Hrůzný výlet I - III (25.10. - 29.10.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kocieva

kocieva Veterán fóra

Pěkný večer.
    To ještě nemá nikdo hotovo?
    Já také ne, ale vypadá to slibně, padátka zítra dopadají:

https://prnt.sc/UzenFJYYjP3N

2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

kocieva a ja som práve rozpestoval... o_O8)

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

kocieva tak z dvoch zberov mi tých 190 pajdátok napadalo aj trošku navyše.Večer bol 1 zber a ráno druhý.Dnes som rozpestoval a kôli padátkam som zasadil dlhodobku a ráno začnem z akciovou zelinou.

4. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

bosorka má už napestované, mne chýba už len 70 akčnej a 200 padatiek, to dáme ;) Teraz sadim čo treba, musím využiť bonusy, hlavne u bosorky lebo som jej vytočila 100% a 200%

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hrůzný lilek na polích 2x2 : [​IMG]
    Stromy(Páteřníky a Jabloně) : [​IMG]

6. PampusikLenusik

PampusikLenusik Znalec fóra

tak ja som dnes na hru zabudla, ale že úplne :D našťastie som si dekorku vybrala už včera :D :D
    dnes som zapla až okolo 19 a len teraz som zasadila celé pole. no stále to stíham :) stromy takmer napestované - chýba mi ešte ten plod chrbticového stromu, no mám ich 4 tak to ide :) už mi rastú aj chýbajúce zvieratká, ráno im zapnem 100% bonus a pokiaľ nebudem mať v pondelok veľa práce na praxi, tak to pekne bez problémov stíham :)

7. kytka50

kytka50 Mistr fóra

Bažinný plevel mám hotový,ale chybí mi 150 padátek.To snad zítra dopadá.Jen nevím jak to bude s padátky ve 3. Výletu. Boxů mám jen +42 kousků, kytice zkusím nějaké našetřit.
    kaolín 11 koukám že ta pole 2x2x se moc nepochlapila

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Tak při koukání na kvalifikaci F1 to dopadalo ;)

Screenshot_1.png

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

kytka50
    No jak se to vezme.Na polích 1x1 to není o moc lepší, a pokud by si jela třeba celý den na polích 2x2 i SH, tak jej tolik nespotřebuješ!
    Jinak, už to také dopadalo a je hotovo. Na noc sem nechal stromy a 1x1 Lilek.

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Chybí ještě hoodně padátek, snad do konce dopadaj
    Všem přeji krásnou neděli;):p

11. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

I já už se vrátila z druhého výletu dom, tentokrát jsem ale musela těžce hledat ty nevlídné kytky [​IMG]:p Snad ještě nějaké najdu do zásoby na poslední výlet ;)
    Přeji všem úspěšný návrat a lepší počasí než je u nás, tady je typicky "dušičkovo"

12. .liska-eliska

.liska-eliska Rádoby autor

Test na padátka:
    44 polí 2x2, voda, SH, 1 JC ve stromě - 28 ks hrůzné kytice.

V první části akce jsem se nechala ukolébat, že to padá dobře a včera dopoledne zasadila jen 10 hodinovku, kterou jsem potřebovala, tak teď trochu doháním. V mém parku vládne klan Kočičích kmoter, takže každá lepší dekorka dobrá.
    Ale vypadá to, že raději půjdu ven než sedět u farmy, ono to nějak dopadne :)

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Chybí 11 padátek, to už snad z boltcovidky vypadne :) potřebuji pěstovat také něco jiného než lilek, toho mám už kolem 130 tis

14. kocieva

kocieva Veterán fóra

Kaolín11, k tvé statistice něco přidám, u mě stromy - propadák.

Úplňkové pole - 1x1 - lilek - 41 padátek.
    Houbový les - tři arboreta a směs všech měsíčních stromů (12 svícnů nebylo dozrálé) - 2/3 v základu a 1/3 XXL - 29 padátek.
    Žádný stonek, žádná dekorka nebyly aktivovány, pouze ve slotu 20%tní bonus na vyskakování předmětů.

15. 14087

14087 Hvězda fóra

Ahoj,
    obě dekorace jsou na poli [​IMG] a už jen co stihnu to stihnu, akční sklidím a už nezaseju, bude stačit, ale padátka to asi nedopadaj :) tak ať se daří všem do cíle a hotovsonům gratuluji :)
    Pěknou neděli větrnou :D

EDIT: ve 13:40 chybí 99 pajdátek, ale nic podstatného, tak že no stress :p :D

Naposledy upraveno: 26/10/25
  16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dopěstováno snad bude za pár minut, dekorace bude; na padadla kašlu, nebaví mě to...

17. kytka50

kytka50 Mistr fóra

kaolín 11máš pravdu o spotřebě SH,ale jak jsi se zmínil že pole 1x2 jsou "dobrá" tak pěstuji podle tvé rady.Lilek 1x2 políčka .Mám tedy 39ks z Uplňkového pole a 46ks z Houbového lesa,ale tady mám 2 Arboreta a 4 stromy.Jěště 65 padátek a bude dnes hotvo.

18. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Krasnu nedeľu prajem, mne chýba už len 57 padatiek a to nesadím lilek, len na noc. No akčnú som išla na veľkých poliach z SH, možno preto mi to celkom dobre padá. Zubatého boxu mám 300 a ak ešte niečo navyše napadá hororu do zajtra tak to bude rychlovka :)

19. kytka50

kytka50 Mistr fóra

Poslední lilek 45+35 padátek mám tedy hotovo a zítra ve 14.00 nanovo.Všem kteří jěště pěstují přeji dokončení 2. Výletu

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Hotovo (ufff) :eek:

hotovo02.png