Hry z krypty (3.10. - 9.10.2024) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 2/10/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. sergejko

sergejko Perspektivní autor

Hotovo už včera:inlove:

2. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

tak to Tě musím pochválit, kéž by to dělali tak všichni

3. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Hezký večer, tak mám hotovo. No, tentokrát musím napsat, bohužel. Obrázky jsou super a roztomilé, puzzle mám ráda a klidně bych si dala další kolo (bez pěstování). Holt tato minihra je má oblíbená.

4. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

kocieva, bačkora85 a -Jara05- tohle ocenili.
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Konečně jsem se zbavila těch otravných obrázků. Doufám, že puzzle zase hodně dlouho nebudou...

-Jara05- tohle ocenil(a).
  6. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Také konečně hlásím hotovo. Před chviličkou dokončeno. Neměla jsem od pátku téměř čas, sklízela jsem povětšinou na mobilu a to ještě sporadicky, takže jen s vodou a hnojem a sklizněmi jen sem tam, hotovo až dnes. Bylo by už dopoledne, ale nějak jsem se upočítala a po ranní sklizni jsem se mylně domnívala že mi akční už stačí, a zasela dlouhou kopretinu. Jaké pak bylo moje zděšení, když jsem při mletí zjistila, že potřebuji ještě jednu celou sklizeň. Takže v 16:30 sklidit kopretinu, ihned s vodou a hnojem hodit akční (naštěstí jsem si nechala 210 semínek) a ve 20:30 naposledy sklidit, umlít a dostavět.

Vyšlo to tip ťop, ale hlavně že to vyšlo. Řádek řádkuje, pikolka půjde zítra na plochu, tak se těším. Akce mně bavila, puclíky mám ráda, jen škoda že jsem na ni neměla moc času a tak jsem skládala v rychlosti a vůbec si to tentokrát neužila. Snad budu mít příště v reálu volněji.

7. polacka

polacka Vévoda fóra

Kytka2001, Upozorňujeme hráče, že sdílení uživatelských údajů (ani za účelem hraní jakékoli minihry) je přísně zakázáno a jedná se o porušení VOP.
    Ahoj, můžeš mi to vysvětlit polopatě? Děkuji za ochotu.

8. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

polacka
    Mrkni se sem: VOP - Všeobecné obchodní podmínky
    Konkrétně jde o následující výňatek z
    A uznej sama, že pokud se hráč obrátí na jiného člověka s prosbou o zahrání nějaké minihry, bez porušení výše citovaného pravidla z VOP to jaksi nejde (jedině snad v rámci rodiny, kdy se hráč přihlásí a předá hraní minihry někomu z rodiny - v takovém případě však nemusí prosit na fóru, nemyslíš?).
    A na druhou stranu
    - ve svém upozornění jsem naznačil, že jde o svého druhu "jen drobné upozornění spolu s tím BUBUBUBU a smajlíkem ;)"