Hrůzostrašná noc geeků (26.10. - 1.11.2023) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/10/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

dá se boostr rychlosti použíthodinu před sklizní ady se doba zkrátila na půl hodiny a platil na celou dobu po sklizni?

babina51 tohle ocenil(a).
  2. hanči54

hanči54 Stálice fóra

Ahoj,pochopila jsem správně že se dodané body na liště přičítají a nepropadnou když dodám víc než je aktuální požadavek?

-Jara05- a babina51 tohle ocenili.
  3. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Pochopil som správne,že boostre platia hodinu,takže je najlepšie ich aktivovať tesne pred zberom?

-Jara05-, k.vitek a dinoalesi tohle ocenili.
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

To máš jedno,pokud se spleteš(u stromů) tak je sbouráš do lišty a po aktivaci boosteru je znova vysadíš. U zvěře je to horší,tam po nakrmení,už je to ....v pytli

5. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj,
    nedá. je to napsané ve FAQ - Upozornění: bonusy je potřeba aktivovat před vysazením nebo před sklizní.
    Jak boostery fungují je pospáno zde

6. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Peto121
    Přesně tak před sklizní nebo před krmením podle toho jaký booster použiješ.... ten na stromy +6 určitě před sklizní.

Když už ho mám navíc, tak ho určo použiju, i kdyby na dodávání protihodnoty.

bačkora85, kutilka70 a babina51 tohle ocenili.
  7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Doplnila jsem na prázdná místa knížky, první hra na hl.fa v pohodě a druhá se asi zasekla ;), knížky doplněné na správných místech a hra se neukončí, na vedlejší se mi to stalo už při první hře, takže jsem si myslela, že si odehraji aspoň minihry a tím končím, toto mne nebaví

8. Pumpička

Pumpička Pilný autor

Zkusil jsem si minihru nanečisto na tréninkové farmě, a dopadlo to tak, že mě došly knihy, a dál se nedělo nic. Zkusil jsem okno zavřít, a vyskočilo hlášení:

"Neboj, tvůj stávající čas a postup uložím. Tvá hra bude u mě v bezpečí, dokonce i pokud se vrátíš na akční pole."

Takže ani podle videa jsem minihru nepochopil. No nic, budu sázet akční kytku jako vždy, a snad se to nějak vyvrbí.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  9. Bedlivé_oko

Pokud tam máš červené knižky je to blbě

-Jara05- a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  10. MarianoGirl2

MarianoGirl2 Pisálek fóra

Body prepadnú, treba na to dávať pozor. Písala som, že ja som sa na tom pekne okašľala.

11. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Pumpička To znamená, že nemáš hru ukončenou dej pokračovat a skládej znovu nesmí tam být červené knížky.

-Jara05- a babička-květa tohle ocenili.
  12. hanči54

hanči54 Stálice fóra

JOJ-díky MarianoGirl2,ještě že jsem se zeptala.

MarianoGirl2 tohle ocenil(a).
  13. Pumpička

Pumpička Pilný autor

.macca.
    Jsem tam žádné červené knížky nečekalxD
    Tak teď jich tam mám ještě víc:D Škoda, že za ně nic není, protože ty mě opravdu jdou.:)

Naposledy upraveno: 26/10/23
  14. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, já tam mám zelené knížky a stejně mi to neskončilo, tak nevím, jestli to má vůbec nějakou cenu hrát.

15. Bedlivé_oko

ahoj fany2020,
    dej sem prosím obrázek jak to u Tebe vypadá

16. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Fat to nechápu co mám pěstovat,asi se nato vyprdnu,hlava mě to nebere

Minihru jsem si zahrál a uděla v pohodě ta by šla ale co dělat.

17. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Bedlivé_oko - už jsem ty knihy pochopila a to je tak vše s ostatním nevím, co aktivovat a kde, ale to je moje chyba, že tomu nerozumím, obrázek taky nevím, jak ho dát do fóra, prostě počítačový analfabet, se kterým nikdo nehne.

-Jara05- a goldedawn tohle ocenili.
  18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

smoulinek: Pěstuj, co ti lišta nabízí, akční, stáje (automat) a stromy (vše již bylo na ploše připravené). Boostery máš na urychlení růstu a na zvýšení počtu plodů. Na zvýšení aktivovat před sklizní a ostatní před nakrmením a zasazením.

Pro mě mohla akční plocha zůstat tak jak byla, ale pro akční hráče je to zpestření.
    Edit: Tady jsem ještě minihru nezkoušel, ale na vedlejší ano. Šlo by to, kdyby to šlo :D, knihy v regále a neukončeno. Odešel jsem. Chtěl jsem sklidit ručně obr. stromy a nic. Odešel jsem, zavřel, otevřel a nic. Sklidit ručně nešlo.

Naposledy upraveno: 26/10/23
  19. Bedlivé_oko

pěstovat Virtuální dýně, sklízet Pixelový strom, mlet Cartridge s Pumpkin-Manem, v Herní automat vyrábět Pixelové srdce a to vše dodávat - podobnosti najdeš ZDE

-Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  20. goldedawn

goldedawn Znalec fóra

Zkusila jsem a balím to.Nerozumím tomu.:sleepy::eek:o_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.