Hrůzostrašná noc geeků (26.10. - 1.11.2023) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/10/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Jelikož se zatím nikomu nechtělo počítat, tak jsem si řekl, že to tentokrát zkusím trochu jinak. Pro splnění akce je klíčové sklízet 2x denně Herní automaty, což vám umožní bonus z minihry s názvem Automatový booster rychlosti. Stromy je možné sklidit s oběma bonusy z minihry Pixelový booster sklizně a Pixelový booster růstu 3x denně, přičemž jedna sklizeň bude dvojnásobná. Takže celkem lze z 1 stromu denně získat 24 plodů. Po umístění všech stromů a stájí na akční plochu nám pro pěstování zbude 134 políček.

Protože existuje mnoho variant, jak dosáhnout na řádek nebo splnit celou akci, dávám zde k dispozici tabulku, ve které si můžete sami nakonfigurovat, jak často chcete sklízet a co budete sklízet. Doporučuji si ji stáhnout a editovat u sebe, jelikož jinak si můžete lézt do zelí s ostatními hráči.
    Tabulku s výpočty najdete ZDE(klik).

Přikládám několik z mého pohledu nejzajímavějších kombinací:
    upload_2023-10-26_17-27-20.png upload_2023-10-26_17-27-55.png upload_2023-10-26_17-29-3.png upload_2023-10-26_17-30-33.png

2. 14087

14087 Dozorce fóra

Ok viděla jsem video.. tak to zkusím.. ať se vám daří :)

3. burds

burds Titán fóra

nemám ráda akci na spešl ploše.Na můj věk moc sloéžité a tak hrát nebudu.Neláká mě to

4. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

Ach jo! Díky Jankovi Svátků a Dobovi do toho tedy jdu. Snad se k tomu stonku doškobrtám. Minihry jsou děsná zdržovačka.:oops:

babina51, bačkora85 a -Jara05- tohle ocenili.
  5. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj, eleanorelik1 minihra má limit 90s - a určite to dáš rychlejí :)

-Jara05-, babina51 a bačkora85 tohle ocenili.
  6. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Už jsem odehrála dvě darované minihry a je to super :p Dá se stihnout v časovém limitu ;)
    Čas na herním automatu při použití Boosteru cca 8:40h. To ujde :music:

Dotaz: Pokud by jsem např. zbourala pixelový strom, přijdu o něj nebo ho najdu v liště?

Edit: Zkusila jsem koupit balíček za 17kč a odehrát ještě jednu hru a tam se mi podařilo se trochu zamotat, ale nevadí. Zvládla jsem až po časovém limitu a dostala alespoň jednu odměnu :)

Naposledy upraveno: 26/10/23
  7. MarianoGirl2

MarianoGirl2 Pisálek fóra

kutilka70 - neprídeš oň, ostane v lište (odskúšané)

Na čom som sa okašlala ja a čo by som uvítala niekde vyslovene napísané :( - protihodnota navyše pri dodávaní sa stratí. Neviem, či je to automatika pri všetkých takýchto typoch akcií, ale už bolo neskoro.

-Jara05-, babina51 a kutilka70 tohle ocenili.
  8. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

-Jara05-, babina51 a MarianoGirl2 tohle ocenili.
  9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

nedostala som žiadny pixelový strom ani hrací automat, len 5ks virtuálnych tekvíc, aj tých som mala mať s prémiom 15 ks, je nejaký problém, alebo to riešiť s podporou? Ďakujem

10. spuntka

spuntka Magnát fóra

Akci jsem zkusila, nepochopila, nic mi nejde a tak končím :eek:

burds a -Jara05- tohle ocenili.
  11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nejprve jsem si v klidu sklidil akční plochu,osadil polema 2x2 a zasadil akční plodinu,poté poskládal plochu,jak nejlépe to šlo.
    dále jsem šel na minihru,zde jsem navolil poslední možnost(boostery rychlosti na chlévy.Následovala aktivace boosteru a aktivace chlévů.
    Poté jsem chvíli dumal jak je to stěmi stromy a opravdu je nutné druhou minihru hrát o booster na stromy.Po odehrání minihry jsem aktivoval získaný booster,vytrhal stromy a znova je zasázel! No a teď čekám na akční plodinu!8)
    Danka722
    nezbourala si to všechno do lišty ?!?;)

12. k.vitek

k.vitek Titán fóra

No, odehrála jsem 2 minihry z těch prvních darovaných... druhou jsem nestihla včas, resp. do 90 s. Škoda... Takže další až zas sklidím...
    Áha, tak teď hledím, že jsem první měla chtít booster na chlévy... nu, získala jsem a aktovovala ten na stromy.
    Tak příští teda na chlévy.
    Co už.

Je to takový zmatečný a překombinovaný -.-

EDIT: kutilka70 :D teď už mi tvůj návrh nepomůže... holt... neměla jsem booster na chlévy. A sklizeň za 17 hod.

13. Bedlivé_oko

ahoj DANKA722,
    při první spuštění by to mělo vypadat takto
    upload_2023-10-26_14-54-56.png

+ 5 semen v inventáři. Pokud jsi to tak neměla a nemáš nic v invetáři, zkus prosím restartovat hru a pokud ani to nepomůže napiš na podporu.

14. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Jestli to někomu pomůže, tak já nejprve odehrála dvě minihry, poté aktivovala všechny tři Boostery a až poté sklidila :music:
    Takže stromy i herní automaty budu ještě jednou dnes sklízet :p

15. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Bedlivé_oko, na začiatku som mala úplne prázdnu plochu, len 5 semien v lište som našla, vyskúšané aj v inom prehliadači, tiež rovnaký stav, idem sa teda sťažovať "hore";)

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dotaz
    Má cenu dávat booster na zvýšení úrody u stromů ??!??

burds, -Jara05- a babina51 tohle ocenili.
  17. stěby

stěby Hvězda fóra

Tohle mě neoslovilo ani trochu -.-. Aspoň se nemusím stresovat, že jsem zapomněl vlízt na akční pole. Co udělám, to udělám ;).

18. babina51

babina51 Veterán fóra

Na FA 1 jsem se trochu na minihře zašprcla (na pomocné rychlovka),ale to půjde.

bačkora85 a -Jara05- tohle ocenili.
  19. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Taky mám ještě dotaz. Když použiji 2x Pixelový booster sklizně, bude výnos na 1 hodinu +12?

Edit: Bedlivé_oko
    Díky. Jsem si říkala že to bude tak jak píšeš ;)

bačkora85, k.vitek a -Jara05- tohle ocenili.
  20. Bedlivé_oko

Ahoj kutilka70,
    navyšuje se pouze čas po který booster působí, takže bude výnos na 2 hodiny +6. Tento postup z praktického hlediska nedává bohužel smysl. Nic tím nezískáš, ale přijdeš o booster.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.