Hra starého námořníka (29.8. - 4.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

no vypadá to ,že počase si precvičím pamäť,sama som zvedavá ako mi to pôjde

2. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Vypadá to celkem dobře, za mince si mohu koupit stáje, za které floreny nedávám a možná si vykoleduji mince i na něco dalšího. Třeba sk, ten xxl UP mýdelníka mi taky bere, :)sáfryš - vždyť já budu muset hrát jako ďas!!!!!!!!!!:p;) Jo a stihnout to musím do prvního, neb druhého se vracím do pracovního procesu - bohužel...:cry: A protože už bude září, tak se budu učit,až se ze mne bude kouřit, tsss.:wuerg::wuerg:Ale na procvičení pamatováka to bude fajn, jen jestli bude padat ten igelit. Hodím na pole čtyřlístek a pomněnku. To je myslím velice podnětné pro ta padadla - abych měl štěstí na velkou sklizeň a pamatovala si cestu na mou farmu:):D

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pexeso nemám ráda, ale akce je akce...tak do ní jdu. Uvidíme, co se podaří a říkám si, je to jenom hra. Ať se nám daří. Pěkný den.;););)

4. zuzicekmacicek

zuzicekmacicek Zelenáč fóra

Můžu se zeptat, k čemu slouží upgrade továrny?

bursuk59 a vilm4 tohle ocenili.
  5. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Pexeso hraji celkem rád, i když posledně jsem ujel - dal jsem si pozadí a hrál postavy - a pak jsem se děsně divil, že mi to nebylo uznáno.
    Hraje se až do čtvrtého, tak musím jet jak rychlík, bo jsem si to tak předběžně spočítal na 1249 mincí... No, podle igelitu se uvidí,mám na něj jen hořec a vodnici, tak uvidím. Obtížnost nízká - che, to už známe. Fůra SK pryč a hra nedodělána,vzteky jsem ani neviděl...
    Hodně se mi líbí ten kocourek, ten musí být...

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

zuzicekmacicek - upgrade továrny slouží k rozšíření dekorace Základní továrna. Více se dozvíš ZDE (klikni)

babako, bursuk59 a vilm4 tohle ocenili.
  7. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Chci stonek. Tak uvidíme.

8. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Tak já nevím.Jo nebo ne?Asi jo,ale bez nadšení,protože to určitě zvořu.Jenže bez práce nejsou koláče,že jo.Tak jo.

9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ten stonek už ani neřeším.
    Když si všechno pohlídám a odklikám v nějakém přesně stanoveném pořadí - skoušel jsem to asi 3x - tak mám z jedné dekorky asi 999 999 BZ. Na co ? Kvůli čemu ? Fakt potřebuju být v levlu 300 za půl roku ? K čemu pořád BZ ?
    Vezmu dekorky a nazdar.

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník všem :) tento týden mám ranní tak začnu včas, s bonusem na kole už nekamarádím xD ale do večera se toho hodně rozpěstuje, od minulé akce jsem ještě nenasadila hangáry se zvířátky pro rostlinky do úkolů, tak nic neměním. Tedy rychle napěstovat jetelík, potom dát dlouhodobky pro zbytek fólií a porazit starého námořníka. Minule mě to šlo a na další stoneček do sbírky se těším :p

11. burds

burds Titán fóra

Posledně mi pexeso celkem šlo.Doufám,že tentokrát mi to půjde také.Uvidím.

12. babako

babako Expert fóra

Jdu do toho a jdu zahájit přípravu..
    Ať se všem daří..

13. sabrinaCZ

sabrinaCZ Pisálek fóra

Zdravím,vypadávat ty folie budou při sklizni ,to znamená všeho nebo jen plodin?Děkuji

malanek70 a bursuk59 tohle ocenili.
  14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

sabrinaCZ - ahoj, měly by padat ze všeho (když není blíže specifikováno) ;)

15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Vypadá to dobře, pexeso mě baví a posledně mi i docela šlo, vedlejší odměny solidní. Ti, co jsou sběrateli BZ/TBZ, mohou být spokojeni i se stonkem a avizovaná obtížnost je nízká... není to všechno nějak podezřelé? :D

16. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Kiki, práve preto sa budem tešiť len tak opatrne, lebo všetko môže byť napokon inak a pajdátka budeme loviť možno len s maximálnym nasadením s použitím SK-čka v tulidomku.

17. stěby

stěby Hvězda fóra

Už jsem si válel ... šunky moc dlouho, jdu připravit farmu na pexesování ;). SK mám dost, kromě stonku asi zkusím štěstí v tajemné loterii :D. A farmmince se taky můžou hodit. :)

18. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

jeden den volna,tak zkusím jak bude čas, kolik udělám, tolik bude, zjistila sem ,že v životě platí něco jiného ",než virtuální svět ," pěkný večer

19. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Tak to jse mě líbí minule na 8 tahů každý kolo no uvídíme starý vlku jak ti natrhnu triko.Jdem na to

20. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

to už tu bylo a celkem jsem to zvládal. snad je ty padátka :sleepy:o_O

burds a Kostejnesmrtelny333 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.