Hrůzostrašná noc geeků (26.10. - 1.11.2023) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/10/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

Farmářka_X diky za odpoved , tak tam je pes zakopany xD
    cize minihry sa mozu odohrat len tie dve co dostaneme ? alebo ako to vlastne s vstupenkami je , dakujem za odpoved

-Jara05- tohle ocenil(a).
  2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nechápu, nechápu,nechápu. Takže hrát nebudu:oops:;)

3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

alexandrakerulova00 - každý den dostaneme 2 vstupenky. Další si můžeš koupit v koši, ale je třeba vybrat ten správný koš

upload_2023-10-27_14-14-12.png

Přeji hezký den

4. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

Farmářka_X njn, diky za odpoved ,takze len raz den maly kos ;) , a ja by som si tak rada zahrala vic tych minihier xD

5. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Já jsem si jen tak na zkoušku jeden koupila, ale cena je 17 CZK a ne 16.

eleanorelik1, -Jara05- a kutilka70 tohle ocenili.
  6. Farmářka_X

.macca. - do faq se nám vloudila chybička. Již je opraveno. Děkujeme za upozornění.

Přeji hezký den

alexandrakerulova00 a -Jara05- tohle ocenili.
  7. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

Díky janu.svatkovi chápu,chápu,chápu....ale jak to nejlépe udělat,abych maximálně využila boostery,když všechno roste a chová se jinak dlouho,to je otázka pro naše makovičky ;). v tomto dost plavu,matematice jsem nikdy moc nerozuměla,jasně ,výplatu si spočítat umím,to je základxD.A postřech ... s tím dodáváním, to je prekérka,nešlo to nastavit tak,aby se to přelilo do další dodávky?to se to nemůže připsat všecko naráz?,bodíky propadají a přitom se stím tááák nadřeme:).Tak hezkou hru všem.

-Jara05-, bačkora85 a babička-květa tohle ocenili.
  8. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Tak jsem sklidil stromy,dal jsem +6 a zkrácení 50%,já myslerl že asapon 2x sklidím 12 kostek a ono jen jednou co se to aktivuje,je to tak nebo dělám něco blbě.

9. Farmářka_X

smoulinek123 - co takhle potrénovat čtení. Všechna "urychlovátka" jsou na 1 hodinu
    upload_2023-10-27_15-50-27.png
    upload_2023-10-27_15-51-14.png

Přeji hezký den

10. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Teda, ty dodávky to je fakt na bednu o_O, ještě že to vypadá, jako by se přebytky přičítaly do dalšího stupně, takže člověk vlastně nic netratí. Jenže kolik teda dodat přesně, to je záhadou :cry:xD.
    Minihru dělám "brutální" metodou, pokus/omyl. Jak Pezt píše, je třeba s sebou mrskat :D. Stačí rychle přetahovat jednotlivé dílky, a kam to správně zapadne, tam to nechat. A ejhle, ono to i pak funguje xD. A to v poho v tom limitu 90ti vteřin :D. (vyzkoušeno na kolonii)...

edit: Pitrýsek47: nedalo mi to a vyzkoušel jsem dodávky na kolonii dle kaolína. Ač mi to tak nepřipadalo, máš pravdu.
    Dodávky se opravdu nepřelévají dál. Dodávat jsem musel každou komoditu zvlášť. Ne tak jak su zvyklý z Alp. Jakmile zkusím dodat všechny komodity najednou, byť v přesném počtu na protihodnotu. Nefunguje to.

Naposledy upraveno: 27/10/23
  11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zdravím, tak postřeh, ano mohly by se dodávky přelévat, ale neděje se tak. Přesto lze vypočítat, na chlup přesně, viz 1 a 2 úkol. V diskuzi kutilka a kaolín. Neuteče ani jedna dýně, plod nebo srdce.

spuntka, -Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  12. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Zatím takto ;)

Rozhodla jsem se pro Automatový booster rychlosti (za 1 vstupenku dostanete 1+1ks) a zkusím krmit cca 3x za den.
    Čas sklizně 8:39h :music:

Naposledy upraveno: 27/10/23
  13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Optimální dodávky
    První stupeň: 4/12/1
    Druhej stupeň: 16/48/4.
    Třetí stupeň: 2/24/4
    Čtvrtý stupeň: 9/36/4
    Pátý stupeň: 46/28/4
    průběžně doplním....

Naposledy upraveno: 28/10/23
  14. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Ahoj kaolín11,jsi dobrý a děkuji za info jak dodávat

15. hansicek

hansicek Expert fóra

neslo to ani na firefoxe ani na chrome odskusane na 2 notebookoch, vecer som to zabalil a dnes uz vsetko ide tak ako má, ďakujem za podporu

16. Džejninka73

Džejninka73 Pilný autor

Ahojte prosím vás tie vstupenky do tej hry sa dajú nejako získať?

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Džejninka73: Koupit správný koš. Viz příspěvek Farmářka_X na této stránce. Jinak každý den dostaneš 2 zdarma.
    Dodáno do tří úkolů.

18. Farmářka_X

Džejninka73 - na této stránce 3. příspěvek. Chápu, že pročítat celou diskuzi je náročné, ale jedna stránka zase není tak moc.

Přeji hezký den

19. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Dvě varianty na dodávku úkol č.4 :)

Optimální 9/36/4 (19000)

Téměř optimální 21/31/4 (19001)
    Zatím jsem nedodávala, ještě uvidím pro kterou variantu se rozhodnu ;)

20. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Dodávám hned po sklizni automatů a tak mám vždy jen 3 srdce, takže nápovědu od kaolína použít nemohu.
    Ale přesto se mi daří dodávat tak, abych překročila max o 5.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.