Hrůzný výlet I - III (25.10. - 29.10.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Stonek je doma odcházím spát a všem přeji hezkou dobrou noc.:p;)

2. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

stonek aktivován a jde se spát

upload_2025-10-27_20-48-34.png

3. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Pff.... ja som už rozpestoval !!! A ráno bude prvá úroda! 8)

4. lacrima

lacrima Ikona fóra

Dobré ráno , ...vstávat a cvičit [​IMG]
    uf, uf , bolí mě záda . Můžu už ten batoh odložit ? [​IMG]

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ještě cca 1.200 kusů akčního plevele, vyzvednu řádek a na hřbitově balím fidlátka :) Tentokrát nemám dekorace dvakrát, nebyl čas na lovení padadel, byla jsem ráda, že jsem stihla napěstovat...

6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Napestované už mám a chýba mi ešte 58 boxov.Dnes mi asi dopadajú a prinajhoršom zajtra ráno.Tak že uvidím;);).

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Řádek mám, zbytek je mi u zádele...
    Kdo to zvládáte dokončovat, klobouček a gratulace :)

8. kytka50

kytka50 Velmistr fóra

Jěště 810 ks Hrůzné kytky a budu mít komplet hotovo. S padátky tentokrát nebyl problém. Začínám doplňovat stav zvěře. Spěchajícím z 3.výletu přeji rychlé dokončení nežli opět zmoknou :)

9. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Po dnešní sklizni: https://prnt.sc/D45_fomNEA4t

A já si si myslela, že už budu mít hotovo.
    Tato akce (vlastně 3 v 1) mně tedy "daly", už nikdy více, stálo mě to cca 5.000 SH a cca 2.000 ZSH, naštěstí jednou pomohlo kolo (100% na 24 hodin) a zásoby SH a ZSH jsou stále nad limit.

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Už som aj ja dorazil z výletu domov.Môžem si dať na 1,5 hodinu poobednú siestu;););).

11. 14087

14087 Titán fóra

12. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Hezký večer, hlásím, že jsem ze všech tří výletů doma. Nejstrašidelnější byl ten druhý. Poslední výlet jsem zakončila s přebytkem padátek 81 zubatých a druhých mám navíc dokonce 100 kousků. Ráno mi padlo 100 % do stodoly (díky KŠ), takže pěstování byla brnkačka (žádné SH a Zuzi).
    Problém s padátky byl jen v prostřední části. U této třetí (a v první) jsem neměla problém.
    Ostatním výletníkům přeji zdárné dokončení výletu.

13. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Díky za další žluté stáje do lišty jakož i stromy

lacrima tohle ocenil(a).
  14. WildJets

WildJets Stálice fóra

Treti cast akce hotova, ale pres vikend jsem byla pryc, takze bohuzem nemam prostredni dekoraci Otazka chuti. Ale i tak se dekorky hodi, i kdyz nebude stonek :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.