Hrozivá večeře (4.5. - 7.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 30/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Tak jsem nakrmila druhou stovku hladových netopýrků a výsledek je super :p
    • 5000 BZ..........................................15x
    • 10000 BZ........................................3x
    • 5000 BBZ........................................25x
    • 10000 BBZ......................................7x
    • 5000 kr...........................................11x
    • 10000 kr..........................................7x
    • 2x SH...............................................2x
    • 5x SH................................................0
    • 2x Zuzino SH....................................0
    • 1x Zuzino UH...................................1x
    • 1x SK................................................4x
    • 3x SK.................................................0
    • 1x bedna s nářadím XXL.................1x
    • 1x pomocníci - kupón na 1 hod.......3x
    • 1x pomocníci - kupón na 3 hod.......2x
    • 1x pomocníci - kupón na 12 hod.....2x
    • 1x pomocníci - kupón na 48 hod....1x
    • 1x MJS............................................4x
    • 1x strašidelná kytice......................4x
    • 1x hrobní květináč..........................3x
    • 1x podivuhodný strom "Rio"..........2x
    • 1x podivuhodný výběh “Lyra”........2x
    • 2x ZB................................................1x
    JUPÍ... padnuly i ZB....jede se dál.... hurá do třetí stovky ;)
    Všem hodně štěstí v bedýnkách!!!!!

2. mousicka

mousicka Guest

Ahoj -Kriki-

darčeky ak ti nezobrazilo, tak tam pomôže jedine herná podpora, tu to nezistíme, nakoľko nevidím na tvoju farmu. Zatiaľ však nezbieraj truhličky, dokým nebudeš vedieť čo si dostala z doterajších ktoré ti nezobrazilo.
    V ďalšom príspevku píšeš ale, že ti nejde nakŕmiť netopiere.....máš dostatok krmiva?
    V tom teplomeri pribúdajú krmiva až po odkliknutí bedničky s odmenou.

evainfo, findy22 a Margziam tohle ocenili.
  3. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky tak mám nakrmeno asi 120 dále doháním čeho mám málo akce bezvadná jsem spokojená.

7x Podivuhodný výběh :D , 105 000krejcarů :music: , 4x po 5ks superhnojivo , 8x strašidelná kytice, pak mnohokrát BZ,BBZ, sešly se i ZUH, SK, ZSH, 1x bedna s nářadím , moc mě potěšilo i pomocníci 3x -48 hod. , 5x -12 hod., 6x-3 hod., 3x-1 hod., radost byla 5x mrkvovo-jablečná směs :D, 2x podivuhodný strom Rio, 6x hrobní květináč bezva jen ty banány stávkují ale nevadí třeba se jednou unaví a dorazí i za mnou. Všem přeju aby se vše podařilo a hlavně po odkrytí výběhů i stomů bylo vytoužené překvápko;) Na Baha mám konečně Amherstii jupíííí mám radost ještě dohánění z minulé akce :p páček Janča

4. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj.. Dala jsem mlet dalších 40 suši (navíc nad 100), brzy budou hotové..
    Ale dívala jsem se u Jacka v obchodě, že budu asi muset napřed zapracovat na získání šlechtění netopýrů a vran.. a vrány a netopýry..
    a teprve potom Tutanchamon.. a Kerberos... a další..
    Myslím, že to šlechtění a chlívky patří mezi základní věci. Nebo to vidíte jinak, vy, co máte vysoké levely? Vidím to správně?

V odměnách kromě kuponů, BZ, BBZ a KR jsem měla taky SH, SK, ponožky, Zuzi, MJS, květináče, kytky, několik TS a TCH..
    Víc teď nevím, zapomínám a nezapisovala jsem si to. ZB tam nebyly zatím.
    Ale díky těm desetitisícům BBZ jsem postoupila na Baha, takže 5 ZB mi přibylo.. :) - to už jsem psala. Teď to jen doplňuju do toho celkového přehledu, který jsem předtím nepsala.. Když to tu píšou skoro všichni.. tak abych nebyla výjimkou..

Wiolan - Tanec s vlky jsem neviděla. Ale kdysi dávno v různých indiánkách jsem viděla indiány tančit kolem ohně, takže si to dovedu představit.. :) gratulka :)

Kriki - taky s tím krmením netopýrů mám problém - než se do některých trefím, aby mi vyskočila tabulka na dodání suši, tak to trvá.. Musíš tak dlouho na toho netopýra klikat, až Ti vyskočí malá tabulka na dodání krmiva, tam pak kliknout na tlačítko a teprve potom se netopýr zatočí, zmizí a místo něho se objeví truhlička. Na tu pak klikneš a až se Ti podaří správně na ni kliknout (taky je s tím někdy problém, i u mě), tak se Ti ukáže tabule s odměnou. Ale hlavní je to krmení. Ty bedničky vydají odměnu i tehdy, když na ně neklikneš - jen musíš déle počkat..

Naposledy upraveno: 6/5/15
  5. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Tak časový úkol splněn již včera dnes dokončen nový stálý úkol a ted jen budu krmit netopýry....tak at se dílo daří těším se z každé bedýnky:p

6. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Tak i přes celovečerní výpadek internetového připojení mám nakrmeno 227 netopýrků a další krmení se mele.
    Viděli jste film Tanec s vlky? Jak tam Kevin Costner tančí okolo ohně indiánské tance? Tak přesně takhle jsem řádila před chvílí okolo počítače, když jsem odtajnila svého prvního ptáka Kivi.
    RT - moc děkuji, je odpuštěno všechno, čím jsi mě kdy naštval. :inlove: A kdyby se ještě poštěstil ptakopysk nebo některý z nových stromů, určitě se zlobit nebudu. :D'

Z celé sestavy odměn mi chybí jen bedna XXL a zlaté banány, ale to mi vůbec nevadí. :)

37× 5000 BZ
    18× 10000 BZ
    33× 5000 BBZ
    21× 10000 BBZ
    28× 5000 krejcarů
    15× 10000 krejcarů
    4× 2 superhnojiva
    1× 5 superhnojiv
    1× 2 Zuzina superhnojiva
    6× 1 Zuzino ultrahnojivo
    3× 1 superkrmivo
    1× 3 superkrmiva
    0× bedna s nářadím XXL
    4× pomocníci - kupón na 1 hod.
    7× pomocníci - kupón na 3 hod.
    4× pomocníci - kupón na 12 hod.
    2× pomocníci - kupón na 48 hod.
    3× mrkvovo-jablečná směs
    8× strašidelná kytice
    9× hrobní květináč
    15× podivuhodný strom "Rio"
    7× podivuhodný výběh “Lyra”
    0× 2 zlaté banány
    TCH Lyra: 1× kivi, 2× krtek, 2× kočky, 1× oranžoví osli, 1× holubník
    TS Rio: 1× slivoň trnitá, 1× sakura, 2× hrušeň XXL, 1× ořešák XXL, 1× mandloň XXL, 1× citronovník XXL, 1× meruňka XXL, 2× dub XL, 1× meruňka XL, 1× buk XL, 1× citronovník XL, 1× broskvoň XL, 1× bez XL

7. terries00

terries00 Zelenáč fóra

nevíte jakto, že se mi rostliny nezobrazují ? :(nemohu sázet :(

8. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

A přecházíš do děsivého módu?

lacrima a findy22 tohle ocenili.
  9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Pekný deň vám prajem.Tomu pyskavcovi sa dajako ku mne nechce s tých 4 tajných katasrofa oranž pštrosy,žltý vraní úkryt,medvedík čistotný a nakoniec červené chameleóny.Už ich mám 2 kopu tých žltých a keď že som si vyšľachtil discáčov mám aj ružovky.A z remesiel 3 x MJZ,pár kytíc,kvetináčov a ako väčšina z vás BS,BBS a grajciare.Ešte do večera budem experimentovať a končím.Treba sa nachystať na zajtrajšiu akciu.

Naposledy upraveno: 6/5/15
  10. mousicka

mousicka Guest

Ahoj terries00,

musíš sa prepnúť do nočného režimu-pozri obrázok.

Peknú hru

11. včela67

včela67 Aktivní autor

musíš kliknout na tu dyni a určitě se ti děsivé plodiny objeví

evainfo, Margziam a micka63 tohle ocenili.
  12. terries00

terries00 Zelenáč fóra

já tam žádné rostlinky nemam a když dám třeba ukoly tak byhc jich mela mit deset :(

13. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Super akce, jen mi nějak nechtějí přijít zlatý banány. Musím se zeptat, jak to že máte takový přehled o tom co jste dostali? To si to zapisujete, nebo se to dá někde najít?

evainfo a findy22 tohle ocenili.
  14. mousicka

mousicka Guest

terries00, pozri pár príspevkov vyššie kde som priložila aj obrázok, treba sa prepnúť do nočného režimu, až potom budeš môcť sadiť strašidelné rastliny-samozrejme nočný režim funguje len na hlavnej farme.

lacrima a Margziam tohle ocenili.
  15. majat7111

majat7111 Zelenáč fóra

Úkol a nákup mumie počkají. Pěstuju a melu pro netopejry aby se napapkali a těším se na každou bedýnku.:)

evainfo a iveek tohle ocenili.
  16. terries00

terries00 Zelenáč fóra

moc dekuju uz jsem to nasla :) a jde to jen v hlavni jo ? :)

Margziam a mousicka tohle ocenili.
  17. mousicka

mousicka Guest

Áno terries, nočný režim funguje len na hlavnej :) Som rada že sme sa k tomu úspešne dopracovali, prajem peknú hru :)

Janké861, lacrima a Margziam tohle ocenili.
  18. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

ldivacka: Já si to zapisuju, myslím, že výpis není.
    (...třeba jako u odeslaných dárků - tam taky člověk nenajde, co odeslal... to jsem si jen rýpla, jinak jsem dneska spokojená!)
    ;)

19. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Idivacka

Nevím jak kdo, ale já si odměny za každou krmnou dávku píšu na papír a pak postupně připisuji do dokumentu v pc. Pokud vím, tak ve hře se to zpětně dohledat nedá.

20. Chemlon.

Chemlon. Rádoby autor

Tak z truhliček mám krtka, kivi :D už druhé a XXL javor cukrový, jinak punč a Ááááá je už doma dál nedělám, chci Tutenramona

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.