Hra o sýry (5.9.- 11.9.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Hra o sýry ::..

Minimální level: 100
    Obtížnost akce:
    • střední (dokončení základní části)
    • těžká (dokončení celé akce)
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    Tak hurá do stavění ...

Kudrnová a babina51 tohle ocenili.
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ještě popřemýšlím, zda se do akce pustit ;)

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak to jsem opravdu nečekal!Celá jedna mince štěstí!!xD Ale jinak jsou ohromné nálepky nastaveny dobře!8)o_O
    S napětím očekávám otevření pirátské zátoky.Už teď tuším,že to bude stát zato!:cry:
    K akci,nějak nemám náladu to počítat!Něco padátek,trocha akční plodiny....................

4. pavelkohl1

pavelkohl1 Perspektivní autor

Nevím, kde sehnat dekorku sýr na tyčce, ostatní 2 jsou v odměnách za postavené draky. Nejsem si jistá jestli špatně nehledám.

5. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pavelkohl1
    Ve druhé skupině jsi asi něco přehlédl... v té záplavě informací se to snadno stane.;)
    upload_2024-9-4_10-34-27.png

6. pavelkohl1

pavelkohl1 Perspektivní autor

Díky za zprávu.

7. hanči54

hanči54 Stálice fóra

Ahoj,snad jsem to spočítala dobře-kalindra 15900+6400.,konev 1540.,škrabka 512.,talíř 32.

8. babina51

babina51 Veterán fóra

SH dostatek,tak zapojím všechny 4 Jacky ať chlapci také trochu přidají ruku k dílu.Na noc dám pohopole + ráno 3x mini pole (SH,hn,v),tak myslím,že by to mělo stačit,uvidím kolik dá ranní sklizeň když tak uberu abych zbytečně nepřesázela.

9. bačkora85

bačkora85 Veterán fóra

Ahoj, do akce se pustím, jako do každé jiné ;). Řádek do stonku do sbírky a ostatní odměny pro mou radost :).
    Kdo se rozhodne do akce pustit, přeji mu, ať se daří ;).
    Hezkou středu všem a ahoj :)

10. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Tím chceš naznačit, že nemáš dostatek nálepek? :p

11. kaolín11

Dob
    Čekal jsem v odměnách nějaký lepidlo.Nejen za jednu minci štěstí v počtu 5 ks!:p
    Nevadí,prostě tu ohromnou taškařici budu ignorovat a jeto!8)

12. 14087

14087 Dozorce fóra

Nevím, jestli se do akce pustím.. tu poslední podobné této jsem nedokončila.. moc práce a málo času.. ale 12 000x level BZ v řádku, je lákavé :p

13. Dob

FAQ bohužel obsahovalo starou verzi odměn. Nyní jsou odměny opraveny. Lepidla i žetonů je v akci mnohem více. ;)

14. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Dotaz: prosím, opravdu je potřeba dodat ve 4. skupině 800 konví na mléko, nebo se chybyčka vloudila??

Díky moc !

15. Dob

-Jara05- jednalo se o překlep. Děkujeme za upozornění. ;)

16. Lisbet304

Lisbet304 Pisálek fóra

hanči54... mne vyšlo tanierov len 30, tým pádom aj menej škrabiek - 480, ale možno sa mýlim a niečo som zle zrátala. A s rastlinkami a kanvami tiež tak, ale to je pochopiteľné, lebo tam to asi záleží od toho, ktorú dvojicu sa kto rozhodne stavať.

17. kaolín11

Dob
    Díky za opravu,hned to vypadá lépe!;)

18. kocieva

kocieva Velmistr fóra

Zdravím všechny. Pěkné odpoledne. Ale jo, pustím se do toho, i když obě akce jsou útok na sklady a kór po "sezóně", měla jsem dlouhé prázdniny, tak teď s elánem do akcí! Všem přeji chutné sýrové totemy.

19. Lisbet304

Lisbet304 Pisálek fóra

Mám pre mňa podstatnú otázku: minimálny level 100 v tejto hre je správne? Zdá sa mi totiž, že na splnenie úlohy by som mala vedieť dodať, čo treba, ale level 100 nie som...

Naposledy upraveno: 4/9/24
    INČUČUNA1959 a babina51 tohle ocenili.
  20. Dob

Lisbet304 ano, je to správně. Akce je dostupná až od levelu 100.