Inutepova kletba (10.10. - 16.10.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/10/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

to je akčná rastlina pomocou ktorej s padatkami urobiš mlynsky produkt. potrebuješ 60ks na komplet ľavu stranu. nahráš to všetko naraz a potom pestuješ na hlavnej luke z tých semienok rastliny čo potrebuješ na pravu stranu.

2. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Také hotovo ;)

4. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Gratulujem rýchlikom,ja mám 9 hier odohraných a teraz budem čakať kým nenapestujem ľavú stranu po 55 aby som využila všetky bonusy ;)

5. hnojivo

hnojivo Pilný autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky :inlove: Tuhle akci dělám rád, ale mám pracovní víkend, tak uvidím kam dojdu. Koukám někdo má už hotovo xD

6. Midori_88

Midori_88 Pisálek fóra

Tak jsem odehrála darovanou minihru, v pohodě jsem se vešla pod minutu a výsledkem je 17 váčků prastarých semínek. 12 z nich je odměnou z levého sloupce, zbývajících 5 pak za můj výsledek v minihře. Říkám si tedy, jestli ta tabulka ve FAQ není špatně. :music:
    Na základě odehrané hry mám totiž za to, že za samotné dokončení minihry je jen 1 váček, přičemž podle času pak lze dosáhnout zisku dalších bonusových váčků (v počtu max. 4 ks), podobně to myslím bylo u zmiňovaného Zlatého království.
    Ale možná jsem něco pochopila špatně. Poradí někdo? ;) Ať vím, jestli případně mám psát na podporu.

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Midori_88 - ahoj, mám to stejně jako ty. Předala jsem to dál k prověření. Zatím nikam nepiš. Chyba bude nejspíš v té tabulce.
    Díky za postřeh a dobrou noc

8. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

ach ta sklenna roza :wuerg: moze mi niekto prezradit na ake polia je dobre zasadit semiacka ? Ja si nemozem spomenut :cry: Dakujem ;)

kutilka70
    dakujem za radu :inlove: mne sa zdalo ze som ich sadila 2x2 ale nebola som si ista a s ten posledny bonus som si nevsimla,ze je na bubu

Naposledy upraveno: 11/10/24
  9. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

sovicka64
    Já jsem to sázela na obyčejné pole 2x2 :music:
    V diamantu mám 200% + 6x jack + 1/6h dalo kolo + ZH + 7 navíc z akce a jestli se nepletu, zisk z pole byl 38 ks ;)

Jinak jak píšeš že napěstuješ po ř.55, tak ten funguje pouze v měsíčním světě :)
    Já hlavně napěstovala nejdříve po ř. 38 a to už jsem měla na poli připravenou ke sklizni Píchavku :music:

Naposledy upraveno: 11/10/24
  10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Na pravú stranu mi ešte chýba 25 bobúľ ostatné rastliny už mám.Na ľavej strane mi treba dorobiť 7 políčok.Keď že nemám teraz pajdátka tak musím si na ne počkať kým mi dozrejú bubu rastliny;);).

11. janar53

janar53 Perspektivní autor

Tuto akci nemám moc ráda, ale tentokrát bylo KŠ příznivě nakloněno, takže už konec na pravé straně a již jsem začala prodávat přebytky. Levou stranu ještě nemám, chybí padátka, ale to dojedu. Přeji všem nejméně +200% a 100% k tomu :inlove:.

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Když vidím jak vám to pěkně de,rozhodl jsem se ráno ,že to taky dneska dorazím! Právě dokončeno a přebytky dávám na trh![​IMG] :wuerg:
    Na akci použito : 200% diamant,4x Jack a zuzana.Výnos z velkých polí byl 33 ks,z 2x1 27 ks
    Tentokrát akční plodiny na farmě napěstovány na 88x pole 2x2 a 6x 2x1,zbytek zůstal prázdný.:)

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Už aj ja mám hotovo.Dal som na políčka posledný zber a hodím všetko na trh;);).

14. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Midori_88,
    tabuľka je opravená.

15. davidson00

davidson00 Veterán fóra

zdravím, akce kulový blesk ukončena. Ještě mám na ploše zbytky.

16. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Hotovo ;)
    Posílám gratulaci všem rychlíkům a těm, co hrají, přeji ať se jim daří ;)
    Hezký nadcházející víkend :)

17. burds

burds Titán fóra

Také hotovo.Tuhle akci mám ráda

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] hezké ráno všem :) v týdnu jsem si napěstovala a dnes jsem začala skládat, šlo to hezky a akcička hotová, jen mám hodně přebytků a doufám, že to prodám :p

19. olčaML

olčaML Expert fóra

Hotovo , tentokrát to šlo nějak dobře !;)

20. babina51

babina51 Hrabě fóra

Jak mám postupovat-dala jsem kurz 3:1 a chci směnit píchavku za růži,ale nevím jak dál.Snad někdo poradí.Díky

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.