štika Mistr fóra

Akce těsně před svátky nikdy nestíhám, zítra odjezd za rodinou a to už nebude na Farmu čas. Stonky jsou fajn ale asi je budu muset oželit. Nebo se do nich pustím s dost velkým zpožděním. Ještě uvidím jak to vyjde.
    Kdo bude stíhat tak ať se daří. :)

4. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, tak já se na akci moc těším, určitě budu ve 14 hod na startovačce ;). Odměny a řádky se mi líbí :).
    -Jara05- děkuji za výpočty :);).
    Všem, kdo se do akce pustíte, přeji hodně úspěchů a hlavně radost ze hry ;);).
    Hezké odpoledne všem :)

5. coneznam

coneznam Osvícený autor

Akce se mi dost líbí. Pěkná kombinace. Princip tedy zatím moc nepobírám, ale to bude tím, že běhám mezi dokončováním cukroví a přípravou na večerní zkoušku. Až to zítra vypukne, určitě se to poddá. Už se těším. Takže mi, prosím, na startu rezervujte jedno místečko.

6. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Morousi těš se, zítra to roztočíme xD Jackové, žabáci, bonusy, SH, ZH, MJS, PL na poškádlení KŠ, vše připraveno :p

7. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Do akce samozřejmě jdu. 8) Tentokrát RT přitvrdil a místo oddychové deskovky vytasil s hazardní hrou hadí oči. Na farmě probíhají přípravy na start zítřejší akce.
    Děkuji za výpočty. Hlavně nezapomenout škudlit do zásoby jedlové větvičky.

8. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím,jsem stého nějak mimon,jasná umlet ,pěstovat a kde vez,u kosky,čtu to jak blb dokola a nějak mě to neseplo a Ciri13--Hlavně nezapomenout škudlit do zásoby jedlové větvičky - kuna palica mě to nebere,to bude tím asik že sa fíčaju vánoce,nu uvidím zítra co a jak,dost padátek,to bude horor pro mě.

9. Richards76

Richards76 Expert fóra

Zajtra prídem z práce poslednýkrát tento rok o cca 14:30, už bude jasné či sa akcia spustila bez problémov a šup do toho. Odmeny štedré, trochu sa strácam v toľkých informáciách. Počty sú známe, vďaka -Jara05-, nejaké stratégie už sú vymyslené, zajtra uvidíme čo a ako :). Apropo, s týmto by som už mohol doklepnúť odomknutie Álp, chýba cca 1000ks :)

10. 14087

14087 Dozorce fóra

Začala bych slavnostní věncovkou jestli to jde, budu totiž v práci a asi nebude čas dva dny :p

11. Miloslav11

Miloslav11 Perspektivní autor

• Nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou (multipost). Pokud chceš ještě něco doplnit, použij u již napsaného příspěvku možnost "upravit". Děkuji Skali
    Přátelé, kamarádi. Myslím, že někde v záhlaví jsem četl něco o tom, že nám chtěji "zkazit Vánoce". Mám zato, že se jim to povedlo... :):););):D:D Hrrrrr na ně!

Jo a abych nezapomněl. Přátelé, kamarádi. Všem krásné a veselé:);):inlove:

***sloučeny příspěvky - multipost

Naposledy upraveno moderátorem: 20/12/22
  12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Něco zkusím ale už dopředu tak nějak tušák že se na to brzo vykašlu, protože někde v půlce popisku mě to přestalo zajímat kvůli komplikovanému zadání a přehnanému pěstování a mletí asi 15 věcí.
    Moc ty akce hrotí.
    Talže za mě oukej ale nebudu to hrotit.
    Tentokrát to "TĚŽKÁ" docela sedí.

13. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Asi nepůjde. Nejdříve musíš získat tři klíče v Santově skále I, Farmářský, Měsíční a Ostrovní :music:

14. rosnička007

rosnička007 Obyvatel fóra

Tak tentokrát nevím,zda se pustím do akce.Na Vánoce ,kdy není času, rodina se navštěvuje,tak je to velký guláš.V první řadě si chci užívat klidné svátky a ne u hry s neustálým restartováním...Kdo se do akce pustí,přeji hodně úspěchů! ;)

15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

smoulinek - ahoj, Poháry se svátečními kostkami získáš odměnou při plnění Cesta na Santovu skálu I a II. Některá políčka budeš chodit vybírat opakovaně (jako automaty na skipasy) ;)

14087 - ahoj, slavnostní věncovku pěstuješ až nakonec - slavnostní svíčku na její výrobu získáš až na Cestě na Santovu skálu II :)

Naposledy upraveno: 20/12/22
  16. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

robíte z toho neskutočný guláš z tých akcií poslednú dobu... o_O

17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-Kuteno-
    ahoj, abys mohl vyrobit Slavnostní věncovku (Sviatočný veniec), potřebuješ získat Slavnostní svíčku (Sviatočná sviečka) a ta je až na Cestě na Santovu skálu II - za těmi třemi branami. Klíče k branám získáš postupně plněním Cesta na Santovu skálu I.

18. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Komisař fóra

Zdravím všechny, opravdu to vypadá na dobrou míchanici, ale to se vyvrbí a nakonec to tak složité nebude, jak to vypadá. Tak s chutí do toho a půl je hotovo. Času je dost, všem, co se pustí do akce přeji úspěšné dokončení.

19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Také se mi ta kombinace akcí moc nelíbí, ale zase je to oddych, že nemusíme nějakou akci připravovat mezi svátky ;)
    Samozřejmě se do akce zapojím, a budu se to snažit do štědrého dne zvládnout a potom jen odehrát nějaké kostky.
    Děkuji -Jara05- za počty, budu se jimi řídit ;)

20. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ja sa samozrejme pustim tiez do akcie ale tentokrat to nevidim ruzovo, este 2 dni do roboty z ktorej sa zase vraciam k veceru ufff.... V piatok odchadzame na moravu,stravime vianoce s mojou mamickou :inlove: 2sviatok frcime domov lebo pridu deti s rodinami a zacne aj pracovny tyzden. Trosku som to omrkla ale riesit to budem asi az zajtra v robote xD Aspon si rozpestujem daco. Nastastie som postupila do 234 lvl tak aj laskavec mam :music:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.