Hrůzostrašná noc geeků (26.10. - 1.11.2023) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/10/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Dobré nedělní ráno, tak u mě po dnešní ranní dodávce zatím takto ;). Jde to pomalu, ale jistě :).
    Minihra jako taková, mě sama o sobě velmi baví ;). Zatím se mi podařilo složit všechny v limitu :p.
    Děkuji kaolín11 a kutilka70 za jejich tipy k dodávkám ;).
    Všem, kdo akci jedete, přeji hodně úspěchů.
    Pěkný den všem :)

2. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Dodávka 8 - 169-96-4 (27500)

102-124-4 (27500)
    35-152-4 (27500)
    47-147-4 (27501)
    200-144-3 (27500)
    169-157-3 (27503)
    66-200-3 (27500)

Naposledy upraveno: 29/10/23
  3. BigClick

BigClick Expert fóra

Dodavka 6 moze byt aj 252/24/4.
    Pekny den!

4. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím,sleduji kaolín11 jak dodává a v 6 úkole už je celkem 22 srdcích,no paráda ale já je ani nemám,jo dělám to blbě ,co udělám udělám.

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný den, mne se ta minihra nějak zasekla ( hned ta první), neukončila se. Zkoušela jsem to několikrát odejít a zpět. Může mi někdo poradit. Děkuji a fajn hru.;);););)

-Jara05- tohle ocenil(a).
  6. davidson00

davidson00 Baron fóra

mamča50 - ahoj, musíš tu hru dokončit. Jinak se dál nedostaneš. Vrať zpět ty knihy a začni znovu. Začni u té jenom 1 police regálu, tu doplň správnou sestavou knih a pak již proměňuj knihy v dalších dvou regálech. Musí to vyjít. Ahoj. Já se zasekla také u této minihry.

7. kocieva

kocieva Stará škola

Zdravím a přeji všem pěkné nedělní poledne. Akcička se mě líbí, musí se u toho hodně dávat pozor, co klikám, ne jen bezhlavé klikání, aktivat +6 plody, kombajn - sklidit, zasít plodinu, zbourat stromy, aktivovat booster, zasadit stromy, umlet 3 krmiva (nedělám si zásoby, abych nenakrmila před aktivací), aktivovat zrychlení chlévů, nakrmit. U komiksů jsem zpočátku nechápala a frkala to tam hlava, nehlava,
    ale teď už vím a stíhám v "bonusčase".

8. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Splněn úkol č. 7 ;)
    Dodala jsem 85/3/5 (23001)

smoulinek123
    Prostě dodávej co máš.
    Já krmím automat cca 3x za den, proto mám více srdíček, méně pixelového plodu a dýně. Tomu musím přizpůsobit dodávky :)

9. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Stálice fóra

Vůbec nechápu jak hrát minihru, jsem z toho trochu (dost) jelen. Tak aspoň cpu výpěstky a spol. do řádku. :sleepy:

-Jara05- tohle ocenil(a).
  10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ღSisinkaღ, - zdravím, jak na minihru je tu v diskuzi mnohokrát popsáno (a ve FAQ je video, jak knihy skládat...)...
    Zde je rada např. od kolegy pezta : Prostě začněte doplňovat do regálu kde je nejméně poliček, a pokud se vám nedaří najít správný díl, tak prostě přehazovat jednotlivé díly dokud knihy nezezelenají.

Červené knihy tam nesmí být, musí být jen zelené. Pokud tam jsou červené, tak ty knihy vyndej zpátky a zkus tam jiné...prostě to přeházej jinak...
    zel.png
    (tady je prostřední regál v pořádku, s tím už nehýbat. Jen ty krajní fochy ještě doladit...

Další videa, jak na to, najdeš třeba v tomto příspěvku (klik)
    Ať se daří

11. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Stromy ani nemusíš bourat, stačí použít booster před sklizní ;)

12. mumyk

mumyk Pisálek fóra

Prosím o radu. Dodala jsem do dolního zeleného řádku 20000, po odkliknutí se objevilo, že je dodáno 16350. To už je podruhé. Co dělám špatně?

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

mumyk, nejde dodávat víc věcí (druhů) najednou. Musíš plnit postupně.

-Jara05-, bačkora85 a Skali tohle ocenili.
  14. 14087

14087 Dozorce fóra

A to já si Pitrýsku nestěžuju že je to zdlouhavé, vím že na téhle ploše to tak je.. jenže tady nesklízíme jen akční kvítí a je to delší než obvykle, čekání na lístky do druhého dne atd.. to já si jen tak tady píšu, aby byl co číst i něco jiného, než to co tu jiní píší, když si nepřečetli celé ofi. oznámení :)

Ten řádek bude :D

15. .macca.

.macca. Hrabě fóra

To já zatím nic nedodávám, ale jsem si spočítala protihodnotu, tak mám 127120, takže to vypadá, že bych to měla stihnout celé.

16. Y_n_O

Chybí mi necelých deset tisíc na pikolku, tak se snad k řádku taky proklikám. Přiznávám se dobrovolně, kdybych neměla volný víkend, asi bych nebyla tak daleko. :) Jestli ze stromů a automatů dost posbírám a napěstuju i na něco dalšího netuším, následují noční směny bez přístupu...

17. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Taky zatím nedodávám, jen jsem si namlela všechna krmiva dle Dobovy tabulky a teď už co napěstuji, zůstane na dodávky.... srdcí mám zatím 24, takže zbývá ještě třetina, což by mělo v pohodě vyjít...
    Akce se zdála komplikovanější než ve skutečnosti je, ono si to sedne a příště už nám to půjde samo ;)

18. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Pěkný večer všem :) Dodávám průběžně kvůli kontrole co ještě potřebuji, neboť akce je trochu komplikovanější a počítat to dopředu se mi opravdu nechtělo:eek: Teď jsem si už ale udělala malý rozpočet a pokud vše půjde podle plánu, možná bych to mohla stihnout celé do úterka večera ;) Stonek tedy bude zítra :music:

19. Y_n_O

dinoalesi, já bysem to rači nenechala sednout, to rači budu do zblbnutí pěstovat než hlídat čtyři věci najednou, aby to klaplo - minihry, boostery ve třech provedeních... Každý na to nemá čas, sklízet včas ;)

20. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Y_n_O, já vím, taky mám ráda pohodovky, ale občas nám ty závity musí provětrat, aby nezakrnělyxD ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.